HírekMajdnem itt van már a Hearthston...

Majdnem itt van már a Hearthstone Grandmasters

| 760

Hearthstone Grandmasters

Március elején kezdetét vette a 2019-es Hearthstone Masters Esport Bajnokság és folyamatosan lehet jelentkezni a több száz selejtezőre. Ennek a versenysorozatnak a legfelsőbb szintjét, a Grandmasters-t ismerhetjük most meg.

A Hearthstone Hungary oldalsávjából is bármikor jelentkezhettek a közelgő Hearthstone Masters selejtezőkre. A teljes versenysorozatról pedig már korábban beszámoltunk.

Hearthstone Masters

2019. március: Vegyél részt online versenyeken! Kártyacsomagok, Las Vegas, $250 000

Soha nem volt ilyen egyszerű részt venni a Hearthstone Esport Bajnokságban! Most Te is bármikor beszállhatsz egy online versenybe!

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Hogyan működik

A Hearthstone Grandmasters három régióban lesz elérhető - Amerika, Európa és Ázsia -, minden régóban 16 játékos lesz, tehát összesen 48. Minden régió két osztályra lesz osztva, ezekbe 8-8 játékos lesz véletlenszerűen kiválasztva. Az osztályokban "Double Round-Robin Bo3" meccseket fognak játszani az új Specialista formátumban. Amint a meccsek befejeződtek, az összes játékos rangsorolva lesz a saját osztályában a győzelmeinek száma alapján. Az osztályokat a 2019-es HCT Világbajnokságon fogjuk bejelenteni április 28-án Taipei-ben.

A Hearthstone Grandmasters első évében a Blizzard az alapján fogja meghívni a játékosokat, hogy mennyi pontot gyűjtöttek össze a Hearthstone kezdete óta, mennyi pontot gyűjtöttek a 2018-as HCT alatt, mennyit tettek hozzá a Hearthstone közösséghez, és még sok más adat alapján. A Grandmasterek teljesítményük alapján fognak pénzt kapni és automatikusan részt vesznek az összes Hearthstone Masters Bajnokságon.

Minden egyes osztály legjobb három játékosa minden szezon végén egy hat fős Grandmaster Szezonális Bajnokságot fog játszani. Minden régió győztese minden 2019-es szezonból, illetve további két játékos a kínai Gold Series-ből - összesen 8 játékos - fog megküzdeni az $500,000 összdíjazású Hearthstone Global Finals-ön az év végén.

A Hearthstone Grandmasters második szezonjának végét követően minden játékos, aki utolsóként zárja az osztályát, a kiesés szélére kerül. A Masters Tour program legjobban teljesítői minden régióból meghívást kaphatnak, hogy lecseréljék a Grandmasters legutolsó helyén álló játékosait 2020-ban.

Grandmasters 2019

Hearthstone Grandmasters időbeosztás

2019-ben két Grandmasters szezon lesz, mindegyiken nyolc hétnyi online meccsen fognak végig játszani, melyek élőben közvetítve lesznek a Twitch hivatalos Hearthstone csatornáján. Öt meccs lesz minden pénteken, majd további öt szombatonként és hat vasárnaponként.

Jegyezzétek fel naptáraitokban, mert a Grandmasters Első Szezonja már május 17-én kezdetét veszi!

Forrás: PlayHearthstone.com - Majdnem itt van már a Hearthstone Grandmasters

Vissza a főoldalra!

hearthstone masters esport

További híreink