HírekMaster Tour ötödik szezon: 2020 ...

Master Tour ötödik szezon: 2020 tél - döntő Indonéziában

Borovi Bence | 2019.12.14 14:00
1192

Hearthstone Masters Esport 2020, Indonézia

Folytatódik a Hearthstone Master Tour! A következő szezonban ismét nagyon sok online versenyre jelentkezhettek, a döntő pedig Indonézióban lesz.

 

Október elsejétől megváltozott a Master Tour, már sokkal kedvezőbbek a szabályok, kevesebbet kell játszani is!

Ne feledjétek január 30. és február 2. között még az előző szezon (negyedik) döntője is vár ránk, ami Arlingtonban (Texas, USA) lesz!

Fontos tudnivalók:

 • Az online versenyeken legfeljebb 512 fő vehet részt (224-ről megnövelve).
  • Ezek a versenyek december 12-étől január 26-áig érhetőek el! Minden héten minden régióban 6 online verseny érhető el! Szóval játszattok, van lehetőség bőven! Ezekre a versenyekre a Hearthstone Hungary oldalsávjából is jelentkezhettek (részletek a cikk végén).
 • Jelentkezni a verseny kezdete előtt 14 nappal lehet (határidő: kezdés előtt 30 perccel)
 • A paklikat le kell adni, de a jelentkezési határidő idő végéig lehet módosítani őket (a specialista formátum megszűnt, ismét Conquest van érvényben (Bo3, egy bannal))
 • A kezdés előtti 30 percben "check-in-elni" kell, aki ezt kihagyja, kimarad a versenyből
 • Minden meccs végén képernyőképet (Screenshotot) kell készíteni
 • Az online versenyeken egyenes kieséses rendszer lesz érvényben (a korábbi svájci rendszer helyett, így ~12 óra helyett ~6 óra alatt véget fog érni egy selejtező)

A selejtezők nyertesei (és még mások is (Grandmaster-ök, korábbi döntőn legalább 7-2-es eredményt elérők, Kína Gold sorozat nyertesek, akik legalább ötször a legjobb 8-ba kerülnek a selejtezőkön, egyéb támogatott események nyertesei)) részt vesznek a Master Tour döntőn Indonéziában 2020 március 20. és március 22. között!

Döntő helyszínek fontos tudnivalói:

 • A Blizzard nem állja az utazás költségeit!
 • A Master Tour döntő minden szezonban más helyszínen van! Az első szezon mindig az amerikaiaknak kedvez, a második szezon az ázsiaiaknak, a harmadik az európaiaknak. Ezt követően az egész kezdődik elölről (Amerika > Ázsia > Európa).
 • Ezért, ha nem akartok sokat költeni az utazási költségekre, akkor célszerű abban a szezonban belehúzni, amelyiknek a döntője Európában játszódik (az ezt követő (indonéz utáni) itt lesz Európában).

A verseny összdíjazása $250 000!

Kártyacsomag jutalmak:

1. - 2. helyezett 3. - 4. 5. - 8. 9. - 16.
20 kártyacsomag 15 kártyacsomag 10 kártyacsomag 5 kártyacsomag
17. - 32. 33. - 64. 65. - 128. 129. - 256.
4 kártyacsomag 3 kártyacsomag 2 kártyacsomag 1 kártyacsomag

Hearthstone Masters online versenyek

Ne feledjétek, hogy a legközelebbi három európai online versenyt mindig láthatjátok itt a Hearthstone Hungary-n is egy visszaszámlálóval, és egy jelentkezés gombbal mindhárom versenyhez (az oldalsávban látható, mobilon pedig a tartalom alatt)!

Hearthstone Hungary versenyek

 • Ide kattintva megtekinthetitek az összes versenyt, és eldönthetitek melyikre szeretnétek jelentkezni!
 • Fontos, hogy mindig az európai versenyeket nézzétek, vagyis pontosabban azt, amelyik régióban játszani szoktatok, de ez ideális esetben az európai (ha az amerikai, vagy ázsiai versenyre jelentkeztek, akkor a Hearthstone-ban is az adott régióban kell játszanotok, a kártyagyűjtemény pedig minden régióban egyedi). A Hearthstone Hungary oldalsávjában csak európai versenyek szerepelnek.

masters esport

További híreink