HírekMegjelent a Hearthstone Android-...

Megjelent a Hearthstone Android-ra Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában

Borovi Bence | 2014.12.16 06:00
2929

Megjelent a Hearthstone Android-ra Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában

Frissítés: Mindenhol elérhető lett a Hearthstone Android-ra! Csak töltsétek le a Play Store-ból (LINK) és játszatok! Új cikkünk a globális megjelenésről itt érhető el.

A címben említett országokban mától elérhető a Hearthstone Android-os tabletekre, de nekünk egyelőre várnunk kell.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Elkezdődött a Hearthstone Android tablet-es megjelenés! Ennek első részeként a játékosok Ausztráliában, Kanadában és Új-Zélandon már letölthetik a Hearthstone-t ingyenesen a Google Play-ből - és a következő napokban az egész világon elérhető lesz a Hearthstone az Amazon  Appstore-ban és a Google Play Store-ban.

A teljes Hearthstone élmény a kezedben lesz, készülj fel a Mech-ek bohóckodásaira a Goblins vs Gnomes-ban, de Naxxramas kísérteties termeit is felfedezheted a kis zöld robot által működtetett Android tableteden.

Ha játszol egy meccset Android-on, egy ingyenes kártya csomagot fogsz kapni jutalomként. Ehhez nem kell mást tenned, mint játszanod egy meccset az Android-os tableteden (bármely módban) és azonnal egy új kártya csomaggal leszel gazdagabb.

Természetesen a kártya gyűjteményed és az eredményeid meg lesznek osztva a különböző eszközeid között, tehát egy Hearthstone fiókot használva ugyanaz a gyűjtemény lesz elérhető Android-on, mint a PC-den vagy az iPad-eden.

Attól félsz, hogy nem fut a Hearthstone a tableteden? Nézd meg az Android-os rendszerkövetelményeket. Akik pedig a telefonjukkal szeretnének játszani, ne aggódjanak, hiszen már fényezzük a szükséges mana kristályokat és kalibráljuk a mechanikákat és jövőre több információval tudunk majd szolgálni.

Forrás: Megjelent a Hearthstone Android-ra

Vissza a főoldalra!

android

További híreink