HírekMi a véleményetek a Felfire kala...

Mi a véleményetek a Felfire kalandról, és a kihívásokról?

Borovi Bence | 2020.06.27 16:00
1555

Illidan Stormrage Breath-art

Már másfél hete jelent meg a Felfire kaland mód, és három napja már a kaland kihívásai is elérhetőek. Élveztétek a kalandot, elég kihívást adtak a kihívások?

Aranna Starseeker történetét mutatja be a Blizzard a legújabb kaland módban. Átlép a Dark Portalon, és egy borzalmas világban (Outlanden) találja magát, ahol egy démon rögtön arra kéri, hogy csatlakozzon a Rusted Legion-höz. Útja során sok démonnal találkozik, eljut a Black Temple-be is, hogy kiszabadítsa barátait, illetve Illidannel is találkozik, akik már nagyon jól tudja, hogy miként kell elbánni a démonokkal. Aranna később Demon Hunterré válik, és Illidannel közösen visszavágnak a Rusted Legionnek, és a végén találkoznak Mecha-Jaraxxus-szal, aki Outland minden teremtményét mechanikus rettenetté kívánja alakítani. A harc hevében Illidan megmutatja igazi önmagát, és elárulja, hogy az összes démont el akarja pusztítani - mechanizált, vagy sem -, ezért az utolsó harc Aranna és mentora, Illidan közt alakul ki. Illidan csak gyűlöletet lát, de a harc során tanítványának sikerül meggyőznie őt, és végre Illidan harag nélkül élheti életét.

Élvezted a történetet?

Igen, nagyon izgalmas volt.
15.64%
Igen, egész jó volt.
47.87%
Nem érdekelt egyáltalán.
17.06%
Nem élveztem, semmi izgalmas nem volt benne.
14.69%
Nem élveztem, és a meccsek alatt egyébként sem lehet jól elmesélni a történeteket.
4.74%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

A Blizzard elég komoly kalandot összerakott, hiszen 17 ellenség található a kalandban, és emellett még a 9 kihívás során is teljesen új ellenségekkel lehet megküzdeni, vagyis nem a kalandhoz hoztak létre egy nehéz változatot ("heroic mód"), ahogy az általában lenni szokott, hanem még 9 további egyedi harcot is kitaláltak. A kaland mód ellenségeihez és kihívásaihoz összesen 40 új lapot készítettek. (Ha elakadtál a kihívásokkal, akkor kattints ide, és tekintsd meg előző cikkünket a Felfire kihívásairól.)

Jutalmak: A kaland teljesítéséért (5 szárny) egy hátlap jár, a kihívások (9 kihívás) teljesítéséért pedig egy Golden Kael'thas Sunstrider, amit nem lehet betörni. Bár ingyen volt minden, azért ez nem túl sok jutalom. Mit gondoltok erről? (Bár a Legendary küldetések jutalmait is hozzászámolhatjuk.)

Ingyenes volt a kaland, de elég volt ennyi jutalom?

Igen, hiszen ingyenes.
20.28%
Elfogadható, de azért valamit még adhattak volna.
51.89%
Ennyiért kár volt megcsinálni is.
27.83%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Fogsz később is itt játszani, vagy egyszer megcsináltad, és örökre elfelejted?

Igen fogok, főleg a kihívásokkal fogok még szórakozni.
2.46%
Előfordulhat, hogy időnként játszok vele.
21.18%
Egyszer elég volt.
61.58%
Egyszer sem játszom végig, csak annyit, amennyi a küldetésekhez elengedhetetlen.
14.78%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Várjuk véleményeiteket a hozzászólásokban is!

Vissza a főoldalra!

felfire kaland szavazás

További híreink