HírekMogu Fleshshaper nerf érkezhet a...

Mogu Fleshshaper nerf érkezhet a következő kiegészítő megjelenése után

Borovi Bence | 2019.11.08 15:00
2238

Mogu Fleshshaper

Alec Dawson, a Hearthstone egyik játéktervezője árulta el a PC Gamernek, hogy a Mogu Fleshshaper-t nagyon megfigyelik.

A Mogu Fleshshaper egy 7 manás lény, amit hamar ki lehet játszani, mert a manaköltsége lecsökken minden egyes harctéren lévő lény után. Ezt lehet párosítani olyan lapokkal, mint a Mutate, vagy a Witchy Lackey, amelyek egy véletlenszerű 8 Manás lénnyé változtatják, mindjárt a játék elején.

Ami még rosszabbá teszi a helyzetet az az, hogy most az Evolve is visszatért a Standardbe. Ez pedig az összes lényedet átalakítja egy 1 Manával drágább lénnyé, ami nagyon jól működik a Mogu Fleshshaper-rel, és a Desert Hare-rel is.

A jó hír az, hogy az Evolve eltávozik a Standardből a Descent of Dragons megjelenésekor. Azonban a Mutate, és a Witchy Lackey továbbra is marad, ami problémás lehet.

A HSReplay adatai szerint az a Murloc Shaman pakli, amelyik használ Felshshapert, de nem használ Evolve-ot, 59,7%-os nyerési arányt ér el, amikor a Fleshshaper a játék kezdetétől nálunk van.

Firebat azt mondta, hogy a BlizzConon beszélt egy fejlesztővel, aki szerint az adatok alapján nem kell nerfelni a Mogu Fleshshaper-t. Firebat szerint viszont egyáltalán nem szórakoztató játszani ellene.

A PC Gamer még szintén a BlizzConon beszélt Alec Dawson-nal, aki nem árulta el egyértelműen, hogy nerfelve lesz-e a Shaman, vagy sem, de nagy esély van rá.

Úgy hiszem a Shamannak most olyan játékmenetei vannak, amelyekkel nem vagyunk túlságosan boldogak. Amikor van egy 8 Manás lényed, ami a Mogu Fleshshaper-ből fejlődött ki a negyedik körben, az nem egy egészséges játékmenet. Azt hiszem erre a kártyára nagyon oda fogunk figyelni a Descent of Dragons megjelenésétől. - Alec Dawson

Majd Alec folytatta: "Csapatként megnézzük az olyan kártyákat, amelyek csalnak a manával és hasonló dolgokat csinálnak a játék elején, és biztosra megyünk, hogy ezek a képességek nem rontják el a játékélményedet. Szóval mindenképpen tisztában vagyunk ezzel, és rajta tartjuk a szemünket néhány kártyán, és meglátjuk majd az erőszintjüket a kiegészítő megjelenése után."

Úgy tűnik, hogy Dawson egyetért Firebattel. Néha nemcsak az számít, hogy mennyire erős egy kártya, hanem az is, hogy mennyire frusztráló ellene játszani.

Forrás: PC Gamer

Vissza a főoldalra!

shaman nerf

További híreink