HírekPaul 'Zalae' Nemeth felfüggesztv...

Paul 'Zalae' Nemeth felfüggesztve a Hearthstone Grandmasters-ből

Borovi Bence | 2021.04.10 12:00
1623

Nemeth Paul Zalae

Ezen a héten vette kezdetét a 2021-es Hearthstone Grandmasters első szezonja, de még a kezdés előtt felfüggesztettek egy játékost, mivel bántalmazta a barátnőjét.

Zalae egykori barátnője - Rini - még idén januárban számolt be arról, hogy Paul Nemeth kihasználta és bántalmazta őt.

A Blizzard ezt követően részletes vizsgálatot indított, aminek most lett meg az eredeménye, ez alapján pedig Zalae-t mindenféle Hearthstone Esport versenyből kizárták.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Hearthstone Esports csapata tisztában van az amerikai Grandmastert, Paul "Zalae" Nemeth-et ért vádakkal. Alapos vizsgálat alapján Zalae-t felfüggesztettük mindenféle Hearthstone Esport versenyen való résztével alól. @HSEsports

Amennyiben Önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri kapcsolatában, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes +36-80-20-55-20 számon. Emellett a NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a +36-80-505-101 telefonszámon, illetve szerdánként 12 és 14 óra között.


A Hearthstone Grandmasters-ben csak a Hearthstone legprofibb játékosai vehetnek részt, ez a Master Tour fölötti szint.

Érdemes nézni a Hearthstone Grandmasters-t, hiszen ezen a hétvégén két kártyacsomagot is szerezhettek, ha legalább 4 órán át nézitek a Hearthstone YouTube csatornáján. Mivel több régió is van, ezért a stream szinte egész hétvégén folyamatosan megy péntek 10:30-tól.

Vissza a főoldalra!

esport felfüggesztés bántalmazás

További híreink