HírekNvidia Shield Tablet-et nyerhettek

Nvidia Shield Tablet-et nyerhettek

Borovi Bence | 2015.03.10 15:00
2538

nvidia tabletet nyerhettek a Blizzard-dal

A Blizzard hivatalos Hearthstone facebook oldalán 15 Nvidia Shield tabletet lehet nyerni, amelyekkel a legközelebbi Hearthstone meccset ott játszhatjátok, ahol jól esik.

A játék Magarországról is elérhető, a részvételhez mindössze egy Facebook fiók és a 18. életév betöltése szükséges! Részletek a tovább után.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ahhoz, hogy megnyerjétek az egyik tabletet, látogassatok el a Blizzard hivatalos Hearthstone facebook oldalára. Like-oljátok a Hearthstone-t facebook-on és jelentkezzetek a játékra. A nyertesek véletlenszerűen lesznek kiválasztva március 16 és március 20-a között.

nvidia shield tablet hearthstone

Kattintsatok a képre a részvételhez

A nyereményjátékban csak az alábbi országok állampolgárai vehetnek részt, amennyiben betöltötték a nagykorúsághoz szükséges életkort a nyereményjáték kezdetekor: USA (kivéve Arizona, Észak-Dakota, Vermont, Connecticut és Maryland államok), Kanada (kivéve Quebec), Austria, Belgium, Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Norvégia, Szerbia, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság, Hong Kong, Dél Korea, Macau, Taiwan és Tájföld;

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Nvidia Shield Tabletet nyerhettek

Vissza a főoldalra!

facebook android nvidia

További híreink