HírekPurify: nem kerül be az Arénába ...

Purify: nem kerül be az Arénába + további magyarázatok

Borovi Bence | 2016.08.09 13:00
5015

priest purify

Mint tudjuk alig több, mint egy hete "jó Priest lapokat" ígértek nekünk, de sajnos nem ez történt, sőt minden idők legrosszabb Priest kártyáját mutatta be péntek hajnalban a Blizzard. Ez az egészen elképesztő lap mindenkit kiborított, ezért már többen is reagáltak a Blizzardtól.

 

Először tegnap este Iksar írt a Purify-al kapcsolatosan.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Kifejezetten bolgodak vagyunk, hogy a Priestek milyen sok lehetőséget kapnak új semleges lapoktól (Barnes, Curator, Medivh és Dragon lapok) és ki akartunk próbálni valami újat, amivel új pakli tipus is létrejöhet akár. - Forrás

Ez volt Iksar válaszának a leglényegesebb mondata, majd pár órája Ben Brode készített egy új videót, amiben elmondja, hogy miként készült a Purify és mire jó (vagy nem jó).

  • A kártyát nem arra tervezték, hogy erős legyen
  • Eredetileg úgy tervezték, hogy Silence-elheti bármelyik lényt, de szeretnék visszafogni a Silence-t, hogy láthassák milyen a játék anélkül.
  • Ben egyetért, hogy nagyon rosszul időzítették a Purify bemutatását (Priest jelenleg a legrosszabb kaszt a közösség szerint)
  • A Purify jó a játéknak, de talán jobb lett volna egy olyan szettben, ahol a Priest sok izgalmas kártyát is kap.
  • Bennek nagy reményei vannak a Dragon Priestekkel kapcsolatosan
  • Purify nem lesz arénában! Erre azért van szükség, mert nincsen olyan rendszer a játékban, amiben egyenként be lenne állítva, hogy melyik lap mekkora eséllyel fordulhat elő, de olyan rendszerük van, amivel teljesen eltüntethetnek kártyákat az arénából.

Ez pedig csak poénból van itt:

priest kártya benbrode

További híreink