HírekReckless Experimenter nerf érkez...

Reckless Experimenter nerf érkezik június 3-án

| 2362

Hearthstone priest Reckless Experimenter nerf

Június 3-án 18 kártya buffja fog megtörténni, - de érkezik új ingyenes Golden Legendary, és új aréna szezon is - most pedig bejelentette a Blizzard, hogy egy nerfre is szükség lesz azon a napon.

Rckless Experimenter

  • A Reckless Experimenter többé nem csökkentheti a Manaköltségeket egy alá.
  • Június 3-ától két héten át teljes áron lehet betörni.
  • Fun fact: A kártya artworkjét Boros Zoltán készítette.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Mech-ek felemelkedése frissítés bejelentése után felfigyeltünk egy együttműködésre az új SN1P-SN4P és a Reckless Experimenter között, amitől a játék elején végtelen sebzést okozó kombót tud létrehozni a Priest. Ennek eredményeképp úgy döntöttünk, hogy a 14.4-es patch érkezésekor (ami június 3-án jelenik meg) megváltoztatjuk a Reckless Experimenter-t úgy, hogy ez a kombó ne legyen lehetséges. Tisztában vagyunk azzal is, hogy milyen interakciókat okoz az SN1P-SN4P a Wildban, ha több Mechwarper is kint van a harctéren. Ezt figyelni fogjuk még a következő hetekben, hogy esetleg gondot okoz-e. A Reckless Experimenter-en mostantól ez olvasható:

Reckless Experimenter: Az általad kijátszott Deathrattle-ös lények 3-mal kevesebbe kerülnek, de meghalnak a kör végén. (A Manaköltségük nem csökkenhet 1 alá.)

Amint a változás élesedik, két teljes héten át a teljes kraftolási költségen lehet betörni ezt a lapot.

Forrás: Reddit/r/Hearthstone - Chris Attalus (Hearthstone Community Manager (CM))

Vissza a főoldalra!

kártya nerf

További híreink