HírekRexxar, a hunter

Rexxar, a hunter

Borovi Bence | 2013.10.14 20:56
911

Rexxar

Ha az a fajta játékosok vagytok, akik tényleg nyomot akarnak hagyni az ellenfelen, akkor valószínűleg Rexxar az a hős akit kerestek. Ha nyílzáport akartok az ellenfélre küldeni, lerakni pár gyilkos csapdát, vagy kiereszteni pár szörnyetegnek a haragját, a Hearthstone Hunter-je a ti hősötök.

A Hunter meséje

Rexxar egykor otthonának tartotta a Blade's Edge Hegyeket, mint a Mok'Nathal egyike, mely egy klán akik főként olyan fél-ogrékből állnak, mint ő maga. Nem kedvelték sem az igazi orkok, sem az ogrék a környéken, a Mok'Nathal klán elszigetelődött, nem bízhattak semmi másban, csak a saját eszközeikben. Viszont Rexxar hatalmas lehetőséget látott a népének Azeroth-on, a világban a Dark Portal-on túl és végül háta mögött hagyta elszigetelt klánját, hogy csatlakozzon a Hordához, társa egy állat volt, Haratha a farkas. Miután többször is cserbenhagyta őt a Horda, még Gul'dan a Warlock is, Rexxar elvesztette Harathá-t az ork warlock-ok sötét varázslatai miatt és magányossá vált, és csak azokhoz csatlakozott, akik képtelenek voltak a hazugságra és árulásra: a vadon bestiái!

Azerothi bolyongásai után a nagy Beastmaster végül Thrall és a Horda legjobb szövetségesévé vált, Orgrimmar falain belül élt és megszerezte helyét az orkok és trollok között. Rexxar teljesítményeinek és a Szövetség feletti győzelmeinek köszönhetően kiérdemelte a "Champion of the Horde - A Horda bajnoka" címet és ő vezette a seregeket Daelin Proudmoore ellen, aki Jaina Proudmoore apja volt és a Szövetség főadmirálisa a haditengerészeti flottában. Rexxar legyőzte Daelin-t egy küzdelemben, míg a Horda kegyetlenül küzdött Kul Tiras flottája ellen, ott hagyva Jainá-t, hogy gyászolja apja halálát és újjáépítse a kis birodalmát. Rexxar, Thrall és a győztes Horda visszatért Orgrimmarba a megnyert csatájuk után.

Nyomok és Csapdák

Ez a ravasz fél-ork, fél-ogre beastmaster sosincs íj nélkül vagy egy megbízható vadállat nélkül, akit az útjai során talált: Misha a medve, Huffer a vaddisznó és Leokk a wyvern. A Hearthstone-ban megidézheted Rexxar szőrös és tollas barátait, hogy segítségedre legyenek, az Animal Companion kártyával.

Egy gyakorlott Hunter ismeri a vadont, mint a tenyerét, Rexxar páratlan ügyesség a nyomkövetésben, ami segíthet eltervezni nektek a következő lépéseket, mert ennek a segítségével pontosan tudhatjátok, hogy mi következik a paklitokban. Lesben állva Rexxar képes eltalálni a legjobb pillanatot az ellenség célzására és lelövésére hatalmas íjával akár az aljnövényzetből is. Ezek voltak azok a Hunter képességek, melyek segítettek Rexxarnak bizonyítani az ogre vezér, Kor'gall ellen, ezen képességek segítettek uralni a Stonemaul klánt a Horda oldalán. Ugyanezeket a képességeket használhatjátok ti is a Hearthstone-ban, hogy csapdát állítsatok az ellenségnek, amikor a legkevésbé várnák!

Reméljük, hogy élveztétek ezt a betekintést Rexxar történetébe és a Hearthstone Hunter szerepébe.

Vissza a főoldalra!

hőstörténet rexxar hunter

További híreink