HírekSosem volt ilyen jó a Hearthston...

Sosem volt ilyen jó a Hearthstone? Imádjátok a Battlegrounds-ot!

Borovi Bence | 2019.12.08 15:00
1920

Uther Arist0te

A múlt heti Battlegrounds-os szavazás alapján szinte mindenki imádja az új játékmódot, a heti Hearthstone értékelés pedig még sosem volt olyan jó az Imasarokban, mint az elmúlt hetekben.

Hearthstone heti értékelés

Még tavaly októberben indult az oldalon az Imasarok ("Öregapám" nevű felhasználónk egyik őrült ötletéből, én pedig képes voltam megvalósítani :D), amit a Tartalmak > Imasarok menüpontból érhettek el. Az oldalon lehet imádkozni egy jobb Hearthstone-ért minden nap (előző hónapban a "havi imarekorder" is elindult), illetve az Imasarok fórum is megtalálható ott, de ami most ezeknél is fontosabb, az a Hearthstone heti értékelése, hiszen erre is ott lehet rálelni.

Az Imasarok oldalán az összes előző hét értékelését is meg lehet tekinteni, és jól látszik, hogy 80% fölötti értékelés korábban soha nem fordult elő. Sőt idén áprilisban olyan tragikus volt a helyzet, hogy 35-45% körüli eredmények születtek. Azonban a Battlegrounds megjelenésének hetében soha nem látott magasságokba, 83.33%-ra emelkedett a Hearthstone értékelése, majd az azt követő héten ezt még sikerült fokozni, és 87,5%-ot ért el a Hearthstone! A múlt héten ugyan visszább esett az értékelés (65%-ra), de ezen a héten is elég jó a helyzet, jelenleg 72,22%-on áll. Az utóbbi időszakban egyébként 60-70% körül mozgott a játék értékelése, ami elég jó, főleg az április időszakhoz képest. Ezek alapján a Rise of Shadows kiegészítő szörnyű volt.

Egyértelműen látszik, hogy a Battlegrounds megjelenése új magasságokba emelte a játék értékelését, 80% fölötti értékelések születtek, ami már fenomenális.

Érdekes lesz megfigyelni az értékelést az elkövetkezendő hetekben is, hiszen abból majd sejthetjük, hogy mi a magyar játékosok véleménye az új kiegészítőről.

Hearthstone Hungary Imasarok

Battlegrounds szavazás

Két szavazást is indítottunk a múlt héten, amiket azóta már le is zártunk.

Az egyik kérdésünk az volt, hogy mit gondoltok a Battlegrounds játékmódról, és majdnem 33% úgy válaszolt, hogy imádja ezt a játékmódot, de további 45% szerint is elég jó a játékmód, de még fejlődnie kellene. Tehát a látogatóink 78%-a szereti az új játékmódot.

Mindössze 4%-otok tartotta borzalmasnak a játékmódot!

Mit gondolsz a Battlegrounds játékmódról? (végeredmény)

Imádom, nagyszerű ez a játékmód!
32.69%
Elég jó, de még lenne hova fejlődnie.
45.19%
Néhány meccset jó lejátszani, de nem egy nagy szám.
16.99%
Egyszer kipróbáltam, de soha többet, mert borzalmas!
3.85%
Egyéb (leírom hozzászólásban).
1.28%

A másik kérdés az volt, hogy örültök-e a Battlegrounds sikerének.

Itt igazán meglepő volt látni, hogy látogatóink 33%-át már nem is érdekli a Play mód, csak a Battlegrounds-al játszanak! Több, mint 57% azt válaszolta, hogy nagyon örülnek neki, de a Play móddal is igazán törődhetnének ennyit. Ez így összesen már 90%, és mindössze 7%-otok mondta azt, hogy inkább a Play játékkal foglalkozzanak.

Örülsz a Battlegrounds sikerének? (végeredmény)

Örülök neki, és remélem is, hogy nagyon sikeres marad! A Play mód már szinte nem is érdekel.
33.04%
Örülök neki, de a főjátékkal (Play mód) is foglalkozhatnának ennyit.
57.59%
Nem érdekel!
2.23%
Nem örülök, mert inkább a főjátékkal (Play mód) kellene foglalkozniuk!
7.14%
Egyáltalán nem örülök, és remélem, hogy hamar elfelejtik.
0%
Egyéb (leírom hozzászólásban).
0%

Ezek alpján tényleg imádjátok a Battlegrounds módot, és úgy tűnik már az sem lesz túl nagy probléma, ha szörnyű lesz a meta, hiszen ott a Battlegrounds, amit imádtok. Ezt alátámasztja a Hearthstone értékelése is, hiszen a tragikus Evolve metában 87,5%-os - soha nem látott - értékelést ért el a játék!

Végre sikerült valami igazán nagyszerűt, és sikereset alkotnia a Blizzardnak!


Az idei évben volt talán a legtöbb fejlesztés a játékban, hiszen a kaland módok is komolyabbá váltak, már a Wildból is hoztak vissza kártyákat, az aréna rotációt is bevezették, megérkezett az okos pakli készítő is, év közben is kerültek lapok a Hall of Fame-be (újakat is kaptunk helyettünk a Standardbe), és most itt van a Battlegrounds játékmód is.

Megemlíteném, hogy itt a Hearthstone Hungary-n is hatalmas változások történtek idén, hiszen végre automatikusan lehet importálni a gyűjteményeteket az oldalra, megújult az aréna készítő, és elkészült az aréna értékek oldal is, megújult a főoldalon a hírek listázása - főleg mobilokon -, elképesztően felgyorsítottuk a kártyák, paklik, és pakli készítő oldalakat szuper szűrőkkel, és adatforgalom barát képbetöltésekkel (csak a látható képek töltődnek be). Természetesen sok-sok egyéb változás is történt!

Reméljük, hogy a Hearthstone csapatnál jövő évre is készülnek valami nagy fejlesztéssel, hiszen rengeteg mindent ki lehetne még hozni a Hearthstone-ból!

Vissza a főoldalra!

hshu battlegrounds vélemény

További híreink