HírekSpellbound Mage pakli

Spellbound Mage pakli

| 4295

Jaina Proudmoore

A tovább után egy mage paklit láthattok, mely legfőképp a spell-ekre épít.

 

Pakli megtekintése

Mage (25)

Semleges (5)

Viszonylag olcsó ez a mage pakli, mindössze két legendary-t és két epic lapot tartalmaz.

Stratégia

A játék kezdetén a legfontosabb lény a Mana Wyrm, ami nagyon erőssé tud válni, a sok spell-nek köszönhetően. Mirror Image-el érdemes megvédeni őt, sőt a Mirror Image is egy spell, tehát már attól is erősebb lesz, továbbá a Coin is spell-nek számít, ezért jól járunk, ha nem mi kezdünk.

Arcane Explosion a legolcsóbb AoE (területi sebzés) a Hearthstone-ban, mindössze két manába kerül és nagyszerű combót alkothat Bloodmage Thalnos-szal és a Kobold Geomancer-rel, teljesen kivégezheti a játék elején a murloc paklikat

A Sorcerer's Apprentice is egy nagyszerű lap, hiszen csak két manába kerül, és cserébe az összes spell-ünk eggyel olcsóbb lesz.

A játék végén, ha sok lénybe ütközünk, a Flamestrike és a Water Elemental tökéletes a harctér megtisztítására.

Pyroblast-tal pedig ki lehet végezni az ellenfelet. A polymoprh-ot pedig tartsátok meg a játék végére, nem éri meg elhasználni kis lényekre.

Az egy darab Ice Block nagyon fontos, és életmentő lehet, hiszen nincsen sok lény ebben a pakliban, így az utolsó előtti körben támadhatod a hősét a lényei helyett, hiszen ha rajtad van az Ice Block a következő körben semmiképp se halhatsz meg.

Sok sikert! :)

Vissza a főoldalra!

mage pakli

További híreink