HírekThe Boomsday Project: Puzzle Lab

The Boomsday Project: Puzzle Lab

Beküldve: , által. Megtekintve:3311

Boomsday Puzzle

A legújabb kiegészítő Dungeon Run-ja másabb lesz, mint a Witchwood, vagy a Kobolds & Catacombs-nál megismert változat. Irány a Puzzle labor!

Nem tudom, hogy ki emlékszik még a zárt bétás időszakra (lassan 5 éve), amikr a Blizzard "Vedd észre a Lethal-t", "Puzzle és Hearthstone" cikkeket készített, ahol általában egy kör alatt kellett nyerni egy kifejezetten nehéz szituációból.

Itt a Hearthstone Hungary-n az oldal történetének második cikke a "Puzzle és Hearthstone" címet viseli, ide kattintva meg is tekinthetitek. Ez még 2013 szeptember 22-én íródott és a Priesttel kell nyerni - nagyon rossz helyzetből - egy Warlock ellen és bizony nem lehetetlen.

Mindezt azért írtam most le, mert a Puzzle Labor pontosan ilyen lesz a közelgő kiegészítőben, illetve még jobb is!

A Puzzle Labor azért lesz sokkal élvezetesebb, mert nem egy képet kell nézegetni, hanem itt a játékos fog bekerülni abba a szituációba és a játékban kell megoldani a "problémát" (egy kör alatt végezni az ellenféllel, egy kör alatt letakarítani a harcteret, stb.).

Nézzük, mit tudunk róla eddig.

Puzzle Labor

Nagyszerű hírek mindenkinek: Egy egész sorozatnyi izgalmas kísérletünk van, amelyek az elfogadható kutatások határait súrolják! Mindössze néhány szerencsétlen teszt alanyra labor asszisztensre lesz szükségünk, akik segítenek befejezni a tanulmányt.

 • Lethal Puzzle: Pusztítsd el az ellenséges hőst.
  • Ebben a kísérletben az asszisztensnek semlegesítenie kell az ellenfelet egy kör alatt a rendelkezésére álló lapokkal. Úgy véljük ez értékes betekintést fog nyújtani legtöbb találmányok pusztító tulajdonságairól.

Lethal

 • Mirror Puzzle: Készíts egy tökéletesen lemásolt harcteret.
  • Az ilyen feladatokban az asszisztenst olyan kihívások elé állítjuk, ahol egy pontosan olyan harctér állapotot kell létrehoznia, ami tökéletesen tükrözi a másik oldalt: lények pozíciója, életük, támadásuk, stb. Ez elképesztően sok adattal járulhat hozzá a harctér manipuláció különböző értelmezéseihez.

Mirror Puzzle Hearthstone

 • Board clear Puzzle: Takarítsd el a lényeket a harctérről.
  • Eléggé magától értetődő: távolítsd el az összes lényt a harctérről. A kutatásaink azt sugallják, hogy a lények fontos részét képezik a meccsek megnyerésének és ezek a kihívások segíteni fognank, hogy jobban megértsük miként lehet megválni tőlük.

Board Clear Puzzle Hearthstone

 • Survival Puzzle: Éld túl az ellenfél Hero Power-jét.
  • Végezetül a túlélés próbája, ami azt kéri a teszt alanyunktól, hogy gyógyítsa meg magát annak érdekében, hogy életben maradhasson az ellenfél következő támadásánál. Egyik jelenlegi kutatásunk azt mutatta, hogy az életpontok nullára csökkenése ellenkezőleg korrelál a meccsek megnyerésével és ez a kutatás tovább fogja vizsgálni ezt a kapcsolatot.

Survival Puzzle Hearthstone

 • Több, mint 100 Puzzle lesz.
 • Augusztus 21-én nyílik meg.
 • A főellenség Dr. Boom (ha a Lethal/Board Clear/Mirror/Survival) módokat teljesítetted.
  • Ez nyilván úgy fog működni, mint eddig, tehát 8-at kell teljesíteni egy kategórián belül, de ha az egyik nem sikerül, akkor kezdheted előröl és nagy valószínűséggel más Puzzle-t kapsz (hiszen több, mint 100-ból válogat a játék).
 • A jutalom ismét egy hátlap.

Puzzle Labor kártya hátlap

Önkéntesekre van szükségünk!

KERESSÜK: Labor Asszisztens

A Boomsday Project küldetése, hogy minden idők LEGROBBANÉKONYABB kaland élményeit teremtse meg! Ezért erőteljesen motivált asszisztenseket keresünk, akik segítenek a tudományos áttörések elérésében, továbbá jól megtervezetek, kellően informáltak a szigorú kutatásokkal kapcsolatosan és - természetesen - nem törődnek a jözan ésszel és mindenféle biztonsági követelményeket figyelmen kívül hagynak!

Amennyiben rendelkezel korábbi labor asszisztensi tapasztalattal, vagy szolgai tapasztalattal és egy olyan csapat tagja szeretnél lenni, melyek a világ legprofibb tudósaiból állnak és a tudományos lehetőségek legextrémebb határait feszegetik, akkor a Boomsday Project szeretne téged jobban megismerni! Ezért rendeld elő most!

ELŐRENDELEM!

Vissza a főoldalra!

boomsday puzzle

További híreink