HírekTöbb ezer botot tiltott ki a Bli...

Több ezer botot tiltott ki a Blizzard

Borovi Bence | 2014.10.28 11:00
4191

több ezer bot bannolva a Hearthstone-ból

Az elmúlt hónapokban már tele volt a játék botokkal (főleg Shaman botokkal), de a mai napon végre megérkezett egy hatalmas ban (kitiltás) hullám. Ennek következtében több ezer játékos nem játszhat a Hearthstone-nal három hónapon át. Blizzard cikkének fordítása a tovább után.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Nemrég kitiltottunk több ezer olyan Hearthstone fiókot, amelyek harmadik féltől származó programokat használtak a játék automatizálásának érdekében, másképpen ezeket botoknak ismerjük. Ezek a felhasználói fiókok 2015-ig lesznek kitiltva a játékból. Ahogyan korábban is kijelentettük, a tisztességes játék a Hearthstone élményének a legfőbb része, ezáltal a csalást és a "botolást" nem fogjuk tolerálni.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy egy élvezetes és megjutalmazó környezetet hozhassunk létre a játékosaink számára, ezért a jövőben is folyamatosan figyelni fogjuk a Hearthstone-t és megtesszük a kellő lépéseket a csalás minden formája ellen, ahogy a Felhasználási Feltételeinkben is szerepel. Ettől a pillanattól kezdve amennyiben csalót találunk, az adott felhasználói fiókot örökre kizárjuk a játékból mindenféle figyelmeztetés nélkül.

Ha úgy gondolod, hogy feltehetően egy bottal kerültél szembe, vagy bármilyen gyanús esetet észlelsz, kérlek jelezd nekünk a hacks@blizzard.com-on.

Forrás: Battle.Net Hearthstone - Több ezer kitiltott bot

Blizzard Entertainment Tweetjeinek a fordítása

A botok által megszerzett jutalmak (arany hős, kártya hátlapok, stb.) is törölve lettek, vagy azokat megtarthatják, amikor visszatérnek jövőre?

A megszerzett jutalmaikat nem töröltük, azonban a jövőben ha ismételten észrevesszük az automatikus játékmód (botok) használatát, azonnal végleges kitiltást kapnak. - Zeriyah (forrás)

blizzard ban

További híreink