Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Aréna tippek

Beküldve: , által. Megtekintve:3586

Aréna

Üdvözletem! Sok helyen lehet látni az aréna "standardosítását", és sokan talán belezavarodtak, főleg a kezdők. Íme egy kis segítség!

Először is, mi is az a standard és a wild. Nem hinném, hogy ezt sokan ne tudnák, de azért megfogalmazom.

Standard: Csak azok a lapok szerepelhetnek ebben a fromátumban, amelyek az adott és az előző naptári évben jöttek ki. Ezért is búcsúztunk a LoE, a BRM és a TGT kiegészítőktől.

Wild: Minden lap szerepelhet itt.

Az aréna standardosítása annyit tesz, hogy a gép úgy adja, hogy 3 standard kártya közül lehet választani.

De, hogy mik is a tippjeim az arénázás kapcsán?

Először is, az aréna kasztok szerint, hogy melyik a legjobb és, hogy miért:

1. Warlock: Bitang erős lapjai vannak, mind aggrohoz, mind controlhoz jó a hősképessége. Gyengéje az, hogy gyorsan össze jön neki sok sebzés.

2. Rogue: Nagyon erős kaszt. Az alap lapjaiból nem kell sok, hogy erős kombókat vihessünk végbe. Erősek az alap lapjai. Gyengéje: Ha nincs laphúzása vagy kombó lapjai kombó lehetőségekhez, elég védtelen föleg aggro ellen.

3. Priest: Nagyon jó control kaszt. Sok AoE, sok olyan lap, amivel életben marad. Gyengéje: A hős képessége eléggé szituációfüggő, és további hátránya, ha csak spell jön és lények nem.

4. Mage: Szoros volt a kűzdelem a harmadikkal. Erős AoE-k, removalok, sebző spelljei is nagyon jók. Gyengéje: Ha túl sok spell gyűlik össze a kézben és nem jön lény.

5. Hunter: Erős arcra és a Hero Powerje is ezt segíti. Erős alap lapok és Bestia buffok. Gyengéje: A hero powerje az asztalon semmit sem változtat. Nincs healje, alig van removalja és nincs AoE-ja.

6. Paladin: Erős arcra, alap lapjai is erősek, erős buffok. Gyengéje: Erős removalja nincs, lényei érzékenyek a gyenge AoE-kra is.

7. Druid: Jó ramp lapok és különlegesen jó lapja van: a Swipe. Sok az erős healje. Gyengéje: Nincs normális removalja, laphúzása pedig csak a Nourish és a Wrath van.

8. Shaman: Erős removalok, early game lények. Gyengéje: Az overload mechanika rossz is tud lenni.

9. Warrior: Jó fegyverek, nehéz megsebezni az armor miatt. Gyengéje: Más hasznosapna nagyon nincs. Van egy removalja, és egy AoE-ja.

Az arénában jól tudnak jönni a kombósabb lapok is, mint pl.: "if you played an elemnetal on last turn."

Ha még kezdő vagy érdemes aréna "lap választás segítő" appokat használni.

A kasztok szerint kell tervezni az aréna paklikat, meg kell figyelni, hogy inkább aggrora vagy controlra specializálódott.

Az arénában 12 győzelem a maximum, és ha hármat vesztettél vége az egésznek.

Tapasztalataim szerint ezek fontos tényezői a 12 győzelem elérésének.

SOK SZERENCSÉT,

Roni

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

arena tipp

Ezeket olvastad már?

További híreink