HírekWhispers of the Old Gods - Y'Shaarj

Whispers of the Old Gods - Y'Shaarj

Borovi Bence | 2016.04.07 10:00
4922

YShaarj

Ősi gonoszok ébredtek fel álmukból! Óvakodjatok csápjaiktól, miközben egyre nagyobb káoszt okoznak a halandók között a Hearthstone harmadik kiegészítőjében, a Whispers of the Old Gods-ban! Most eljött az ideje, hogy mélyebbre ássunk, és kicsit többet tudjatok meg a csápok mögött rejlő elmékről.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ezen a héten a gonosz erőkkel rendelkező Old God, Y'Shaarj (kiejtése YAH-sha-raj) történetét ismerhetitek meg, aki megtanította nekünk, hogy hét fej jobb, mint egy.

Zsémbes öreg Y'Shaarj

YShaarj kártya HearthstoneA legnagyobb Old God, Y'Shaarj egykor a legnagyobb birodalom vezetője volt Azeroth-on. Ez a megtestesült rosszindulat nagyon jól értett a politikához és elkötelezett követőiből sereget alkotott. Még a többi Old God is le volt nyűgözve!

De hiába rendelkezett ilyen nagy erővel, - a luxus templom városáról már ne is beszéljünk - Y'Shaarj néha még így is dühbe jött. Biztosan téged is felbosszantana, ha szanaszét szórnák a darbajaidat mindenfelé, miközben koszos kis halandók keresgélik a szívedet. Ezek az igazán szív szorító események tehetnek arról, hogy a rosszindulatú Old God-ok mindenkire halált akarnak hozni. Y'Shaarj (utolsó) borzalmas lélegzete nemcsak szobákat tisztít meg, hanem teljes kontinenseket! Annak ellenére, hogy nagyon adott a saját tisztaságára, Y'Shaarj könnyedén megront bárkit; még a legerőteljesebb akarattal rendelkező lények sem tudnak ellenállni neki, hogy kövessék a harctérre.

Mark of Y'ShaarjMark of YShaarj

Melyik Drud lény ne szeretne szövetkezni MINDEN IDŐK LEGERŐSEBB Old God-jával?! Y'Shaarj már alig tud várni, hogy bemtuathassa tavaszi kollekcióját. A szépség fáj, de ők legalább igazán, nagyon, nevetségesen gonoszul néznek ki a csápjaikkal és a szemgolyóikkal. Medvéket is magával ragadó szépség!

ancient harbingerAncient Harbinger (ősi hírnök)

Az Old God-ok, - mint például Y'Shaarj - élvezik, ha félelmet kelthetnek érkezésükkel és senki sem tudja olyan jól előre bemutatni rettenetes alakjukat, mint az ősi hírnök. Ez a hírnök csak a Kocsma legerősebb lakóit hívja be a csatába. Az egyszerű halandóknak sorba kell állniuk a bejutáshoz, de az ősi hírnök gondoskodik róla, hogy az Old God-ok olyan VIP* bánásmódban részesüljenek, amilyet megérdemelnek.

Reméljük élveztétek, hogy Y'Shaarj határtalan erejének lehettetek szemtanúi. Még egy Old God rejtőzik a sötétben, várjátok már őt izgalommal és rettegéssel? Yogg-Saron már közel jár (és a kártyái is).

Tanuljatok és készüljetek fel a korábban kinyomtatott Old God történetekből, hogy üdvözölhessétek legújabb uralkodóitokat:

C'Thun - N'Zoth - Y'Shaarj

*VIP: Veszélyes Irtózatos Pusztítás

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Whispers of the Old Gods - Y'Shaarj kísérői

Vissza a főoldalra!

wog kártya történet

További híreink