Összes pakli Új pakli

Aggro in Order!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Pumpkin hátlap! Pumpkin hátlap

Sziasztok!

Egy igen egyszerű, paklival érkeztem, amely nem igényel nagy fejtörőt, benne van a meglepifaktor, jó a kezdésnél, és erős túlzással a végefele hatásos.

Valamiért a Standard kicsit ellaposodott tapasztalataim szerint. Túl gyakran jönnek ugyan azok a kasztok ugyan azzal a paklival. Persze mindig is így volt, hogy mindenki, ha tehette akkor a T1-paklikat vette elő. Szerencsére nincs Patronwarrior, vagy Jadedudu szintű kaszturalom, mégis, valahogy a Sunken kieg után, hiába jött több lap, kevesebb féle ellenféllel dob össze a játék. Nagyjából 1 féle Hunter ( Beast ), 1 Warlock (Imp-Curse), 1 Demon Hunter (relic), és erős túlzással 2 Mágus (Spooky Mage (ami kb egyenértékű a big spell mágussal (1-2 lap csere) és nagyon ritkán játszottam secret mágus ellen. Illetve az örökklasszis Druida 2 (aggro és ramp). 

Próbáltam a Paladin paklikat, a Purenak megvoltak a szép pillanatai, 0 manás Al'Akir the Windlord agyonboostolva :D, és hasonló finomságok The Countess-el. Viszont a pakli gyengéje, hogy gyenge a start, kevés aoe, a boardja könnyen likvidálható, és gyenge 0 manás legendek esetében rossz lategame. Pl, hiába buffolod fel a harcosaid, a mágus szinte permanensen fagyaszt, a többiek betehetik a Smothering Starfish-t, Druidok használják rajta az Insatiable Devourer-t, DH pedig szétcsap, mire üthetnél vele :D.

A mech Pala lassú, és gyakran jutsz arra a pontra, hogy egyesével hozod le a minionokat a darálóba, nem tudod hatékonyan használni a Bubblebot-ot, és hamar kikapsz. Lényegében, ha nincs a kezdőkezedben a Click-Clocker, Seafloor Savior, Security Automaton akkor annyi. Ha igen, akkor viszont nagy eséllyel nyered, mert onnan jöhet Radar Detector, Alliance Bannerman, Mechekre Divine shield, fegyó Prismatic Jewel Kit, onnantól a Discover loop, The Leviathan flotta, és nincs az az imp lock aki túlélné :D.

A Jailer pala az mókás, viszont egészen addig, amíg szépen takarítod a pályát, és nem jön egy mage. És sajnos rengeteg mage van... A játékaimban több mint kéne ::D. Onnan hiába reno, fixen jegelve vagy, más esetben Mass Polymorph-ozva.

Ezért úgy gondoltam legyártok egy olyan aggrot, amivel nagyobb eséllyel éled túl az imp-lockok, Dh-k rohamait, mégis megvan benne a kellő gyorsaság.

1. Kezdésnek: Irondeep Trogg (2. körben kaphat egy pacit Noble Mount], Peasant, Mellé Righteous Protector, Sinful Sous Chef (buffolnivaló tagokat nyom a kezünkbe akik olcsóbbítják a Lightray-t. Far Watch Post, Great Hall és Seafloor Savior szuper második lapok. 

2. Kezdés után: Amikor már elfoglalták a harcosaink méltó helyüket betámogathatjuk: pl egy boostolt imp ellen Righteous Defense, Muckborn Servant és Battle Vicar boostolókat adhat: Divine Toll, Conviction (Rank 1), Hold the Bridge. Muckborn Servant akár egy 2. Lightforged Cariel-t is!

3. Játék közepénél: Tipikusan a 2 infuse: Buffet Biggun: 4. körbe turbózva, felér egy Call to Arms is! Majd 5. körre ha kifogyunk jöhet a bohóc Famished Fool. Ha meg nem jönne az egyikük, akkor előhúzhatjuk a legjobb mini kieg palalapot: Order in the Court!

4. Order in the Court: Mire kihasználod, már úgysem az Irondeep Trogg-ra lesz szükséged, hanem egy ingyentauntra, Lightforged Cariel-re, Sire Denathrius-ra! (ha addigra nem került a kezedbe!), vagy a best of 7 drop pallymechre!

***Miért csak 1? Order in the Court, mert 1x elég (a legtöbb esetben, ha nincs fatigue belekeverés pl.) átrendezni a paklit, és azért 2 mana 1 laphúzás karcsú, szintén bekerül 2 kezdőkézbe már nem szerencsés. Great Hall, a kezdőkezet zavarná megint csak, és nem mindig jön ki jól. Lightray inkább aggro pakliról beszélünk, és van több neutrál, ami megzavarhat.

Ennyi lenne a deckbemutató, és a benyomásaim, tapasztalataim a mostani standard állapotról!

Néhány kedvcsináló:

Ez egy kiváló pakli!

5

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 109

365 napon belül: 22

Átlagos értékelés: 5.52 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőKnight of Anointment x2 1 1 1
Core szettRighteous Protector x2 1 1 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőSinful Sous Chef x2 1 2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattle Vicar x2 2 1 3
United in Stormwind kiegészítőCity Tax x2 2
Core szettEquality x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőGreat Hall x1 2 0
United in Stormwind kiegészítőNoble Mount x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőOrder in the Court x1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőSeafloor Savior x2 2 2 2
United in Stormwind kiegészítőAlliance Bannerman x2 3 2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőMuckborn Servant x2 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőRighteous Defense x2 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőBuffet Biggun x2 4 2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőDivine Toll x1 7
Voyage to the Sunken City kiegészítőThe Leviathan x1 7 4 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőLightforged Cariel x1 8 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőLightray x1 9 5 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőIrondeep Trogg x2 1 1 2
United in Stormwind kiegészítőPeasant x2 1 2 1
Forged in the Barrens kiegészítőFar Watch Post x2 2 2 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőFamished Fool x2 5 3 5
Murder at Castle Nathria kiegészítőSire Denathrius x1 10 10 10

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás