Összes pakli Új pakli

Boomship Warri

Ugrás a pakli lapjaihoz

Egy használható összeállítás az új harcos legendás spell, a The Boomship köré.

A win kondíció a Boomshipben keresendő abban a formában, hogy mikor összeszedtük a kezünkbe a két Charged Devilsaurt és Grommasht a lapot kijátszva mindhároman mehetnek arcba. Ez minimum 18 dmg kézből de ha ügyesbbek voltunk és meg tudtuk hagyni a Whirlwindet vagy egy Shield Slamet vagy a Blood Razor második ütését akkor lehet 24 dmg is. Általában szükség is van még egy fegyverre a befejezéshez. Vagy egy taunt eltűntetéséhez vagy a lethalhoz az ellen arcába. 

A Dead Man’s handet arra használjuk, hogy a removaljainkat megduplázzuk. Amiket szívesen keverünk vissza a paklinkba azok a Brawl, Execute, a Devilsaur és a Lich King. 

A Weapons Projectet használhatjuk arra, hogy az ellenfél általában legendás fegyverét kiüssük a kezéből és egyúttal melle is tehetjük Harrison Jones-t, hogy még lapokat is húzzunk az akcióból. De a lap 6 armort is ad instant így jól kombózható a Shield Slammel is. De közelebb vihet minket a lethalhoz azzal, hogy az ellenfél elkezdi leépíteni a hp-ját a fegyverrel amit adtunk neki. 

Dr. Boom Mad Genius szintén ad rögtön hét armort ami megintcsak a Shield Slammel használható. Az után pedig körről körre igyekszünk a hero powerét a boardclearekkel együtt hasznosítani. Ebben több változata is segíthet mint a 3 dmg vagy a 3 kis microbot amiket a Warpath mellet használhatunk de jók Execute mellett is ha pedig egy mechet fedezünk fel azok rögtön rush-t kapnak ami szintén nagyon jól jön. 

Scourgelord Garrosh szintén azonnal ad armort és az arcunk védésében és a befejezésben is segít a fegyvere.

A Cornered Sentry semmilyen különleges szerepet nem vállal. Általában kombózzuk a Dyrwhisker Armorerrel és a Brawlall. De csak simán is ki lehet játszani ha van Whirlwind effektünk. 

Aprósabb ellenfél esetén mindenképp kézben akarjuk tudni a Blood Razort és legalább még egy Warpath-t vagy Whirlwindet. Control esetén a Shield Slamet, Execute-ot és kb minden esetben az Acolyte of Pain-t.

A paklit nem én találtam ki hanem Zalae streamjében láttam. Őt mindenkinek ajánlom figyelmébe aki szokott streameket nézni. Legtöbbször nem egyedül játszik hanem Spectate-el vagy őt nézi valaki és így mindig körről körre átbeszélik a lehetőségeket és mindig komstruáltat játszik. De olyan is van, hogy egy versenyre gyakorol valakivel pl legrosszabb matchupok megoldását stb... Én nagyon szeretem nézni.

Mindekinek jó játékot kívánok a paklival!

2

Garrosh Hellscream Hearthstone
Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 64

365 napon belül: 15

Átlagos értékelés: 2.88 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Warrior lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Classic szettShield Slam x2 Spell 1
Basic szettWhirlwind x1 Spell 1
Journey to Un'Goro kiegészítőCornered Sentry x2 Lény 2 2 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDead Man's Hand x1 Spell 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőDrywhisker Armorer x2 Lény 2 2 2
Basic szettExecute x2 Spell 2
The Witchwood kiegészítőWarpath x2 Spell 2
The Boomsday Project kiegészítőWeapons Project x1 Spell 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőReckless Flurry x1 Spell 3
Basic szettShield Block x2 Spell 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBlood Razor x2 Fegyver 4 2 2
Classic szettBrawl x2 Spell 5
The Boomsday Project kiegészítőDr. Boom, Mad Genius x1 Hős kártya 7 7
Classic szettGrommash Hellscream x1 Lény 8 4 9
Knights of the Frozen Throne kiegészítőScourgelord Garrosh x1 Hős kártya 8 5
The Boomsday Project kiegészítőThe Boomship x1 Spell 9

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Hall of Fame szettAcolyte of Pain x2 Lény 3 1 3
Classic szettHarrison Jones x1 Lény 5 5 4
Journey to Un'Goro kiegészítőCharged Devilsaur x2 Lény 8 7 7
Knights of the Frozen Throne kiegészítőThe Lich King x1 Lény 8 8 8

Még több Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2018.08.20 19:38

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Jó decknek tűnik, sajnos a Garrosh hős meg Grommash hiányoznak így egy darabig nem fogom kipróbálni, de köszi :)

#2

2018.08.21 19:01 | Válasz: (#1) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Ez ilyen theory pakli nálam is mert a Boomsdayes legák hiányoznak belőle. De kb másfél órán keresztült néztem ahogy játszik vele Zalae és próbáltam összeszedni minél több okosságot amit a leírásba tudok írni. Egyébként is fel szerettem volna tenni hátha valakinek megtetszik vagy ötletet merít belőle. De így, hogy te is említetted, hogy kinyitottad pláne feltettem. 

És hát ugyebár ez még budget decknek mondható ha Warriról van szó :) Mondjuk sztem Harrison Jones-t ki lehet hagyni belőle illetve Ő tetszőleges tech lapra cserélhető.

#3

2018.08.23 22:40 | Válasz: (#2) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hm, most ezt a videót is látva, ebből is csak Grom hiányzik, és a Zalae változatból a Garrosh hero lap talán pótolható valamivel, egy legendaryra van dustom lehet hogy benevezek az idősebb Hellscream craftolására..

https://youtu.be/JjK8mgqOrPU

#4

2018.08.25 13:02 | Válasz: (#3) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Ugye, hogy valahogy csavargatja a tudatát az emberekenek ez a Boomship? :) Azért is gondoltam, hogy szerepeljen egy összeállítás itt az oldalon is vele. 

Ha sikerül kitalálnod valami jó cserét rá akkor jó lenne ha megosztanád velünk itt :) És külön jó, hogy Dane játsza azt az 1 manás discover spellt az Omega Assembly-t az sztem is egy nagyon jó kis lap. 

Én pedig időközben próbáltam egy számomra is játszható változatot összehozni abból a big rugóból amit mutattál. Tekintve, hogy nekem nincs meg Kel thuzad így bepróbáltam egy jó Dollmaster Dorian-t mert ő megvan és hát akadnak vele szép pillanatok néha de még kezdetleges állapotban van. Mindenesetre inspirált az a deck és ez az amit mondtam feljebb is, hogy valaki ötletelhet ezekből deckekből. 

Egyébként régebben én is nézegettem Dane videoit. Főleg amikor rugóban bűveszkedett Brann-nel és a Shadowcasterekkel. Csináltam is egy Shadowcastert nemrég. 

#5

2018.08.25 19:37 | Válasz: (#4) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Valami erősebb lénnyel próbálom helyettesíteni egyenlőre pl The Lich King vagy ilyesmi, de van kb 2000 dustom meglátom még Grommash is lehet belőle.

A big roguehoz Kel'Thuzad helyett egy 8 manás lapot tudok javasolni, mert ha csak 3 van, akkor a Silver Vanguard is gyengül, ettől függetlenül Dorian is lehet jó választás bele.

#6

2018.08.27 11:25 | Válasz: (#5) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Dorian misplay volt. Inkább beillesztettem egy Primordial Drake-et. A mulligan igazi kihívás ebben a deckben. De azt vettem észre inkább el kell engedni amit nem lehet mihamarabb kitenni és a túlélésre menni aztán majd lesz valahogy. Ami fáj ebben a deckben, hogy nem igazán használható a Vilespine Slayer pedig az egyik kedvenc lapom valaha. Szerencsére a big papok már leszoktak a Potion of Madnessről. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás