Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!
Összes pakli Új pakli

Conor MacLeod, a pap

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Reno priest Reno nélkül, vagyis a Highlander Priest. Meguntam a Dragon Priestet, a Silence Priest pedig nem jön be, szóval keresgéltem valami izgalmasat. Találtam két darab Highlander listát is, de egyik se állt igazából a kezemre, szóval megnéztem az alapokat, csűrtem-csavartam és ez lett a vége. Jelenleg rank3-4-en (atm rank3) tengődöm vele, sajnos van 2 nagyon rossz match upja, viszont sok pakli ellen iszonyúan erős. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy rank5-ről 3-ig sikerült vele elmozdulni és még van hátra néhány nap ;)

Kisokos (match up, winrate, mulligan, taktikák) 50 mérkőzés tapasztalatai alapján

Druid (5-9, ~36%) A druid az egyik borzalmas match up, főleg az aggro. Aggro Druid ellen ha az ellenfélnél van a coin szinte biztosan kikaptunk, Jade ellen kicsit jobb a helyzet. Előbbi egy sima aggro match up ahol védekezünk (és kikapunk a végtelen ráktól), utóbbi ellen pedig a control lapjainkra koncentrálunk és próbáljuk meg azokat a megfelelő pillanatban kijátszani.

Mulligan: Aggro ellen kell készülnünk, mert Jade ellen megtehetjük, hogy earlyben nem csinálunk szinte semmit, szóval a következőket keressük:Binding Heal, Power Word: Shield, Potion of Madness, Dirty Rat, Doomsayer, Shadow Word: Pain, Wild Pyromancer és Second-Rate Bruiser. Ha mákunk van és nálunk van a coin, akkor még Kazakus, Priest of the Feast és a Shadow Visions is maradhat. Shadow Word: Death megfontolandó a Hidrák ellen.

 

Hunter (5-1, ~83%) A hunter elég jó match up. A két Scavenging Hyena megoldására kell felkészülni, ha azokat megoldottuk, gyakorlatilag nyertünk.

Mulligan: Northshire Cleric, Potion of Madness, Power Word: Shield, Doomsayer, Radiant Elemental, Shadow Word: Pain, Wild Pyromancer, Shadow Word: Death, Gluttonous Ooze, Kazakus, Priest of the Feast.

 

Mage (7-3, 70%) A Control és Freeze Maget kinevetjük, hacsak nem vagyunk hihetetlen szerencsétlenek. A Control Mage Medivh, the Guardianjét az Ooze+Death kombóval küldhetjük a gyűjtőbe, mert addigra általában felhúzzuk, a Burgly Bully + Lyra the Sunshard + Priest of the Feast hármassal pedig semmit nem tudnak kezdeni. Ami a gondot okozza, az a Secret Mage. Egy Eater of Secrets betételét viszont nem éri meg... a másik két mage paklit megalázzuk, a többi secretes class meg vagy nem is használ secretet (Hunter), vagy egyébként is jó match up (Paladin).

Mulligan: Alapvetően megtarthatunk mindent ami maximum 4 mana, kivéve Binding Heal.

 

Paladin (3-1, 75%) Midrange Paladin ellen 3-0 a pakli, egy "Murloc Aggro" verzió tudott csak megviccelni. Midrange ellen elég egyszerű dolgunk van, mivel mindenre van válaszunk, KÉTSZER. Egyszerűen hamarabb fogynak el a win condition-ei, mint nekünk, csak arra kell figyelnünk, hogy ne szórjuk ki őket ész nélkül.

Mulligan: Magehez hasonlóan bármi tartható ami max 4 mana, kivéve a Binding Heal és a Dirty Rat.

 

Priest (3-0, 100%) A Priest elég lutri... Azon múlik a meccs, kinek jön ki jobban Lyra the Sunshard. Szerencsénkre nekünk azért még van Kazakus és Medivh, the Guardian, szóval alapvetően nekünk kellene hogy kedvezzen a dolog. Silence Priest valószínűleg nem kedvező ellenfél, de eddig csak egyszer játszottam ellene, akkor sikerült szétmákolni.

Mulligan: Mint a Paladin ellen.

 

Rogue (1-2, ~33%)  A Quest Rogue elég rossz match up. A counter deckjeit megverjük, de ellene nem sok esélyünk van. Nyerő taktika lehet az, ha próbáljuk a végtelenségig húzni az időt, aztán valahogy Medivh bácsi egy Free From Amberből előránt 2 Soggoth the Slitherert vagy 6/10-es Mamutot. Feltéve hogy már mindkét Vanish kiment és/vagy a pakli alján vannak. A Miracle Rugót szépen ki tudjuk véreztetni, amolyan "Handlock taktikával", szóval tudnunk kell mi az a sebzés, amit a következő körben maximálisan ki tud osztani.

Mulligan: Mint Paladin ellen.

 

Shaman (2-3, 40%) Sámán ellen valószínűleg még csak éjfél és hajnali kettő között játszhattam, mert nem igazán rémlik egy meccs se. Az megvan, hogy mostanában egyre több az Evolveos dolog, szóval úgy kell játszani ellene, mintha egy nagyon Murloc-kezű midrange paladin jönne szembe.

Mulligan: Mondanom se kell, ugye?

 

Warlock (1-0, 100%) Rank5-ön találkoztam egy Quest Warlockkal, jó vot, nevettem, ikszdé meg elóel.

Mulligan: Mehet a biztos Paladinos brainless dolog.

 

Warrior (2-2, 50%) A Quest és a Pirate warriort is meg tudjuk verni, a mulligan viszont elég kellemetlen. Előfordulási esély alapján Quest Warriorra kell mulliganelni, viszont akkor előfordulhat egy rosszabb kéz pirate ellen. Ugyanakkor Quest ellen nem tehetjük meg, hogy csak úgy hadjuk hogy kiépítsen magának egy stabil mid-gamet, ahol minden körben kirak egy nagy tauntot anélkül, hogy bárminket is komolyan meg kéne oldania. Persze ha megtartunk mindent ami max 4 mana, azzal sokat nem lőhetünk mellé. A játék Pirate ellen egyébként nyilvánvaló, Quest ellen pedig próbáljunk board controlt szerezni. A Doomsayer ki nem játszása Kazakus boardépítő potionjeivel, Medivh utáni körökben Free From Amber és Mind Control használata segíthet megnyerni a játékot.

Össz.: 29-21, 58% #DeckTracker (Ha valakinek lenne kedve kételkedni, szívesen átküldöm neki a teljes matchlistet, néhány képre ráfér :D)

 

 Legendary lapok helyettesíthetőek e kisebb dust-értékű lapokkal?

Egy kontrol pakliban nem, soha, semmilyen körülmények között nem lehet kicserélni valamit, ami megnyeri a játékot, valamire ami nem ;)

Egyébként a Reno paklik varázsa a "Highlander" pakliknak is megvan, vagyis nincs fix30-as lista, akár 5-6 lap (de akár 10, koncepciótól függően) is cserélhető. Ezeket kommentben, üzenetben szívesen megvitatom bárkivel.

 

 

 

 

Ez egy kiváló pakli!

16

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15.16 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőBinding Heal x1 1
Legacy szettNorthshire Cleric x1 1 1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPotion of Madness x1 1
Legacy szettPower Word: Shield x1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Courier x1 2 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőRadiant Elemental x1 2 2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőShadow Visions x1 2
Legacy szettShadow Word: Death x1 2
Legacy szettShadow Word: Pain x1 2
Legacy szettHoly Nova x1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Talonpriest x1 3 3 4
Journey to Un'Goro kiegészítőTortollan Shellraiser x1 3 2 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus x1 4 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőLyra the Sunshard x1 4 3 5
one Night in Karazhan kaland módPriest of the Feast x1 4 3 6
Whispers of the Old Gods kiegészítőShifting Shade x1 4 4 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDragonfire Potion x1 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Songstealer x1 5 5 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőRaza the Chained x1 5 5 5
Legacy szettCabal Shadow Priest x1 6 4 5
Journey to Un'Goro kiegészítőFree From Amber x1 7
Legacy szettMind Control x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDirty Rat x1 2 2 6
Legacy szettDoomsayer x1 2 0 7
Legacy szettWild Pyromancer x1 2 3 2
Journey to Un'Goro kiegészítőGluttonous Ooze x1 3 3 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőBurgly Bully x1 5 4 6
Journey to Un'Goro kiegészítőElise the Trailblazer x1 5 5 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSecond-Rate Bruiser x1 5 4 5
one Night in Karazhan kaland módMedivh, the Guardian x1 8 7 7

Még több Priest pakli

#1

2017.05.25 22:35

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Helló! Nekem is van egy kabal paklim, bár az mage és én is rank 3-on állok vele (bár ott egy picit megakadtam). Ha van kedved öszzemérhetnénk a 2 deck-et. Esetleg felvehetlek friend listre?

#2

2017.05.26 00:22

Vendég profilképe

Vendég

Rég láttam ennyire jól összerakott, nem netről lesett paklit. Ha tehetném 2 +-t adnék rá!

Egy pakli, amivel tudni is kell játszani, igen jól kell ismerni a priest-et, szóval csak rutionos papoknak ajánlom! Százával vannak a kombó lehetőségek, és point ez az, amiért a priest a kedvencem béta kezdete óta!

 

#3

2017.05.26 14:05 | Válasz: (#2) Vendég hozzászólására

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Nekem is nagyon bejön. Én nem is 2 +-t adnék rá hanem vagy 10-et! Zsee nagyon jó paklikat szokott csinálni. Zseetasztikus.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás