Összes pakli Új pakli

Dragon Champion Priest

Minden információCsak a pakli lapjai

Pakli változások - Verzió: 1

2015.09.24 16:24-kor, az alábbi változások történtek:

Név Mana Támadás Élet
- Legacy szettShadow Word: Pain x2 2
- Blackrock Mountain kaland módHungry Dragon x1 4 5 6
- Blackrock Mountain kaland módDragonkin Sorcerer x1 4 3 5
+ Legacy szettHoly Smite x1 1
+ Legacy szettAzure Drake x1 5 4 5
+ Legacy szettSilence x1 0
+ Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5

15

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 8

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 8.88 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Priest lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettCircle of Healing x2 0
Legacy szettSilence x1 0
Legacy szettHoly Smite x1 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőLight of the Naaru x2 1
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
Blackrock Mountain kaland módTwilight Whelp x2 1 2 1
The Grand Tournament kiegészítőHoly Champion x2 2 1 4
The Grand Tournament kiegészítőWyrmrest Agent x2 2 1 4
Legacy szettHoly Nova x2 3

Semleges lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
The Grand Tournament kiegészítőInjured Kvaldir x2 1 2 4
Legacy szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Blackrock Mountain kaland módBlackwing Technician x1 3 2 4
Legacy szettInjured Blademaster x2 3 4 7
Blackrock Mountain kaland módDragonkin Sorcerer x1 4 3 5
The Grand Tournament kiegészítőTwilight Guardian x2 4 2 6
Legacy szettAzure Drake x1 5 4 5
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5

#1

2015.08.26 15:57

Adlanor profilképe

Adlanor

Annyit kérek, ha lehet, akkor véleményezzétek is, miért kap mínuszokat az elgondolás. Még kidolgozás alatt van, így az ötletek számomra is hasznosak lennének.

 

Köszi!

#2

2015.08.26 16:28

Palumtra profilképe

Palumtra (Golden Common)

BattleTag: Palumtra#2535

Tapasztalt játékos

Ha a kulcslap a Holy champion akkor miért dragon priest? :D Amúgy most, hogy healre hízó karakterekből relatíve sok lett (és healból is: Tournament medic, Flash heal......) light of the naaru, alap lightwaredn plusz a buff spellekkel lehet jobban menne, de ez egy másik történet, szóval koncentráljunk a mostanira.

Draw: Engine: Van elég, ezzel nincs gond

Circle of Healing: Ordit mellé legalább 1 soulpriest, Aggro/Patron ellen asztaltakarítás...igaz, a saját lényeket se kíméli, de áldozatok nélkül nincs háború.

 

If ju ár holding ö dregön kártyák: Ezekkel sincs, baj, de egy Alexstraszat betennék mert fix a kezedben marad, és kivégzés, nagyrtikán heal.

Injured kártyák: Alap

Hungry Dragon helyett inkább tennék 2 Blackwing techniciant vagy blackwing corruptort

Shadow Word Pain: Mindeképp kéne a shadow word death is mellé, ezekben a Boomos/Wrynnes vészterhes időkben...(ha mást nem legalább az egyiket lecserélni a másikra.)....és a lényeket elnézve a nagy lényekkel előbb megygyűlik a bajod mint a kisebbekkel.

Thats all from my side, de így se rossz :)

 

 

#3

2015.08.26 16:57

Adlanor profilképe

Adlanor

Nem Dragon, hanem Dragon Champion. :P Ezzel is utalva a kettős 'modulra'. :D

 

Dragon modult azért tettem bele, mert az új kártyákat igen erősnek gondoltam a korai játékban, és a paptól nem ezt várják.

A pakli célja kb a 6-7. körben való nyerés (ami nem megszokott paptól, max az életduplázós mókával), ezért is nem tartalmaz Shadow Word: Death-et (a 7. körös Dr Boom és a 8. körös Ragbaros sem okoz nagy fejfájást, hiszen arcra megyek sok lénnyel). A Shadow Word Pain is csak azért került be, mert a Wild Pyromancerrel ezt szeretném játszani a többi lény lesebzésére. Sludge Belcher irtásra kiváló (ami pl elég erősen akadályozhatja a pakli működését).

A Soulpriest eredetileg benne volt, de kivettem. Ez offenzív deck, a Holy Nova is csak azért került bele, mert heal-t is tud a kártya, és hőst is sebez és olcsó. A teljes felépített asztalomat kinyírná, ha kitenném a klasszikus kombót, ezértm elégnek tartom, ha az ellenfél úgy gondolja, hogy számíthat rá, de valójában nem használt lap. Amennyiben a tesztelés során hiányolni fogom, akkor a Holy Novák helyére tervezem őket berakni.

A pakli egyébként az aggro-t reggelre eszi. 1-3. körben olyan erős lényei vannak, mint pl 1/3 cleric, 2/4 taunt lény, 2/4 lény, 4/7 lény, 3/5 lény. A face hunter/aggro pala csak pislog ezektől (terveim szerint legalább is).

A Twilight Guardian-al erősített Dragon modul egyrészt azért került be, mert e Wyrmrest Agent adja magát, és ez gyakorlatilag ugyanaz, csak kicsit drágábban és erősebben. Másrészt a 4. körös Championt lehet, hogy először szeretném bevédeni. Harmadrészt a Champion mellett jól healelhető lény, mert sok élete van 4 manásként.

 

Hungry Dragon. Ez egy cseles okból került bele! Egyrészt nem akarom kitenni nagyon (ahogy a Dragonkin Sorcerer-t sem (akire egyébként a Light of the Naaru-t ellőve buffolom!)), másrészt a kivégzős körben plusz 1 lényt ad az ellenfélnek, ami nekem jó, mert többször tudok saját lényt besebezni, vagy ha 2 életes lény, akkor a Pyromancer+Circle több extra damage-t fog adni a Holy Champion-nak (vagy a spellel kitett Light's Warden-nek, akivel szintén nyerhet a pakli). Amennyiben az elgondolásom nem válik be, valami 3-4 manás dragonra cserélném (vagy akár Faerie Dragonra), hogy a pakli tempója megmaradhasson.

 

A Blackwing Corruptor-on is gondolkodtam, az is irtó erős lap, de már drágának tartottam egyrészt, másrészt ha már sebezni szeretnék direktben, inkább beleteszem a Soulpriest-et, annak nagyobb a prioritása.

 

Tournament Medic nem támogatja az aggro szerű elgondolásomat, ezért ezt nem erőltetném ide (az egy teljesen más elgondolás szerintem). A Flash Heal a Soulpriest-el lenne kombós, amit nem használok (de ha használnék, akkor kivehetném a teljes sárkány modult, akkor meg visszajutnék a most gyakran használt paphoz pár lap módosítással, ami nem volt célom, hisz abból kb Dunát lehet 1-2 napon belül rekeszteni....).

 

Alexstrasza-t imádom, de a 9 körben ha nem verem be 15 élet alá az ellent, akkor már akár fel is adhatom (mint a legtöbb aggro pakli).. Így inkább 'feles' kézben tartott sárkánynak a 4 manásak között válogattam.

 

A választ köszönöm, és amennyiben a tesztelés alatt kiderül, hogy nem úgy működik, ahogy szerettem volna, akkor az ajánlásaid szerint ígérem módosítani fogom!

 

 

#4

2015.08.26 18:41

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Tetszik az elgondolás eredeti és kifejezetten működőképes koncepciónak tűnik.

Ami nem tetszik az a mana görbe. 7 db 4 dropot játszik, ami nem túl szerencsés (még akkor sem, ha van 10 egymanás lapod). A Hungry Dragont mindenképpen kiszedném, talán még az egyik Dragonkid Sorcerert is. Lehetséges cserként Loatheb (megvédi a boardot egy körig), az Azure Drake (nem gyengül a sárkány szinergia, plusz segít behúni a kombót) jutott eszebe. De persze ott van még a Belcher meg Harrison is.

A Shadow Word Pain sem igazán tetszik benne. Az efektjére nem igazán van szükséged (a kis lények leszedése nem okoz túl nagy problémát), ráadásul a Pyro+Circle+ Holy Champion kombó miatt abban vagy érdekelt, hogy az ellenfégnek is minnél több lénye legyen az asztalon). A Pyro-t mással is lehet aktiválni. A Silence pl. 0 mana és segít átmenni a Belcheren. De ott van még a Mind Blast is, a plusz 5 sebzés rengeteget tud jelenteni egy burstre épülő paklinak.

 

Szerkesztve: 2015.08.26 18:42

#5

2015.08.26 22:30

Adlanor profilképe

Adlanor

Köszi vaskaktusz az észrevételeket!

 

Ezek alapján változtatások

Hungry Dragon>Azure Drake

Dragonkin Sorcerer>Loatheb

Shadow Word:Pain>Silence

Shadow Word:Pain>Holy Smite

Belchert és Harrisont nem teszek egyelőre bele, de Harrison-on még lehet elgondolkodom (csak ugye minden cserélt lappal csökken a szinergia a kombóhoz).

Ki kell ezek mellett még tesztelni, így elég-e benne a sárkány. Lehet 2 Azure Drake lesz a vége, csak még azt nem tudom mit vegyek ki.

#6

2015.08.29 18:19 | Válasz: (#5) Adlanor hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Módosíthatod a pakli lapjait. :)

Hearthstone Hungary Admin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás