Összes pakli Új pakli

Midrange Elemental Mage

Ugrás a pakli lapjaihoz

Az Elemental Tempo pakli új lapokkal kiegészült változata ez a pakli. És kissé irányt is váltottunk az Elemental Evocation használatával board alapú paklivá ezért is akasztottam rá a Midrange jelzőt. Ez a változat inkább Zoo ellen van techelve. Ha olyanok az ellenfelek akkor a 2 Cinderstorm-ot ki lehet cserélni Scorch-okra és az egyik Shooting Star-t pedig a második Fireball-ra. 

A játékterv az, hogy valamelyik Sidequesttel kezdünk, lehetőleg a Learn Draconic-kal így soha nem tapasztalt módon a hasznunkra fordíthatjuk az olyan köröket mint Arcane Intellect vagy Fireball. Aztán pedig curve-ön pakolásszuk az Elemental-okat. Az Elemental Evocation nagy segítségünkre van ebben és ha a helyzet úgy hozza akkor pedig a védekezésben lehet szerepe, hisz a spell damage-et adó minionjaink is Elementalok. Az Evocation mellett akár az 5 körben is kijátszhatjuk az új Animated Avalanche-ünket ami a mi oladlunkról nézve igencsak fun. És eközben a Water Elemental-ok 6 életerejükkel nagyon szépen helytállnak a boardon és megkeseríthetik a Warrior vagy Hunter ellenfelek életét a folyamatos arc fagyasztással. Csak ne feledjük el, hogy mikor kijátszanak egy hős lapot akkor a fagyasztás megszűnik. 
Szóval a boardon elég nagy nyomást tudunk kialakítani és a legszebb az egészben, hogy a másik Sidequestünk az Elemental Allies miatt pedig a befejező spelljeink is a kezünkbe kerülnek. 
Gyakorlatilag a befejezés 2-3 kör alatt szokott megtörténni, kitesszük a nagy méretű Elementalokat plusz burn spelljeinkkel is besegítünk és nyerünk. Ezzel meglephetjük a legfelkészültebb paklikat is mert rohadt gyorsan eszkalálódik a helyzetünk ha kint van 2-3 db 7/6 a boardon plusz bármikor oda kerülhet egy 6/6 sárkány is a sidequestből.

Ajánlom bárkinek, hogy próbálja ki mert nagyon fun kis pakli és olcsó is. Rendes mennyiségű laphúzásunk van, hogy stabilan futtathassuk az Elemental Evocation-t. Sőt nem árt odafigyelni, nehogy túl húzzuk magunkat. Az alapját nem én találtam ki de én tettem Elemental Midrange paklivá.

U.i.: ha esetleg Bomb Warrior ellenfélbe botlunk azonnal Concede-eljünk mert az Elemental Allies Sidequest-ünkkel mindig behúzzuk a bombákat :D

Ez egy kiváló pakli!

2

Jaina Proudmoore Hearthstone
Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 64

365 napon belül: 29

Átlagos értékelés: 2.86 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Mage lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Rastakhan kiegészítőElemental Evocation x2 Spell 0
Descent' of Dragons kiegészítőElemental Allies x2 Spell 1
Descent' of Dragons kiegészítőLearn Draconic x2 Spell 1
Boomsday Project kiegészítőShooting Star x2 Spell 1
Descent' of Dragons kiegészítőViolet Spellwing x2 Lény 1 1 1
Boomsday Project kiegészítőCelestial Emissary x2 Lény 2 2 1
Frostbolt x2 Spell 2
Rise of Shadows kiegészítőMana Cyclone x1 Lény 2 2 2
Arcane Intellect x2 Spell 3
The Witchwood kiegészítőCinderstorm x2 Spell 3
Boomsday Project kiegészítőCosmic Anomaly x2 Lény 4 4 3
Fireball x1 Spell 4
Water Elemental x2 Lény 4 3 6
The Witchwood kiegészítőBonfire Elemental x2 Lény 5 5 5
Galakrond's Awakening kaland módAnimated Avalanche x2 Lény 7 7 6

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Saviors of Uldum kiegészítőQuesting Explorer x2 Lény 2 2 3

Még több Mage pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2020.01.26 08:30

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Ha valakinek van hozzáfűzni valója az kérem, bátran tegye meg. 

#2

2020.01.26 19:25 | Válasz: (#1) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Majd 2021. áprilisában kipróbálom. :)

Hearthstone Hungary Admin

#3

2020.01.26 20:05

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Talán ki lehetne próbálni más nagy elementálokkal is mint Baron Geddon, Ragnaros vagy a Blazecaller. De szívesen oda is adom az egyik f2p accomat, nekem több van mint kéne. :) Majdnem mindegyiken össze van rakva ez a pakli.

#4

2020.01.26 20:29 | Válasz: (#3) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Csak arra céloztam, hogy nem fogom megvenni a Galakrondos kaland módot. Úgy néz ki, hogy milyen olcsó a pakli, de az Animated Avalanche rögtön 700 Golddal, vagy 7 Euróval drágítja, de ez Dustban nem mérhető.

Szerk.: Mint HSHU Admin nagyon örülök, hogy most is jön tartalom a játékba, de "csak kiegészítők előtt/után 1 hónapot játszó játékosként" ez a kaland teljesen ellehetetleníti a játékot számomra. Mert 2800 Gold iszonyatosan sok 35 lapra, valós pénzt meg nem költök a játékra, mivel nem játszok vele olyan sokat.

Szerkesztve: 2020.01.26 20:32

Hearthstone Hungary Admin

#5

2020.01.27 06:01 | Válasz: (#4) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Igen, világos miért írtad. Azért tanácsoltam a másik elementálokat. 
Egyébként aki aktív játékos annak nem annyira rossz üzlet ez. 2800 goldból 28 pakkot tudsz nyitni abból kb 2 legendás esik 7 epikus, 28 ritka és mondjuk 100 common. Amik nagy része valószínűleg játszhatatlan lap. Igaz, ennyivel kevesebb jut a következő kiegre, (ha semmi tartalékod sincsen) ezt már mkinek magának kell eldönteni, hogy megéri-e. 

Sőt, ez nem is 35 lap hanem 66. 

Szerkesztve: 2020.01.27 07:29

#6

2020.02.03 12:45

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Tessék, elkezdek játszani valamivel amit nem tol senki és még fun is és 1 hét múlva csomó olyan pakli jön szembe... persze amit Regis (Killbin) kitalált az egy sokkal jobb pakli. :D Ez már csak ilyen. Én már csak passióból játszom, szeretem a Water Elemental-t, Frostbolt-ot stb. 

Aki mégis ki szeretne próbálni egy ennél jóval hatékonyabb elementál mágus paklit annak itt van: AAECAf0EAsSYA/isAw67AosDlgXO8gKV/wLIhwPKhwOGqAP7rAPzrwPtsAOHtgOItgO2tgMA

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás