Összes pakli Új pakli

Quest Priest Nefarian ellen

Minden információCsak a pakli lapjai

Ez a pakli egy Blackrock ellenség ellen készült, ha többet megszeretnél tudni egy ellenségről (milyen lapokat használ, milyen stratégia hatásos ellene, stb.) tekintsd át a Hearthstone Wiki > Kaland módok > Blackrock Mountain ellenségei oldalt és válaszd ki az ellenséget, amelyikre kiváncsi vagy.

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Lemonade hátlap! Lemonade hátlap

Gondoltam, én is felteszem a saját megoldásomat. Kizárólag standard és lehető legjobb ár-érték arányú változat amit össze tudtam rakni. Akinek megvan Mutanus the Devourer beteheti a Soul Mirror helyére de a Bonechewer Vanguard sem rossz akár mindkét hetes slotba. Ennyi játékosságot megengedtem magamnak, hogy a Skeletal Dragont használjam. Priest meg sárkányok... értitek. Ha mégis bent marad a Soul Mirror -meg egyébként is- figylejünk oda, mikor használjuk a Palm Readinget nehogy elveszítsük a questünk egy darabját.

Bár nem vezettem statisztikát de saccra 80% a győzelmi eselyünk. Vagyis igen, ez sem egy telejsen biztos pakli de nekem ennyire futotta. Azért vagy húsz meccset biztos játszottam, szóval eléggé sokat finomítgattam rajta.

A játékmenetről annyit, hogy kezdésnél a Shadow Word: Ruin vagy a Hysteria mindenképpen maradjon a kezünkbe. Egyik nélkül is el lehet kezdeni a meccset de necces. Támaszkodhatunk a Thrive in the Shadowsra de mivel sok a varázs lapunk szintén necces. Ha így teszünk várjunk a harmadik körig, addigra kiderül, felhúztuk-e vagy, hogy melyiket érdemes inkább keresni. Ha a Twilight Drake az asztalon van akkor inkább a Hysteria lesz a barátunk.

A Saját hős képességét minden körben megnyomja, az egy mana vagyis 10 manás lapot sosem tud kijatszani (ergo a Mind Controltól nem kell tartani és ha meg is szerzi vhogy a Purified Shardot az is a kezében ragad). Az első körben ált, nem tesz ki semmit ha csak nincs a kezében a Twilight Whelp, a másodikban viszont már kipakol. Mellesleg ha az első mondjuk 2 nagy rohamát ( a Dragon Consort szinte mindig együtt jön ki a Drakonid Crusherrel) le tudjuk verni akkor szinte biztos a győzelem. Minionokból nincs utánpótlása.

Úgy kell ellene játszani hogy a tauntjainkat nem az életünk védelmére tesszük ki... ez elég bénán hangzik. Szóval ha tudunk takarítani akkor inkább azt csináljuk mint, hogy tauntolunk. Pont mint rugó ellen :) Mert mondjuk a tizedik körig szinte mindig tud takarítani. Flamestrike, Cleave, Bite, Dragon's Breath, Tail Swipe van nála erre a célra. És ugyanezeket arcba is tudja lőni, úgy kalkulájunk. Érdekes módon a Clawval inkább arcba szokott jönni. Plusz, mivel priestek vagyunk a hős képességéből bármikor lehet nála Silence, Mass Dispel, Shard of the Naaru ezt mindent láttam tőle. Utóbbit én is használom mert sokszor talál buffot a saját lényeire de a Twilight Drake sem szereti.

A pakli lapjai nem szolgálnak magyarázatra talán csak a Void Shard mint egyetlen pontra ható eltávolítás. Több minion ellen is jó: Blackwing Corruptor, Volcanic Drake de ha fent marad vmi Hysteria után akkor is.

Ha kész a quest és kitettük Xyrella, the Sanctifiedet akkor a Purified Shardot a Thrive in the Shadowszal a kezünkbe hívhatjuk vagy a Spirit Guide is felhúzza. De ezzel nem kell különösen foglalkozni. Mire kész vagyunk úgyis 10-nél kevesebb lapunk marad a pakliban. 

6

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Létrehozott paklik: 115

365 napon belül: 10

Átlagos értékelés: 3.86 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Priest lapok (23 db)

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőRenew x1 1
United in Stormwind kiegészítőSeek Guidance x1 1
United in Stormwind kiegészítőShard of the Naaru x1 1
Forged in the Barrens kiegészítőCondemn (Rank 1) x1 2
Core szettThrive in the Shadows x2 2
United in Stormwind kiegészítőAmulet of Undying x2 3
Darkmoon Faire kiegészítőPalm Reading x2 3
Darkmoon Faire kiegészítőHysteria x2 4
Core szettShadow Word: Ruin x2 4
United in Stormwind kiegészítőVoid Shard x1 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSpirit Guide x2 5 5 5
Forged in the Barrens kiegészítőLightshower Elemental x2 6 6 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőUndying Disciple x2 6 3 7
Ashes of Outland kiegészítőSkeletal Dragon x1 7 4 9
Ashes of Outland kiegészítőSoul Mirror x1 7

Semleges lapok (7 db)

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőWandmaker x1 2 2 2
Core szettLone Champion x2 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőSpice Bread Baker x1 4 3 2
Ashes of Outland kiegészítőWaste Warden x1 5 3 3
United in Stormwind kiegészítőMo'arg Forgefiend x2 8 8 8

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás