Összes pakli Új pakli

Shudderwock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Legenda hátlap! Legenda hátlap

Ezzel a paklival jutattam most le legendbe. Elég ütős minden rangon.

Mostanában elég népszerű a pakli, sok változatot látni belőle, alig lehet eldönteni mi menjen a pakliba és mi az nem. Hátha sikerül ezen segítenem. Rengeteget játszottam ellene és sokszor belebuknak mert tele lesz a kezük és nem tudják visszavenni Shudderwockot a kezükbe úgyhogy én nem is raktam olyat ami ad a kézbe valamilyen lapot. (csak Zola the Gorgon és Grumble, Worldshaker )

Eleinte kicsit nehéz a paklival játszani, de hamar rálehet érezni mit mikor kell kirakni. A kezdésnek mint mindig itt is nagy szerepe van. Nem kell Shudderwockra játszani általában fel se húzom és nélküle nyerek. Akkor se kell aggódni ha kihívták a kézből, inkább akkor lesz probléma ha elfogy a lap a kézből.

Az nyerés mivel általában agro ellen kell játszani ezért a Snowfall Guardian és annak a lehető legtöbb körön át való kijátszása. Lehet Brilliant Macawval, Zola the Gorgonnal, Grumble, Worldshakerlel és persze Shudderwockkal többszörözni. De a Windfury is megoldhatja.

Primal Dungeoneer és a Ice Fishing mindig jó kezdésnél valamint a Dirty Rat ami agro, controll és combo deckek ellen is jó.

Armor Vendor ez a lap ment meg az agro-tól, Lehetőleg Bolner Hammerbeak-kel kell kirakni a dupla hatás érdekében.

Boompistol Bully nagyon jó a pakliba. Még pirate warriornak is gondot okozhat, nem csak, hogy 1 körrel később rakja ki a quest rewardot, de a teljesítését is lassítja. Mirror meccsekben kiváló.

Platebreaker nem csak az Armor Vendor miatt kell pakliba, mert annyi Linecracker druid jött szembe, hogy alig hittem a szememnek. Minden druid amiben van C'Thun, the Shattered az jó eséllyel használ Linecracker és/vagy Mecha'thunt is.

Biztos van akinek feltűnt hogy 2 db Ice Fishing van a pakliban, ez nem véletlen. A Firemancer FlurglToxfin képes egyedül eltüntetni az ellenfél boardját szóval elég fontos felhúzni a nyeréshez/túléléshez. Lehet, hogy mikor a második Ice Fishing feljön már rég kézben van mind a 3 murloc de így biztonságosabb. Valamint Mutanus the Devourer is murloc úgyhogy ha lent marad Firemancer Flurgl és Mutanus the Devourert kirakjuk mégegyszer kiesik az összes enemy. Lehet még fokozni: Dirty RatFiremancer FlurglToxfin a board clear kombó de ha van hely a pályán és van mana is akkor Bolner Hammerbeak + Dirty RatFiremancer FlurglToxfin.

Bolner HammerbeakZola the Gorgon ha üres páyára tesszük ki egy az egyben visszajön a kézbe, úgyhogy miért ne raknánk ki?

Van a Shudderwock nélküli bosszantás aminek lényege, hogy először kirakjuk Grumble, Worldshaker majd visszaveszzük a Brilliant Macawval. Aztán Snowfall Guardian (+lehet Loatheb is vagy Mutanus the Devourer de az Armor Vendor is) és visszavesszük megint Grumble, Worldshakerlel majd megint visszavesszük Grumble, Worldshaker-t a Jeweled Macawval. És ezt addig lehet csinálni ameddig kinem esik a papagáj vagy meg nem unjuk. 

Bolner Hammerbeak lehet a Saronite Chain Ganget is duplázni azaz Bolner Hammerbeak magából hív másolatot. Annyira nem jó kombó, inkább agro ellen hasznos mert kikell ütnie és addig se arcba sebez.

A Devolve agro ellen nagyon jó, nagyobb minionok ellen veszélyes. Általában arra kell használni hogy teljesen eltüntessen egy lapot a játékban (Például big priestnél ne tudja feltámasztani)

Figyelni kell arra hogy ne égjen lap. arra is hogy ne zárjuk le a boardunkat ha az ellenfél nem játszik mininokra.

Ha nincs elég hely a kézben akkor Grumble, Worldshaker kijátszási sorrend szerint veszi vissza a lapokat. Amit utoljára raktunk ki azt veszi vissza utoljára vagy ha tele a kéz az esik ki.

Shudderwock-kal kezdeni a legrosszabb. Csak az ellenfélnek jó, könnyebben kitudja hívni a kézből. Valamint ha már kézben van érdemes lehet kirakni akkor is ha nem jön vissza, inkább egy gyenge Shudderwock mint egy semmilyen. Tényleg szinte minden pakli használ Mutanus the Devourert és Dirty Ratet.

Nem csináltam sok képet mert igazából szinte ugyan az lenne mindegyiken.

6

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Létrehozott paklik: 86

365 napon belül: 12

Átlagos értékelés: 6.23 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőBolner Hammerbeak x1 2 1 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDevolve x2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőIce Fishing x2 2
Core szettWindfury x1 2
United in Stormwind kiegészítőBrilliant Macaw x2 3 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőHealing Rain x2 3
Forged in the Barrens kiegészítőPrimal Dungeoneer x2 3 2 3
Forged in the Barrens kiegészítőFiremancer Flurgl x1 4 2 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőGrumble, Worldshaker x1 6 7 7
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSnowfall Guardian x2 6 5 5
The Witchwood kiegészítőShudderwock x1 9 6 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Darkmoon Faire kiegészítőArmor Vendor x2 1 1 3
Rise of Shadows kiegészítőToxfin x1 1 1 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDirty Rat x2 2 2 6
Kobolds & Catacombs kiegészítőZola the Gorgon x1 3 2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSaronite Chain Gang x2 4 2 3
Galakrond's Awakening kaland módBoompistol Bully x2 5 5 5
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Descent of Dragons kiegészítőPlatebreaker x1 5 5 5
Forged in the Barrens kiegészítőMutanus the Devourer x1 7 4 4

Még több Shaman pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.02.09 18:09

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Legendben is jól teljesít eddig a pakli és meglett a 100dik winem is a paklival.

#2

2022.02.09 18:40 | Válasz: (#1) Qwerjjj34 (Rare) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Gratula! :D

Nagyon brutálok ezek a sámik!

#3

2022.02.09 19:23

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Igen, és tényleg úgy van. Még Shudi előtt ki szoktam kapni. Őszintén szólva... idegesítő :D

És úgy megmosolyogtam magamban ahogy olvastam. Ugyanígy gondolom, a Mocskos Patkány ma kb minden ellen jó. Ilyen az ha egy lapot használhatóra akarnak megcsinálni. Viszont ez ellen a sáman ellen zsebre tehetem mert rengeteg minion van a kezében.. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás