Összes pakli Új pakli

Standard- Armor&Frenzy Warrior

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy érdekes kis Warrior paklit főztem ki nektek! :)

A pakli fő lényege az Armor generálás és az lényeink megsebzése, amik azután csinálnak is valamit, Az az a Frenzy lényekre is rágyúrtam valamelyest. 

Na de akkor vágjunk is bele a leírásba! Ha már Armor generálás akkor a Shield Slam, kihagyhatatlan lap a pakliból, a kisebb nagyobb lények leszedésére. Ugyanez elmondható a Onyxian Drake lapra, csak itt még a leszedés mellé, kapsz egy testet is. 

Egyed Tradeable képességgel rendelkező lapokat érdemes, Auctioneer Jaxon legendással együtt használni. Mivel lényegében így oldottam meg, hogy legyen célzott laphúzás a pakliban. Többé kevésbe tud is működni. 

Auctioneer Jaxon, mellé a következő Tradeable lapokat tudjuk kijátszani:.

  • Shoulder Check, ez a lap tényleges akkor hasznos ha tudjuk mivel cserélni a paklinkban. Érdemes olyan lényekre elhasználni ezt a lapot amikkel mondjuk Armor-t szeretnénk gyűjteni, vagy lapot húzni. Például egy Armorsmith, vagy egy Whelp Bonker lapra érdemes lehet elhasználni. 
  • Heavy Plate, csak egy darab van a pakliban, így jól meg kell fontolni mikor szeretnénk elhasználni. Értelem szerűen a Shield Slam és Onyxian Drake lapoknak érdemes megtartani a Heavy Plate-et. 

Ahogy látható nem túl hosszú a lista, de ennyi szerintem pont elég. Főleg lapcserére fogjuk elhasználni őket, de ezeken kívül is játszunk még más laphúzó kártyákkal is. 

Armorsmith, egyértelműen Armor generálást magunknak, és aggro elleni védelmet látja el ez a lap. 

Execute, egy darabbal játszunk, igazából szerintem bőven elég mint leszedés. Nem vagyunk igazi control Warrior pakli, így nem feltétlenül az időhúzással akarunk nyerni. Az Armor generáló lapok is inkább az aggro és tokken paklik ellen vannak berakva a pakliba. 

Man the Cannons, ez a lap főleg a mi lényeinkre lesz jó, azok közül a Frenzy képességgel rendelkezőkre. Ugyan a 3 sebzést inkább ellenséges lényre szeretnénk elhasználni, de az 1 sebzésese területi sebzés jöhet a mi lényeinkre is. Egyébként egy Armorsmith-re is ugyanúgy el lehet használni, mivel az is reagál minden sebzésre. 

Cargo Guard, Armor generálás, és ahogy említettem az előbb is nem vagyunk fullos control pakli, de aggro ellen viszont jól jönnek az ilyen lapok, hogy később mi is kitudjunk teljesedni. 

Lord Barov, egyetlen komolyabb területi leszedés a pakliban. Ezt lapot lehet kombózni az előbb említett Man the Cannons lappal is, de a Whirling Combatant lappal is igen hatásos tud lenni a Lord Barov

Whirling Combatant, egy szintén fontos lapunk lesz a pakliban, mivel az 2x1 sebzésével sokat tud dobni, a Frenzy lapok aktiválását illetően, hiszen önmaga is egy Frenzy lap. 

Stonemaul Anchorman, egy Rush-os és Frenyz lény is egyszerre. Az hogy Rush képessége van, nagyon sokat dob a lényen, mivel azonnal lehet vele támadni. Így egy elburjánzott tokken pakli ellen is érhet valamit. De középjátékban egyenesen jó ez a lap. A Frenzy képessége miatt meg húz egy lapot, szintén kiváló. 

Kresh, Lord of Turtling, ha már Armor generálás akkor ez a lap se maradhat ki. Ugyan a fegyver amit maga után ad nekünk nem sok, de több mint a semmi. A lényeg a Frenzy képességében van úgy is. 

És akkor elérkeztünk a pakli egyik lényegi lapjához, ami miatt játszunk Frenzy lényekkel, az nem más mint Overlord Saurfang. Igaz elég sok a választék a Frenzy lényekből, így előfordulhat hogy a gyengébb lényeket fogja nekünk visszahozni. de ha másképp tekintünk rá, akkor egy egy asztalépítő lap, ha már nem lenne semmi a mi térfelünkön. Ami könnyen előfordulhat, révén saját magunk sebezzük, az az gyengítjük a lényeinket, bizonyos hatásokért, effektekért cserébe. 

Ennek hátul ütője nem meglepő módon hogy könnyebben lefogják tudni az asztalunkat takarítani az ellenfeleink. Szerencsére nem csak ebből áll a paklink, és nem Overlord Saurfang, az aki elhozza nekünk a győzelmet. 

De hamarosan kitérek a győzelmi stratégiára, csak még előtte van pár kisebb nagyobb lap amikről beszélni kell! Armor Vendor, korai körökre, főleg aggro paklik elleni védelmet szolgálja. Whelp Bonker, laphúzás miatt van főleg a pakliban. Elismerem hogy az Overlord Saurfang, ha ezt hozza vissza az elég rossz ránk nézve, bár akkor legalább húzunk egy újabb lapot, ami tudom sovány vigasz, főleg szorult helyzetben. 

Ki lehet cserélni egy Rustrot Viper lapra is, amivel meg a Auctioneer Jaxon lap lehetőségeit bővítjük, és lényegében ez is laphúzás lesz akkor. Taelan Fordring, taunt és célzott laphúzás. Mivel játszunk jó pár nagy mana költségű lénnyel, így lesz miből válogatni. 

Smug Senior, ha nagyon balul sülnének el a dolgok akkor legyen egy viszonylag erős taunt lényünk is. Silence lapokra mondjuk elég érzékeny ez a lap. 

Na és akkor innentől rá is térhetünk a győzelmi feltételeinkre. Elsőnek itt van szokásosan Alexstrasza the Life-Binder, amit főleg finisher lapnak szeretnénk használni. De a gyógyítása sem elhanyagolható ha a szükség úgy hozza. 

És akkor a fő combo a következő lapokból áll:.

  • Ysera the Dreamer, első lépésnek, ugyanis ettől a sárkánytól kapunk egy olyan lapot, amit, egy lényünkre felszerelve +5/5-ös értékeket ad. Cserébe igaz hogy megpusztul az a lény, de mivel egy finisher komboról beszélünk így lényegtelen hogy megmarad e a lényünk vagy sem. Magyarán mindent vagy semmit alapon, ha összejön a kombo akkor nyerhetünk, ha nem akkor borítékolható hogy vesztünk. 
  • Grommash Hellscream, lesz a második lépés, akire majd szeretnénk azt lapot rakni amit korábban már megszereztünk Ysera the Dreamer-től. 
  • De még előtte a Grommash Hellscream képességét szeretnénk aktiválni a Guardian Augmerchant lappal. Aminek köszönhetően Grommash Hellscream támadó ereje megnő 10-re, és a Guardian Augmerchant lapnak köszönhetően Divine Shield-et is kap. Majd utolsó lépésnek rárakhatjuk a Ysera the Dreamer-től szerzett lapot. Manából bőven ki fog férni a dolog mivel az az Ysera the Dreamer lap, ingyenes. 

Ahogy látható egy több lépcsős komboról van szó, amihez persze kell az is hogy valamelyest jól megpuhítsuk az ellenfelünket a játék során. Majd ezzel a mozdulat sorral megtudjuk adni a kegyelemdöfést. Persze van pár lap így is ami keresztül húzhatja a számításainkat. Például egy Hunter Freezing Trap, Paladin Libram of Hope és még más hasonló lap. Úgy hogy amennyire egyszerű a kombo maga, annyira fogja a meta megnehezíteni a dolgunkat. De azért nekem így is előfordult hogy pár győzelmet bezsebelhettem vele. De nyilván inkább meme pakliról van szó, ennek fényében nagy csodákat ne várjatok tőle! 

Fun-an viszont fun tud lenni. És ezzel végére is értem a leírásnak! Nem is szaporítanám tovább a szót, akit érdekel az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (22 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettExecute x1 1
Core szettShield Slam x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőShoulder Check x2 1
Core szettArmorsmith x2 2 1 4
United in Stormwind kiegészítőMan the Cannons x2 2
United in Stormwind kiegészítőCargo Guard x2 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőHeavy Plate x1 3
Scholomance Academy kiegészítőLord Barov x1 3 3 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőOnyxian Drake x2 4 4 5
Forged in the Barrens kiegészítőWhirling Combatant x2 4 3 6
Forged in the Barrens kiegészítőStonemaul Anchorman x2 5 4 6
Forged in the Barrens kiegészítőKresh, Lord of Turtling x1 6 3 9
Forged in the Barrens kiegészítőOverlord Saurfang x1 7 5 4
Core szettGrommash Hellscream x1 8 4 9

Semleges lapok (8 db)

Név Mana Támadás Élet
Darkmoon Faire kiegészítőArmor Vendor x1 1 1 3
Ashes of Outland kiegészítőGuardian Augmerchant x1 1 2 1
United in Stormwind kiegészítőAuctioneer Jaxon x1 2 2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőWhelp Bonker x1 3 1 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Scholomance Academy kiegészítőSmug Senior x1 6 5 7
Core szettAlexstrasza the Life-Binder x1 9 8 8
Core szettYsera the Dreamer x1 9 4 12

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás