Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: The Frozen Throne- A törött szigetek.

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

A mai alkalommal folytatom tovább a Frozen Throne-os paklisorozatot. Ugyanúgy maradva még Maiev karakternél. Hasonlóan az előző paklibemutatómhoz,  igyekeztem a Warcraft 3-as játékhoz hű maradni, ami a beválogatott kártyalapokat illeti. Mondjuk egy két érdekesség még így is besikeredett, de ezekről majd akkor beszélek bővebben. 

Na de akkor nem is húzom az időt, vágjunk is bele a törött szigetek című fejezetbe. Elöljáróban nem lesz egy hosszú fejezet. :)

  • Maiev Shadowsong, Illidan korábbi börtönőre Azsharában éppen nyomait követve igyekszik elfogni őt. Az árulót szokatlan lények követik, nyomaik egyáltalán nem hasonlítanak a démonokéra, Maiev pedig hamarosan találkozik is ezekkel a teremtményekkel, a nagákkal, akik megpróbálják útjukat állni, nehogy Illidant elkaphassák. 

  • A nagák felgyújtsák a partnál lehorgonyzott hajókat, miközben az egyikkel sikeresen elhajózik Illidan, távoli partokra. Illidan a bolygó közepén elterülő Maelstorm ("Örvény") körül fennmaradt földdarabok, a "Megtört szigetek" (Broken Isles) felé vette az irányt, Maiev pedig követte őt oda.

  • Illidan azt tervezi, hogy a szigeteken található sírhely, Sargeras sírja (Tomb of Sargeras) mélyén megkeresi Sargeras szemét (Eye of Sargeras), amivel a Lich Királyt könnyen elpusztíthatja majd. Illidan hamarosan megtalálja a sírt, és bemerészkedik alá, Maiev pedig utánamegy, nehogy megszerezze magának az ereklyét.

  •  Azonban hiába verekszi át magát rengeteg ellenségen, az áruló végül megszerzi a démoni tárgyat, és csak komoly áldozatok árán sikerül a felszínre menekülnie.

Nos a pakli első ránézésre igen csak vegyes katyvasz lett, de hát ez a pakli sorozat nem is a játszható meta döntögető listákról szól. :)

Ami érdekesség lehet az a Mountain Giant. ami igazából csak azért került a pakliba, mert az eredeti Warcraft 3 játékban is, ennél a résznél már lehet, sőt kell is bázist építeni! Ahol pedig ezek a nagy fa szerű lények, melyek egyben épületek is jelen vannak. Igaz a Mountain Giant nevéből adódóan sem hasonlít egy fára, de más alternatíva nagyon nem volt. Külsőségekben ez a lap hasonlított a legjobban ezekre a fa szerű lényekre. Druid kaszttal már jóval másabb lenne a helyzet, de itt most Rogue-val vagyunk.

A Wisp hasonlóan a Mountain Giant-hez szintén szerepelnek a játék ezen szakaszán, annyi kivételel hogy ezek ott is így néznek ki. Többé kevésbé. :)

Elenyésző ugyan, de került egy kevés kalóz szál is a pakliba. Ezek az úgymond hajós részeket mutatnák be, mivel a Warcraft 3-ban is hajókkal érkezünk meg ezekre a szigetekre. Magam részéről egyébként kár hogy a Warcraft 3-ban nem szerepel annyi  tengeri ütközet, mint amennyi a Warcraft 2-ben volt alapból. Félreértés ne essék ott se estek ezzel túlzásba, de valahogy mégis másabb volt az egész. A 2. részben ha jól emlékszem a tengerből szerzett olajat, fel lehetett használni nyersanyagként, ez a folytatásból pl kimaradt. 

Visszakanyarodva hs világába, az Azsharan Vessel az illusztráció miatt tökéletes lesz hajónak. Jár hozzá ágyú is a Cannon Barrage képében is. És hogy a vizek se maradjanak üresen betettem még egy Loan Shark lapot is, a poén kedvéért. 

A Shadow Word: Steal, lehet még egy érdekes lap. Mivel a Warcraft 3-as játékban gyakorlatilag sokszor kerülünk szembe nálunk erősebb vagy több létszámú ellenséges egységekkel, célszerű őket sokszor megkerülni, vagy apránként felőrölni. Hard. vagy nehéz nehézségen sokszor ez a helyzet. És mondjuk úgy hogy a Shadow Word: Steal lehetne Maiev egyik ilyen kis trükkje. 

A többi lap pedig a már korábban bemutatót pakliból is ismerős lehet. 

Warcraft 3: The Frozen Throne... 4720

Pakli megtekintése

Ezzel pedig végére is értem az úgynevezett pakli bemutatónak! Nem is szaporítom tovább a szót, köszönöm szépen a figyelmet! 

Találkozunk legközelebb, amikor is folytatjuk tovább a történetet! 

Addig is további jó játékot, és szórakozást kívánok mindenkinek! :)

0

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
March of the Lich King kiegészítőShadow of Demise x1 0
Legacy szettBlade Flurry x2 2
Core szettFan of Knives x2 2
United in Stormwind kiegészítőLoan Shark x2 3 3 4
Caverns of Time kiegészítőMount Hyjal Imposter x2 4 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőAzsharan Vessel x2 5
Showdown in the Badlands kiegészítőShadow Word: Steal x1 5
Rastakhan's Rumble kiegészítőCannon Barrage x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettWisp x2 0 1 1
Core szettElven Archer x2 1 1 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x2 1 1 3
The Boomsday Project kiegészítőToxicologist x2 2 2 2
Legacy szettJungle Panther x2 3 4 2
Legacy szettShattered Sun Cleric x2 3 3 2
The Witchwood kiegészítőNight Prowler x2 4 3 3
Legacy szettMountain Giant x2 12 8 8

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás