FórumÁltalánosKezdő kérdések

25. oldal / 49 oldal

#481

2019.03.10 17:33

PsyEyE profilképe

PsyEyE (Diamond Common)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Olyat semmikepp se vegyel ami kirotal aprilisban!

Kezdokent meg max classic csomagot vagy majd a legujabbat ha megjelent, addig kuporgasd.

Amit hero level ugrasoknal kapsz az golden-basic lap mind, vagyis nem lehet betorni dustert, csak optikai tuning.

En mikor kezdtem a jatekot, kivalasztottam 3kasztot, a tobbi 6nak a lapjait meg betordeltem (neutralokat azert csak modjaval), ezzel lett annyi dustom hogy tudjak 1 majd 2 vegul mind3 herohoz valami elfogadhato decket osszedobni.

Napi questeket erdemes porgetni, ezenfelul ha van ideje valakinek, valami budget-aggro deckkel kifarmolhato rank20on a napi 30win=100gold is ami egy extra pack igy.

#482

2019.03.10 18:14 | Válasz: (#480) Vyss (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szia Vyss!

Gyűjtsem még a goldot paklikra, vagy vegyek olyan paklikat, amik "kikerülnek" vagy mi áprilisban, és majd kapok olyan Dustot értük (ezt nem értem annyira még, pedig sokat olvasgattam :S), vagy mi a legjobb ilyenkor szerintetek?

Gyűjtsed az aranyat, ne vegyél olyan pakkokat (az 5 lapos csomag, amit kibontogatsz), amik átkerülnek áprilisban. Ahogyan előttem írták, neked a legaktuálisabb kiegészítők lapjaira, főleg a Classic-os lapokra kell hajtanod.

A második kérdés, hogy az eddig elért/még elérendő dolgokat nem lehet sehol nyomon követni?

Nem, papír-ceruzán kívül másképp nem tudod nyomon követni a megvett pakkok számát. Én pl. Excel táblázatban vezetem.

Néha pl. kapok arany szélű lapot egy-egy nyertes csata után, pl. most a Mage pakli felment 23-as szintre, és kaptam valami gold lapot, de nem tudom, miért :O

Nem a játszott paklid, hanem a játszott paklid kasztja (a te példádban a Mage) lépett szintet, és bizonyos szintek eléréséért Basic lapok arany változatát kapod jutalmul. Ezt is írták előttem: ezeknek a lapoknak a külsőségükön kívül nincsen értéke, mert Basic lapokat nem lehet betörni, a sima változataikat pedig minden kaszt esetén a 10. szint eléréséig megkapod. Szóval, arany Basic-ekkel csak villogni lehet. :)

Tehát egyenlőre gyűjts, ne költs. Ha meg bármi további kérdésed lenne, vagy valami nem tiszta, akkor továbbra is kérdezz itt nyugodtan. Erre van ez a fórum, megbeszéljük. ;)

Jó játékot neked is!

#483

2019.03.10 19:48 | Válasz: (#480) Vyss (Common) hozzászólására

"A második kérdés, hogy az eddig elért/még elérendő dolgokat nem lehet sehol nyomon követni?"

Ezt Én úgy csináltam hogy a My Collectionban leszűrtem egy kiegre és ha nem törtél be belőle még egyet se akkor meg ki tudod számolni. Megszámolod mennyi lapod van elosztod öttel és meg is van mennyi csomagot vettél belőle.ű

Nem tudom törtél-e be lapot vagy mennyi dustod van, de ha van valamennyi akkor én mindenféleképpen gyártanék ebből a 9 lapból. (ebben a cikkben le van írva melyik 9 az https://hearthstonehungary.hu/node/kozeleg-a-sarkany-eve). Azért költeném el az összes dustomat mert amit elköltesz azt vissza fogod kapni Április elején és még utána be is törheted a craftolt lapot. Egy példa: ha van 800 dustod abból craftolsz egy golden rare (kék) lapot. Áprilisban visszakapod a 800 dustot + megmarad a lap amit ha betörsz akkor kapsz érte 100 dustot. Így lesz 800+100=900 dustod. Ez így nem sok de a semminél több. De ha ezt legendary (narancssárga) lappal csinálod, bár az drága akkor 3200-ért craftolsz amit visszakapsz és utána betöröd 1600-ért akkor 50% a "haszon".   

Lehet most ez sok(k) kicsit de majd ha rájössz a logikájára akkor megérthető.

De én azt javasolnám, hogy ha van pontos adatod (mennyi dustod van, melyik kiegből mennyi csomagot vettél, azokból a csomagokból mennyi legendary-t nyitottál) azt írd meg ide, mert vannak itt "öreg motorosok" akik pontosan ki tudják számolni, meg tudják mondani, hogy mivel járnál a legjobban.

Remélem tudtam segíteni.

#484

2019.03.11 20:27 | Válasz: (#480) Vyss (Common) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Ha igazán érdekel egy 6-7 éve játszó F2P tanácsa akkor OLVASS EL FIGYELMESEN MINDENT AMIT LEÍRTAM!Elsőre a válaszom: én is tök kezdő voltam mikor is rájöttem hogy a legrosszabb a instant elköltöd a goldot pakkokra. Ezért elkezdtem arénázni! Egy aréna futam nevezési díja ugye 150 arany de minél többet nyersz, annál jobb a nyeremény. Még régen mikor elkezdtem nem igazán értettem a pakliépítést (bár még ma is van mit csiszolnom rajta) de Amaz arénáit nagyon sokat néztem és egyre jobban átláttam az egészet. Most már egy csomószor megyek el 8-10 de egy két alkalommal 12 win-ig is. Szerintem ez egy jó módszer a kártyagyűjtemény bővítésére is mivel a jutalom garantáltan tartalmaz egy pakkot a legújabb kiegből. Az új kaland módot nem feltétlenül ajánlom mivel nem biztos hogy megvannak neked azok a lapok amik oda kellenek. Néha viszont az újaknak NAGYON NAGYON fontos a classic pakk nyitogatás. A classic más néven az örökzöld mindig fontos és mindig jelen lévő (az alap) kollekció. 

Kettes: Ha egy kaszttal elérted aa.. 20as?! Asszem huszas szintet (PFŰ DE RÉGEN VOLT) akkor onnantól a golden változatokat kapod a a kaszt alap (basic) kártyáiból. Utána pedig ha mindegyik alap kártya golden verziója megvan, egy két netural-golden basic lapot kapsz. Fontos( a 60. Szint a maximum, ha mindegyik kaszttal megvan a 60as szint az azt jelenti hogy minden alap (basic) lap arany verziója megvan. 

A profilod infói pedig (PONT MÁZLID VAN) most fognak megtekinthetővé válni az új patch-től. Ha minden igaz. Amúgy pedig papíron vagy excelben tudod vezetni ahogy a többiek is mondták. És egyébként nagyon jó az is hogy csak 3-4 kaszthoz gyűjtögess lapokat. De ehhez még hozzá tenném hogy mindig csak olyan lapokat áldozz be amit senki nem használ. Amit sokan vagy mindenki használ az szinte tuti hogy nerfelve lesz ami azt jelenti hogy nerfelés után teljes áron tudod Disenchatolni.

MÉG AMI SZERINTEM A LEGFONTOSABB LEHET SZÁMODRA: a Hall of Flame. Most fog oda kerülni egy pár kártya ami azt jelenti hogy idő előtt kiesnek a standardból. Ha rendelkezel ezekkel a lapokkal mikor oda kerülnek, a rendes Dust értéküket megkapod. Ezeket szerezd meg vagy lecraftolás vagy pakknyitás útján. Ami most oda kerül: Doomguard, Divine Favor, Naturalize, [Baku, the Mooneater], Genn Greymane, Gloom Stag, Glitter Moth, Black Cat, Murkspark Eel. Most csak hogy ne kelljen ezzel szenvedned leírom melyik mennyit ér dustban (sima/disenchant,arany/disenchant): Legendary 1600/400,3200/1600. Epic 400/100, 1600/400. Rare 100/20, 800/100. Common 40/5, 400/50.

#485

2019.03.12 11:20

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Helló! :)

Először is el kell mondjam (le kell írjam), hogy ennyi, és ilyen minőségű segítséget szerintem soha, egyetlen játék fórumán sem kaptam, főleg nem ennyi idő alatt :O 

Végig olvastam minden választ, és maradtak ugyan hézagok, de összességében szerintem már van mire építenem. A kártyaszámolás hasznos volt, illetve hasznos lett volna, de SwordIV kommentje alapján akkor talán már nem lesz rá szükség :) Most a célom, hogy nézem a küldetéseket/acsívmenteket, melyik ad free paklit illetve goldot, és azokat hajtom. Összegyűjtök, amennyit csak lehet, és várom az új kiegészítőt. Ezt most stabilabb fejlődési lehetőségnek érzem (majd), mint a Dust-matekot, sajna ahhoz nem elég bármilyen leírás vagy segítség, ahhoz kőkemény tapasztalat és kártyaismeret kell - betörtem már vagy 2 Legendary lapot, amit más külföldi fórumokon useless-nek írtak, és szerencsére nem is kerül a Hall of Fame-be, így lett 1300 Dustom mostanra, de talán azt is meg kellene tartani az új kiegig. 

Az Aréna... nem tudom. Eddig napi nettó 3-4 órányi videót néztem főleg Budget Deck-ekről, elvileg elismert Hearthstone youtuberektől, paklikat itt, a HS Hungary-n, és máshol is. Most talán nézek pár Aréna meccset is, leírásokat - ha 2-3-4 meccset tudnék nyerni, akkor többet profitálhatnék talán, mint a napi kvesztekből, de mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs, mik a nyeremények ott :D 

A Tavern Brawl volt a kedvencem, két hete minden lejátszott meccsért adott egy valamelyik kieges paklit, és nem volt nevezési díj. Az kánaán volt. A mostanit a free beugrós első körben azonnal zsinórban elbuktam, pedig amúgy érdekes volt az 1 HP-s elgondolás, mókás volt. Remélem ami most jön (talán holnap), szintén nem 150 goldos lesz :S

A hősök közül, amelyek vonzanak, az a Druid (nem nagyon ajánlják, elvileg szétnerfelték, reménykednem a mostani kiegben), mivel megvan hozzá a négylábú-őzike-jány-portré, feelinges. De nem vagyok vele szuper effektív... A Mage jó, könnyű (még, 35-ös ranked-szinten), de nem igazán fog meg a játékmenete, erősen OP-nek érzem amúgy. A Warlock erős, érdekes, de a Budget kategóriája hatalmas veszteséget fog most szenvedni - https://www.youtube.com/watch?v=8hKMSH7oIcg - ahogy persze a többi hős is. Nagyon tetszene a Rogue, de durván, van hozzá a Kalózcsaj legendary-m, de kellene hozzá kraftolni kalózokat, és a rogue amúgy sem tűnik egyszerűnek, nem noob-barát... de rohadt jól néz ki a portréja :D Meg kellene tanulni, rá kellene érezni, és egy kalózos paklival talán eljutnék a rank 25-ig. De 1300 Dustból nem biztos, hogy kijön. És talán most annak nincs Upgrade lehetősége, hogy még tovább jussak vele - de lehet, hogy keverem más paklival, videók tucatjai járnak a fejemben :S 

Priest élet duplázós, majd támadás-hozzáigazítós majdnem-együtéses kombó fun, de nagyon ritkán adja be :S Pala is jó, most harcolok, hogy WoW-ban elérjem a 20-as szintet, és megadja a csaj hős portrét - ellenben a bubizás magában gyenge - hiába a Divine Shield, nem tudok vele játszani. Nem látom át.

Szóval itt tartok jelenleg - terv a spórolás, illetve gyűjtögetés, a rota után végre dönteni egy adott hős mellett, és ahhoz egy normális Budget-szerű deck összeharácsolása. Addig meg napi küldi, és sok selejt csata hogy közelebb kerüljek az 1000 win acsihoz, mert az ad már csak goldot kb. Kár, hogy a PVE tartalom nem ad igazán értelmes lootot, de annak még utánna nézek. A Dungeon Run abból is megvan, mármint az 5 win-ig... mindent nem lehet legyőzni, az ötödik, amelyik +3 manássá tesz egy minionját, az akkora OP, hogy durva :D

Nagyon köszönöm a sok és tartalmas segítséget Nektek, mindenkinek aki írt, és aki még írni fog!

 

Jó játékot Nektek!

Vyss   

 

#486

2019.03.12 11:50 | Válasz: (#485) Vyss (Common) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Még egy olyan a Tavern Brawlról hogy ez egy aréna stílusú brawl volt. Ezek nagyon ritkák. Egy Brawl általában ingyen játszható és az első győzelemért egy classic pakkot kapsz. A Brawlok minden héten mások, néha egy-egy régi visszatér. Szerda esténként jelennek meg a Brawlok és egészen vasárnapig mennek. Hétfőn, kedden szünet van. Ja és mint mondottam volt.. De akkor már be is linkelek neked egyet https://m.youtube.com/watch?v=bSjBfAV90hM AMAZ!!! Néha kicsit gyerekesnek tűnik és most már nem HSezik de régebben az arénáról szólt majdnem az egész csatornája. És a rewardokról pedig https://www.metabomb.net/hearthstone/gameplay-guides/hearthstone-arena-rewards-list-11-07-2017 most sincs másképp. És ugye az alap pakli mindig a legújabb kiegből jön.

#487

2019.03.12 12:42 | Válasz: (#486) swordIV (Rare) hozzászólására

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Köszönöm! Megnézem a videót, néztem már tőle, de ezt még nem. Most ezt futom végig, viszont ez teljesen elméleti,  : https://www.youtube.com/watch?v=woxSZMt7DeA 

#488

2019.03.12 13:28 | Válasz: (#485) Vyss (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Először akkor én is végig megyek azon, ami már le lett itt neked írva:

Ezt most stabilabb fejlődési lehetőségnek érzem (majd), mint a Dust-matekot, sajna ahhoz nem elég bármilyen leírás vagy segítség, ahhoz kőkemény tapasztalat és kártyaismeret kell ...

...lett 1300 Dustom mostanra, de talán azt is meg kellene tartani az új kiegig.

Dirtyfellow-nak és SwordIV-nek igaza van az idei HoF (Hall of Fame) lapokkal kapcsolatban, most érdemes lenne a lehető legtöbb porodat ezeknek a lapoknak a legyártásába fektetned. Fontos: egy adott legendás lapból maximum 1-ért, minden más minőségű lapból maximum 2-ért járhat majd visszatérítés (szóval hiába gyártanál le például 5 Black Cat-et, csak 2-nek kapnád vissza porban az árát).

Ebből garantáltan nyersz, mert a rotáció napján minden rájuk költött port visszakapsz értük, és a lapok is megmaradnak. Ehhez a  rotáció napjáig  feltétlenül rendelkezned kell ezekkel a lapokkal. Ha pedig aznap visszakaptad a port, és nem tervezel a jövőben a vadon (Wild) formátumban játszani, akkor betörheted ezeket a lapokat, ezzel tovább gyarapíthatod a por készletedet.

Akkor azt írtad van 1300 porod. Ha úgy veszem, hogy mindenképpen betörnéd a rotáció után a vadonba kerülő lapjaidat, akkor szerintem 3 sima (tehát nem arany) epic-et (az 3 × 400 = 1200 por) és egy sima rare-t (1 × 100 por) kellene legyártanod azokból a HoF lapokból, amikből nincs neked legalább kettő. De van még idő áprilisig, addig még nyugodtan kalkulálhatsz és kikérheted mások véleményét is.

Az Arénához csak annyit, hogy valóban itt nyerhetsz a legtöbbet az aranyadért. Bele kell tanulni, rá kell érezni, de ha egyszer ez sikerül és elég időt tudsz rászánni, akkor rengeteget profitálhatsz belőle, F2P-ként ez főleg sokat segítene neked. 

Úgy látom eddig valamiről még nem esett szó, nem tudom megcsináltad-e, ezért leírom:
Főmenü > Solo Adventures > Icecrown Citadel > The Prologue
Nyerd meg ezt a meccset, és kapsz ajándékba egy legendás lapot (hamarosan ezeknek a lapoknak a készlete is kirotálódik, de ha mást nem 400 port ebből is biztosan nyersz, ha betöröd). A Prologue-nál nem kell paklit építened a lapjaidból, adott paklival kell győznöd. Ez csak egy kis apróság, könnyű meccs, nem lesz gond. :)

Először is el kell mondjam (le kell írjam), hogy ennyi, és ilyen minőségű segítséget szerintem soha, egyetlen játék fórumán sem kaptam, főleg nem ennyi idő alatt :O 

 Üdv a Közösség köreiben. ;)

#489

2019.03.12 13:36 | Válasz: (#488) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Igen, a Prologue-ot megcsináltam, köszönöm!

 

Így, hogy leírtad a 3 sima epic és egy sima rare craftot, ez most valahogy átjött, helyére kattant, megértettem :D Azt hiszem. Szóval ha most kraftolok ezekből, akkor áprilisban lényegében megduplázom a Dust-ot amit rájuk költöttem? Vagyis hogy +1300-ba jövök ki csak ezzel a mozdulattal. Lesz 2600 Dustom ha betöröm a lapokat MIUTÁN megkaptam a rota miatt a Dust-ot értük. Lekraftolok 2 Gloom Stag ot, egy Glitter Moth ot, és egy Doomguard ot, megkapom a kraft költségét, majd betöröm őket. 

 

Ha a fenti helyes amit írtam, akkor asszem' vágom :D

#490

2019.03.12 13:48 | Válasz: (#489) Vyss (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Igen, csak még annyi, hogy a betörésért a lapok legyártási költéségnek csak törtrészét kapod vissza.

Szóval legyártasz 3 sima epic-et és 1 sima rare-t (például ahogyan leírtad konkrét lapokkal), megvárod velük a rotáció napját, kapsz aznap értük 1300 port (ezeknek a lapoknak a teljes legyártási költségét), ha meg ezután betöröd őket, akkor epic-enként 100 (legyártási költség negyede), rare-enként 20 (ötöd) port kapsz. Az 3 × 100 + 2 × 20 = 320, plusz a 1300 HoF visszatérítés, szóval így lenne összesen a végén 1620 porod.

#491

2019.03.12 14:30 | Válasz: (#485) Vyss (Common) hozzászólására

"A kártyaszámolás hasznos volt, illetve hasznos lett volna" 

Szerintem attól még hasznos és szükséges most is. Elmondom miért. Attól a pillanattól maikor április elején kirotál-nak a kiegek nem tudsz olyan csomagot venni goldért, csak valós pénzért! (ezek a : Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne, Kobolds & Catacombs kiegészítők.) Az a szabály, hogy az első 10 csomagban lenni kell egy legendarynak! Az lehet az első vagy a 10. csomag. Na most például megszámolod, hogy a  Knights of the Frozen Throne kiegből nyitottál 8 csomagot és nem esett eddig egyetlen legó(legendary) se akkor szerény véleményem szerint megérné nyitni még. Mert lehet, hogy pont a következőben lesz egy legó amit ugye rotáláskor be tudsz majd törni 400 dustért. Ez nagyjából azt jelenti hogy ha 2 csomagot kell még addig nyitni míg nem esik legó akkor 200 goldból "nyernél" minimum 460 dustot. Ami nem rossz mert ez egyébként 100 goldra levetítve nem szokta nagyon elérni a 100 dustot. 

De hangsúlyozom csak akkor érheti meg venni ha nem nyitottál még legót abból a kiegből!!!!!! Ha nyitottál semmiféleképpen ne nyiss többet az adott kiegből mert lehet hogy 40 csomagból se fog esni semmi! Ez a szabály csak az első 10 csomagra vonatkozik!

Még valami. Ha már rendelkezel a kirotáló kiegekből lapokkal és úgy gondolod, hogy be fogod törni ezeket rotálás után mert nem játszol wild-ba akkor szerintem érdemes lenne a kieg megjelenése előtt betörni 1 nappal az egészet (kivéve a Hall of Fame lapokat) és "befektetni" a Hall of Fame lapokba!  Az lenne a legjobb ha össze jönne a betört lapokból 3200 dust, mert akkor egy golden legóval 50% profitra tudnál szert tenni.

Megkérném a többieket is, hogy kommentálják ezt a gondolatmenetet helyesen gondolom-e. :)

#492

2019.03.12 14:51 | Válasz: (#491) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Próbáltam a 10 paklis legó-nyitást, de elvesztettem a fonalat. A "számolás" segít abban, hogy megnézzem, van e Legendary az adott kiegészítőből nekem, csak azt felejtettem el, hogy mi az a 2 amit betörtem :D Így lehet, hogy feleslegesen vennék meg abból a 2 kieges pakliból 10-et, mert nem dobna Legendaryt már garantáltan :D Basszus... Egy 2 manás és egy 6 manás volt biztosan :S Na, beguglizom az összeset, hátha képről beugrik :S

 

Szerk.: Hmm, betörtem talán Hakkar, The Soulflayer-t (Rastakhan's Rumble) és Hemet, Jungle Hunter-t (Journey to Un'Goro). Meg a Standardból Bloodmage Thalnos-t. 

Azta, elég sok guglizás kell, hogy a meglévő többi Legendary-t beazonosítsam :S Aztabetyármindenit :S

#493

2019.03.12 14:55 | Válasz: (#492) Vyss (Common) hozzászólására

Nem kell google-izni! Itt az oldalon mindent megtalálsz ami hearthstone! 

Itt az összes kártya jó minőségben: https://hearthstonehungary.hu/cards/all tudsz szűrni manára, kasztra, kiegre meg minden másra.

#494

2019.03.12 15:05

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Fú srácsok egy kicsit már kezdjük megkavarni Vyss-t! 

#495

2019.03.12 15:09 | Válasz: (#493) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Szerkesztettem az előző kommentemet, ott van mit törtem be, de igen, utánna kell keresnem mindennek :D

 

SwordIV, igen, kicsit, de sebaj, nagyon élvezetes, hogy itt ennyi élet van a közösségben, és segíteni akarás :O :D 

 

Szóval ahogy nézem, azzal, hogy betörtem 400-ért az Ungoro-s Hemet-et, most buktam 1200 vagy mennyi Dustot :O

És ha a Kobolds kiegből összesen 2 lapom van, akkor az azt jelenti, hogy ha mázlim van, akkor hamarosan nyitok belőle egy Legendary-t, amitből majd jön Dust.

 

Na jó, tényleg bekavarodtam :D

 

#496

2019.03.12 17:49 | Válasz: (#494) swordIV (Rare) hozzászólására

Hát az az igazság, hogy a "legrosszabbkor" kezdett bele a kérdezősködésbe :) Új év, Hall of Fame..... Ez a Hall of Fame nekem még úgy is kicsit zavaros volt elsőre, hogy akkor már majd egy éve játszottam és akkor már a többi dologgal tisztába voltam. Ha megkavartam a dolgokat akkor bocs. Csak próbáltam úgy gondolni, hogy minél több dustot tudjon összeszedni a kövi kiegre.

#497

2019.03.12 18:01 | Válasz: (#495) Vyss (Common) hozzászólására

"Szóval ahogy nézem, azzal, hogy betörtem 400-ért az Ungoro-s Hemet-et, most buktam 1200 vagy mennyi Dustot :O" 

Nem teljesen mindegy hogy most vagy rotáció után törted volna be mert az nem kerül a Hall of Fame-be. ami nem kerül oda azt most is meg rotáció után is ugyanannyiért tudod betörni. Csak a Hall of Fame-ba kerülő  (https://hearthstonehungary.hu/node/kozeleg-a-sarkany-eve) lapok értékét kapod vissza. Ami csak simán kirotál azokét nem kapod meg csak betörheted.

"És ha a Kobolds kiegből összesen 2 lapom van, akkor az azt jelenti, hogy ha mázlim van, akkor hamarosan nyitok belőle egy Legendary-t, amitből majd jön Dust."

Abból is kellett hogy betörjél mert egy csomag 5 lap, máshogy nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet 2 lapod az adott kiegből. Lassan nyithatsz, de az lehet hogy a 10. csomag lesz amibe benne van a garantált legó. 

Még mindig azt mondom, hogy a kirotáló kiegeket nézd meg. Azt írtad, hogy Journey to Un'Goro-ból betörtél már legót abból már semmiféleképpen nem szabad nyitni többet. A kérdésem még mindig az lenne hogy ebből a 2 kiegből (Knights of the Frozen Throne, Kobolds & Catacombs) mennyi lapod van és van-e benne legó? Mert azt írtad hogy ebből a 2 kiegből nem törtél be legót.

#498

2019.03.12 18:57

Sziasztok!

Egy kicsit ebbe én is belekeveredtem.surprise Nem most kezdtem, de ezeket a por begyűjtéseket sosem értettem a HOF-al kapcsolatban.

VaBez ezt írta: "a rotáció napján minden rájuk költött port visszakapsz értük, és a lapok is megmaradnak." Nekem (szerencsére) megvannak ezek a lapok.....de! Ha már megvannak, ezeket disenchantolnom kellene ahhoz, hogy a lapok porát megkapjam, és ezek után a lapjaim is megmaradnának?? Itt kissé elvesztem crying 

#499

2019.03.12 19:14 | Válasz: (#498) Cronos (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szia.

Rögtön a következő mondatomban írtam, hogy "ehhez a  rotáció napjáig  feltétlenül rendelkezned kell ezekkel a lapokkal".

Szóval a rotáció napjáig tartsd meg a HoF-ba kerülő lapjaidat, hogy akkor megkaphasd porban a teljes legyártási költségüket (még nincs konkrét dátum, ez április elejére várható, az új kiegészítő megjelenésének napjára).

Ha megkaptad, és nem szeretnéd megtartani a HoF lapokat, akkor nyugodtan betörheted ezeket. Viszont bármikor szánod rá magad a betörésükre, sosem a teljes legyártási költségüket kapod vissza, hanem az alap szabályok szerint (sima legendásnak vagy epikusnak csak a negyedét, stb.).

#500

2019.03.12 19:15

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Ha már megvannak, ezeket disenchantolnom kellene ahhoz, hogy a lapok porát megkapjam, és ezek után a lapjaim is megmaradnának?? Itt kissé elvesztem crying 

NEHOGY! Csak a meglévő lapjaidért kapsz Dustot (port). Tehát, ha megvan az a 9 lap, akkor a rotáció napján megkapod a teljes árukat (amennyibe a kraftolásuk kerül, tehát pl. 1600 Dust Bakuért) és a lapok is megmaradnak.

A rotáció után viszont már nyugodtan betörheted őket (ha tutira nem akarod már használni), és akkor kapsz még 400 Dustot Baku the Mooneater betöréséért.

Közeleg a Sárkány éve

Wiki: Standard, Wild, rotációk és a Hall of Fame

Hearthstone Hungary Admin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás