FórumÁltalánosKezdő Kérdések

#521

2019.03.22 15:08 | Válasz: (#520) Casualplayer (Premium) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én annak idején, mikor még N'zoth mániás voltam sokat Pyrosoztam meg Rhoninoztam. Elég erőteljes pakli volt csak közben disencantoltam mert jöttek a face meg aggro paklik és utána pedig..  Frost Lich Jaina! Tehát nekem is csak várnom kellett volna míg kiépül a meta. Most amúgy Nomit én is tervezem. Jelenleg pedig a Golden Baku lecraftolásához gyűjtögetek.

#522

2019.03.22 16:57 | Válasz: (#521) swordIV (Epic) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Nzoth sztem is fun :) A jáde rugómba szoktam elővenni. Papban is tesztelgettem de elég meh. 

Egyébként itt az egyéb accountjaimról van szó mert a mainemen sajna egy Gloom Stag kivételével minden megvolt a hof-ba menő lapok közül és ott semmit sem szoktam törni. Pedig jó lett volna egy nagyobb dust halom. Végülis a mainemen nem csinálom meg aranyban a lapokat (a Doomguard-on kívül :D) mert amúgyis szinte sohasem játszottam ezekkel a páros-páratlan paklikkal. Inkább több dustot szedek ki a stoyból amiből futja az ilyen dolgaimra mint majd Nomi. 

#523

2019.03.22 18:06 | Válasz: (#522) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Priesttel is sokat játszottam N'Zoth paklival, még a Raza-nerf előtti Renos változatot, most újra összeraktam és nagyon fun ha érdekel, bár eléggé drága pakli ;)

#524

2019.03.22 19:27 | Válasz: (#523) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Ha megmutatod megnézem szívesen :) Bár Raza nekem nincs meg és ez már egészen biztos, hogy nem fog megváltozni de kíváncsi vagyok mit csinál a deck a funolás pedig a vérem :) 

#525

2019.04.15 12:01

Helló!

Olyan kérdésem lenne, hogy a Wild-létra jó valamire? Nekem nem-igazán van nagy lapkészletem, eddig szinte kizárólag Standard-ban játszottam, azt szeretem. A Tavern-ben volt már, hogy Wild lapokkal kellett kiszenvednem egy nyertes meccset, de máskor bottal sem piszkálom meg a Wild-ot. 

Ha igazán nincs jelentősége azokat a lapokat megtartani, szívesen betörném a most kirotált 3 kieg lapjait, hátha kapok annyi Dust-ot, hogy a Budget deck-jeimben lecseréljek 1-2 lapot "upgrade"-re, vagyis egy erősebb hasonló lapra.

Szól valami az ellen, hogy egy darab Wild lapom sem marad esetleg? Vagy csak a következő Rotációnál bukom az esetleges Hall of Fame-be kerülő esetleg meglévő lapjaim dust értékét?

Előre is köszönöm a segítséget!

Szerkesztve: 2019.04.15 12:03

#526

2019.04.15 13:08 | Válasz: (#525) Vyss (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Szia!

A wild Lértát semmiképp sem ajánlanám, én is betörtem szinte az összes rotáló lapomat (azért szinte mert mondjuk Valeera the Hollow-t vagy a Vilespine Slayer-t azért nem mert velük még szeretnék játszani de nem a ladderezés kapcsán). Ami meg esetleg még onnan Hall of Fame-be kerül majd lecraftolod és abból is lehet dustot nyerni. 

#527

2019.04.15 13:19 | Válasz: (#525) Vyss (Common) hozzászólására

Samaritan profilképe

Samaritan (Common)

BattleTag: Samaritan#2830

Kezdő játékos

Hali,

Mivel nagyon kevés olyan meta deck van a wild ladder-en, ami kirotált mechanikát használ (pl.: Reno), szerintem sincs értelme, ha nem akarsz komolyabban nyomulni wild-on. A rare és common kártyákból mondjuk túl sok dust nem fog összejönni, az epic és a legendary viszont jó dust-forrás. Én mondjuk nem takarítottam ki annyira, mint Casualplayer, de rotakor a legendary készletemet mindig újraszűröm (találtam egy tök jó legendary crafting guide-ot, ami mind standard-re, mind wild-ra tier-ekbe sorolja a legendery-ket, na ott a wild tier4-5 legendary-ket mind betörtem).

Én pölö az első komolyabb sikereimet wild-on (R4) standard deck-kel értem el.

#528

2019.04.15 14:04

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szia!

Szerintem érdemes lehet wildon is játszani, bár vannak csaló deckek, de hasznos lehet akár tapasztalatgyűjtésre, akár funolásra is.Sokan teljesen standard paklikkal játszanak, de az értelmesebb lapokat nem biztos hogy érdemes betörni mert vannak lapok amiknek ott is hasznát veheti az ember ha elkezd játszani, és sok nagyon erős common/rare lap van amikkel viszonylag könnyen lehet sikereket elérni.

A használhatatlan lapokat persze érdemes betörni, itt az lehet a fő szempont hogy milyen lapjaid vannak meg wildra, az alapján lehet "pontosabb" tanácsot adni a kérdésben.

#529

2019.04.15 15:02

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

A funolás per tapasztalatszerzés részét én is aláírom. (Érdemes megsimerni a jáde dudut vagy a big priestet*)Főleg, hogy az előbbi hozzászólásban említette, hogy szeret tolvaj rugóval játszani és az ott wildban hatványozottan szuper fun a lapok sokszínűsége miatt amik az évek alatt a játékba kerültek. És rugóból alig kell pár lap, hogy tolvajkodni lehessen. Én legelső craftnak rugóval wildozáshoz a Dark Iron Skulker-t ajánlom. Az a lap őrült. Én is sok kezdő accomon megcsináltam. Mert egyebként a mainemen nem töröm be a legegyszerűbb commont vagy a leghaszontalanabb epicet sem. 

Big priest: (igaz ez a paklim csak a lapok kihányásáról szólt na de akkor is ez az ötödik kör...) 

#530

2019.04.15 15:23

Igazából 52 lapom van a Kobolds, Frozen és Ungoro kiegészítőkből összesen, egyetlen Legendary-val, a Druidos hőssel... ezek összesen kerek 900 dustot érnek. Az már egy fél Budget pakli, vagy két jó Lila kártya és egy Kék :D

#531

2019.04.15 19:24

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hát igen a wild nem azt hozta amire vágynak a játékosok (már a nagy része). Viszont még így is meg van a maga szépsége főleg a rég óta játszók számára akik kitartanak és felismerik a zúzós kombókat. Hiszen bármilyen meglepő, a Big Pirest funkcionális analfabétasága miatt könnyen kezelhető, és épp ezért könnyen kiüthető. Otk paklik, mill széria simán földbe döngölik

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás