FórumÁltalánosKezdő kérdések

27. oldal / 49 oldal

#521

2019.03.22 15:08 | Válasz: (#520) Casualplayer (Premium) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én annak idején, mikor még N'zoth mániás voltam sokat Pyrosoztam meg Rhoninoztam. Elég erőteljes pakli volt csak közben disencantoltam mert jöttek a face meg aggro paklik és utána pedig..  Frost Lich Jaina! Tehát nekem is csak várnom kellett volna míg kiépül a meta. Most amúgy Nomit én is tervezem. Jelenleg pedig a Golden Baku lecraftolásához gyűjtögetek.

#522

2019.03.22 16:57 | Válasz: (#521) swordIV (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Nzoth sztem is fun :) A jáde rugómba szoktam elővenni. Papban is tesztelgettem de elég meh. 

Egyébként itt az egyéb accountjaimról van szó mert a mainemen sajna egy Gloom Stag kivételével minden megvolt a hof-ba menő lapok közül és ott semmit sem szoktam törni. Pedig jó lett volna egy nagyobb dust halom. Végülis a mainemen nem csinálom meg aranyban a lapokat (a Doomguard-on kívül :D) mert amúgyis szinte sohasem játszottam ezekkel a páros-páratlan paklikkal. Inkább több dustot szedek ki a stoyból amiből futja az ilyen dolgaimra mint majd Nomi. 

#523

2019.03.22 18:06 | Válasz: (#522) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Priesttel is sokat játszottam N'Zoth paklival, még a Raza-nerf előtti Renos változatot, most újra összeraktam és nagyon fun ha érdekel, bár eléggé drága pakli ;)

#524

2019.03.22 19:27 | Válasz: (#523) Neveletlen (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ha megmutatod megnézem szívesen :) Bár Raza nekem nincs meg és ez már egészen biztos, hogy nem fog megváltozni de kíváncsi vagyok mit csinál a deck a funolás pedig a vérem :) 

#525

2019.04.15 12:01

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Helló!

Olyan kérdésem lenne, hogy a Wild-létra jó valamire? Nekem nem-igazán van nagy lapkészletem, eddig szinte kizárólag Standard-ban játszottam, azt szeretem. A Tavern-ben volt már, hogy Wild lapokkal kellett kiszenvednem egy nyertes meccset, de máskor bottal sem piszkálom meg a Wild-ot. 

Ha igazán nincs jelentősége azokat a lapokat megtartani, szívesen betörném a most kirotált 3 kieg lapjait, hátha kapok annyi Dust-ot, hogy a Budget deck-jeimben lecseréljek 1-2 lapot "upgrade"-re, vagyis egy erősebb hasonló lapra.

Szól valami az ellen, hogy egy darab Wild lapom sem marad esetleg? Vagy csak a következő Rotációnál bukom az esetleges Hall of Fame-be kerülő esetleg meglévő lapjaim dust értékét?

Előre is köszönöm a segítséget!

#526

2019.04.15 13:08 | Válasz: (#525) Vyss (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Szia!

A wild Lértát semmiképp sem ajánlanám, én is betörtem szinte az összes rotáló lapomat (azért szinte mert mondjuk Valeera the Hollow-t vagy a Vilespine Slayer-t azért nem mert velük még szeretnék játszani de nem a ladderezés kapcsán). Ami meg esetleg még onnan Hall of Fame-be kerül majd lecraftolod és abból is lehet dustot nyerni. 

#527

2019.04.15 13:19 | Válasz: (#525) Vyss (Common) hozzászólására

Samaritan profilképe

Samaritan (Common)

BattleTag: Samaritan#2830

Kezdő játékos

Hali,

Mivel nagyon kevés olyan meta deck van a wild ladder-en, ami kirotált mechanikát használ (pl.: Reno), szerintem sincs értelme, ha nem akarsz komolyabban nyomulni wild-on. A rare és common kártyákból mondjuk túl sok dust nem fog összejönni, az epic és a legendary viszont jó dust-forrás. Én mondjuk nem takarítottam ki annyira, mint Casualplayer, de rotakor a legendary készletemet mindig újraszűröm (találtam egy tök jó legendary crafting guide-ot, ami mind standard-re, mind wild-ra tier-ekbe sorolja a legendery-ket, na ott a wild tier4-5 legendary-ket mind betörtem).

Én pölö az első komolyabb sikereimet wild-on (R4) standard deck-kel értem el.

#528

2019.04.15 14:04

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szia!

Szerintem érdemes lehet wildon is játszani, bár vannak csaló deckek, de hasznos lehet akár tapasztalatgyűjtésre, akár funolásra is.Sokan teljesen standard paklikkal játszanak, de az értelmesebb lapokat nem biztos hogy érdemes betörni mert vannak lapok amiknek ott is hasznát veheti az ember ha elkezd játszani, és sok nagyon erős common/rare lap van amikkel viszonylag könnyen lehet sikereket elérni.

A használhatatlan lapokat persze érdemes betörni, itt az lehet a fő szempont hogy milyen lapjaid vannak meg wildra, az alapján lehet "pontosabb" tanácsot adni a kérdésben.

#529

2019.04.15 15:02

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

A funolás per tapasztalatszerzés részét én is aláírom. (Érdemes megsimerni a jáde dudut vagy a big priestet*)Főleg, hogy az előbbi hozzászólásban említette, hogy szeret tolvaj rugóval játszani és az ott wildban hatványozottan szuper fun a lapok sokszínűsége miatt amik az évek alatt a játékba kerültek. És rugóból alig kell pár lap, hogy tolvajkodni lehessen. Én legelső craftnak rugóval wildozáshoz a Dark Iron Skulker-t ajánlom. Az a lap őrült. Én is sok kezdő accomon megcsináltam. Mert egyebként a mainemen nem töröm be a legegyszerűbb commont vagy a leghaszontalanabb epicet sem. 

Big priest: (igaz ez a paklim csak a lapok kihányásáról szólt na de akkor is ez az ötödik kör...) 

#530

2019.04.15 15:23

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Igazából 52 lapom van a Kobolds, Frozen és Ungoro kiegészítőkből összesen, egyetlen Legendary-val, a Druidos hőssel... ezek összesen kerek 900 dustot érnek. Az már egy fél Budget pakli, vagy két jó Lila kártya és egy Kék :D

#531

2019.04.15 19:24

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hát igen a wild nem azt hozta amire vágynak a játékosok (már a nagy része). Viszont még így is meg van a maga szépsége főleg a rég óta játszók számára akik kitartanak és felismerik a zúzós kombókat. Hiszen bármilyen meglepő, a Big Pirest funkcionális analfabétasága miatt könnyen kezelhető, és épp ezért könnyen kiüthető. Otk paklik, mill széria simán földbe döngölik

#532

2019.04.27 08:46

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Valaki tudja, hogy a mai Rastakhan pakkot mire kaptuk?

#533

2019.04.27 09:01 | Válasz: (#532) Casualplayer (Premium) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

4 óra HCT nézés? :) 

Hearthstone Hungary Admin

#534

2019.04.27 09:53

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Biztos nem mert minden accomra megkaptam. Még a vb szavazásért kaptunk a napokban minden accra szóval tényleg tanácstalan vagyok. Azt írta a játékon kívülről jött a pakk. 

Lehet Ben Brode szelleme még utólag megajándékozott minket :D

#535

2019.04.27 10:01 | Válasz: (#534) Casualplayer (Premium) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Megvan! Elvileg kell járnia egy Witchwood, egy Boomsday és egy Rastakhan kártyacsomagnak. Én most léptem be és Boomsday kártyacsomagot kaptam (de tegnap nem léptem be a játékba).

Ugyanezek az "achievementek" járnak, mint tavaly, csak most más jutalmakkal:

https://hearthstonehungary.hu/node/3-ingyenes-kartyacsomag-a-hearthstone-vilagbajnoksag-alatt

Hearthstone Hungary Admin

#536

2019.04.27 10:14 | Válasz: (#535) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Köszi, pacsi :) 

Frusztrált, hogy nem tudtam mi van mert egyébként jól informáltnak gondolom magam a játékról. (csak a te cikkeid olvasom) Mikor Wargoth-ot kaptuk a barilstámról egy külföldi valaki kérdezte, hogy nem tudom-e mi a helyzet, mert ő még nem kapta meg mások meg igen és persze tudtam mert írtad akkor a cikkben, hogy mobilokon később élesedik a dolog. :)

#537

2019.05.07 21:05

Vyss profilképe

Vyss (Common)

Kezdő játékos

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni megtervezni ezt az évet Gold-spórolás/elköltés vonalon.

Már pár hónapja játszom, az első igazi kiegészítő, amiből már van kasztonként 6-10+ lapom, az a RoS. Az előző 3 kiegből kasztonként 1-3 különböző lapom van, a Standard paklikból csak tippelek, de azért abból van már meg jópár, teszem azt 50%. Legendary-k... azokból extrém kevés. Se Ziliax, se semmi értelmes. Kb. 0. Kiegenként 1 tuti megvan (első 10 nyitás szabály), max az 2.

Szóval a RoS-ból kinyitottam vagy 30-40 paklit, 2-3 Legendary-t. Most van már 1100 Goldom... nyitogassam a RoS-t tovább? Vagy az ez előtti 3 kiegészítőt? Vagy inkább spóroljak a kövi kiegre minél többet? :S 

Csak Standardban játszom, Rank 20-19-en ingadozok. De a legtöbb ellenfél ott is 3-4 legendary-val és ránézésre drága, "6-7000 Dustos" paklikkal nyomják, és így engem is - le...   SZóval élvezem a játékot, de nem haladok sehova. Budgetből élek, van 4-5 jó paklim, de semmi kirívó. 

Hogyan lehet F2P-ből a legtöbbet kihozni?

(Naponta nézek 1-2 óra Youtube-ot csatákról, néha többet, művelődöm)

Szóval hátha van pár ötlet... farm vagy (gold)költés? :S

Előre is köszi! Jó játékot! 

#538

2019.05.08 13:23 | Válasz: (#537) Vyss (Common) hozzászólására

Samaritan profilképe

Samaritan (Common)

BattleTag: Samaritan#2830

Kezdő játékos

Hali Vyss,

R20-R15 között a legsűrűbb a mezőny, baromi nehéz előrehaladni, ne add fel:-). Ha kizárólag F2P-ben akarsz menni, akkor a legjobb opció kiválasztani 1, max. 2 olyan deck-et, ami szimpatikus és tudsz vele sikerrel haladni. Általában a meta-deck-eknek van budget változata, ami a legdrágább és nem létfontosságú kártyák nélkül tud működni, illetve érdemes valami meta-report oldalt böngészni, általában sok adat van ugyanazon deck különböző változataira. A másik megoldás az arénázás, de erről én nem nagyon tudok érdemit írni, mert nem az én terepem. 

30-40 nyitott RoS pakli azt jelenti, hogy a kieg. kb. 50-60%-ban le van fedve (nyílván főleg Common és Rare oldalról). Mivel majdnem félidőben vagyunk 2 kieg. között én már a helyedben nem költenék aranyat erre a kiegre, hanem arra tartalékolnék, hogy a következőnél el tudjak érni egy kb. 70-80 paklis nyitást, azzal az új kieg. Day 1-kor 70-75%-ban le van fedve, amivel már jól el lehet indulni. 

Persze ez azon is múlik, hogy mennyi időt tolsz bele, de napi 1-2 órával és a jelenlegi lapkészleteddel a stabil R15-R13 egy jó cél (persze ha született tehetség vagy feljebb is mehetsz:-)). Stream-meccseket nézni nekem nem jött be, én a saját Casual meccseimből (az már szerintem neked is elérhető) és a stat-oldalakról többet tanultam (metabomb, metastats, hsreplay, vicioussyndicate, tempostorm, stb.).

Ha gondolod vegyél fel a barátlistádra (a tag-em látható:-)).

#539

2019.05.08 13:37 | Válasz: (#537) Vyss (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Helló Vyss!

lehet később még írok neked. Most csak elöljáróba egy olyan kérdésem lenne, hogy volna-e türelmed megadni a kártya gyűjteményedet a HSHU fiókodban? Nem, sajnos nincs lehetőség importálásra a HS-ből, egyesével kéne megadni a kártyáidat, de:

-sokat segítene nekünk konkrétabb tanácsok adásában
-amikor paklikat nézegetnél az oldalon, akkor mindig látnád a hozzájuk hiányzó lapjaidat és por mennyiséget
-neked most még viszonylag kevés kártyád van

Gondold át, addig is további jó játékot neked is!

#540

2019.05.08 13:49

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Szia. 

Sztem ha rossz legendásaid vannak és egyébként tudod merre szeretnél tovább fejlődni vagyis milyen paklikkal szeretnél játszani és azokba milyen lapokra lenne szükséged akkor azokat a legendákat be kell zúzni a fenébe, hogy legyen dust. 

Amúgy sztem bizonyos szint felett már nem éri meg ugyanazt a kiegeket nyitogatni. Túl nagy luxus dustot nyitni valós lapok helyett. Ha megvan mivel akarsz játszani akkor el tudod dönteni milyen kiegek pakkjait érdemes még venned. Mármint rare és common lapok szintjén lehet érdemes abban gondolkodni, hogy kinyitsz valamit és nem kell lecraftolnod. Mert epicekből vagy legendásokból minimális az esély, hogy pont azt nyisd ami kell. Inkább az van, hogy azzal játszol ami esett :D 

Én a következő kiegre gyűjtést kb egy hónappal az előtt szoktam kezdeni, így összejön 2-3 ezer gold. 

De nem ördögtől való pl 5 eurót elkölteni egy játékra amivel folyamatosam szeretsz játszani. Pl a Welcome Bundle-re gondolok ami 10 klasszik pakkot ad plusz egy random kasztspecifikus legendást. Ez azért jó üzletnek tűnik. Bár meg lehet lenni nélküle is. Az ilyen pakkokat venni meg arénázni valós pénzért az sztem sem oké és addiktív is. 

Amúgy a gold elköltésére ma is a legjobb megoldás az aréna, de az nálam egyáltalán nem lehetőség mert nem tetszik nekem az a játékmód. 

Farmolásra pedig nincsen semmilyen titkos tipp vagy hasonlók, ha farmolod a goldot akkor gyűlik :) Én arra törekszem, hogy sose kelljen egy 60 goldos questet lecserélni, vagyis legalább pár játszható kasztomnak kell lennie. 

Nekem is van f2p accom és a rota után a hand lockot és a hand per Conjurers mágust néztem ki magamnak mert mindkettőbe nagyot szól a Mountain Giant így abból craftoltam 2-t plusz Zilliaxet minden paklimba. És volt egy Twilight Drake-em így abból is csak egy kellett mindkét pakliba. Eddig is szerettem ezekkel a kasztokkal játszani így már az olyan alap lapok mint a Sorcerer's Apprentice vagy a Siphon Soul megvoltak szal nem kellett nulláról indulnom. Plusz később kiderült, hogy a sámán is elégé tetszik nekem és abba és lockba is illik a Sunreaver Warmage így belőle is csináltam mégegyet mert csak egy  esett pakkokból. Plusz néhány rare meg common kellett még minden pakliba. Így ugyan az olyan legendásokról mint pl Khadgar vagy Lord Godfrey le kellett mondanom de cserébe több viszonylag működő paklim lett. Egyébként kb 5000 dusttal vágtam neki az új évnek a rotáció után. De amúgy sokak szerint hiba így játszani és inkább az a jó megoldás, hogy kb mindened betöröd azért, hogy legyen egy teljesen hiánytalan meta paklid. 

Egyébként lehet, nekem nem is nagyon kéne tanácsokat osztogatnom. Szóval megfontolással olvasd amit írok :) 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás