FórumÁltalánosKezdő kérdések

45. oldal / 45 oldal

#881

2022.10.04 15:41 | Válasz: (#880) Scalard (Golden Common) hozzászólására

"Figyelj a játék akkor is könnyebb volt mikor én kezdtem, de nem ennyire."

Most nem éppen a könnyűség jut az eszembe.... éppen azon izzadok vért, hogy a nyerj két game-et napi quest-et teljesítsem, egy 1-13-as sorozaton vagyok túl.... Mondjuk ha úgy nézem már csak egy győzelem kell hozzá, szal cirka 20 játék és meg is lesz! (mondjuk legalább diamond 10 alá nem eshetek :) )

Megint az van, hogy ellenfeleim gondolkodás nélkül teszik ki az éppen aktuális legjobb lapokat a boardom ellen... a másik felében meg csak simán Beast Hunter-eket kapok, azok ellen lövésem sincs mit lehet tenni, döbbenetesen nullához közelít a winrate-em ez ellen a deck ellen.........

Illetve gondolom ilyenkor van az, hogy paklit váltunk, na de a következő használható paklim az....

Egyre közeledik az Arena, oda nem kell kártya gyűjtemény.... és végülis ott is lehet quest-eket teljesíteni :)

#882

2022.10.14 17:46

Sziasztok! Van itt az oldalon valaki akinek sikerült a vezeték nevet átíratni? Battle.net account természetesen.

Szerkesztve: 2022.10.14 17:48

#883

2022.10.15 20:40 | Válasz: (#882) AttilaHUN (Common) hozzászólására

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Igen, ezen a linken tudod https://account.battle.net/details#personal-info. Elvileg egyből jó menüt nyit meg, de ha nem akkor jobb felül nyomj rá a nevedre és nyomj az Account Settingsre. Utánna bal oldalt Account Details és ott keresd ki hogy mit akarsz megváltoztatni, jobb oldalt az updatere kell majd nyomni.

Szerkesztve: 2022.10.15 20:41

#884

2022.10.15 20:52 | Válasz: (#883) Qwerjjj34 (Premium) hozzászólására

Szia. Köszönöm de itt csak a keresztnevet lehet változtatni. Régen már írtam az adminnak de hiába próbálkoztam minden féle történettel de nem volt hajlandó megváltoztatni az eredeti regisztrált család nevet. Azért lenne fontos nekem mert az accuntot pár éve itt vettem az oldalon és azóta már ráköltöttem egy ház árat és mivel a bankkártyám is hozzá van rendelve nyugottabb lennék ha az én nevem szerepelne rajta. Csak az a durva hogy a nevet nem írják át de más néven lévő bankkártyát hozzá lehet csatolni. Pedig elvileg nekik kötelezően meg kéne győződni hogy akkor az account valós tulajdonosáé e a bankkártya. Kíváncsi lennék mit szolnának ha jelezném hogy vissza éltek a bankkártyámmal .

#885

2022.10.19 15:48 | Válasz: (#871) Scalard (Golden Common) hozzászólására

Na elértem a legendet, hol van az a képcsarnok ahova kitegyem? :)

Pedig nem terveztem amúgy elérni, mert ugye hó elején a Beast Hunter teljesen elvette a kedvem a létrázástól és bele is fogtam az Arena-zásba inkább.

És marhára élvezem azt a játékmódot! Sokkal izgalmasabb, illetve ugye nem kell saját deck hozzá. Első három run-om:

  1. Shaman 3-3 (első control paklim volt ever, nem igazán éreztem :) )
  2. Mage 4-3 (midrange)
  3. Demon Hunter 7-3 (midrange, 7-0 után jöttek a durva deck-es control mágusok :) )

De közben bizonyos quest-ekhez vagy fáradtan vagy bemelegítésként úgy gondoltam az agro druid létrát is tologatom, azt a szabályt lefektetve, hogy első vereség után befejezem a játékot vagy arena-ra váltok. És hát jöttek olyan győzelmi sorozatok, hogy eccer csak legendaként találtam magam :D

Mondjuk az is segített, hogy a mumus Beast Hunter deck-et nerfelték :)

Jah igen, egy tök jó dust gyártási módszerre is rájöttem, nerf-ek esetén egyből betöröm a nerfelt lapokat (kivéve ha a paklimban vannak), így már közel 3k dust-om van, szal lassan összerakhatok egy új létra paklit!

#886

2022.10.19 16:10 | Válasz: (#885) Ekstone (Common) hozzászólására

Szegényem! Mindjárt sajnállak, bár a levelemre még mindig nem válaszoltál. ?

#887

2022.10.19 19:22 | Válasz: (#886) Cronos (Common) hozzászólására

Áááá, bocsi, most hogy írtad tűnt csak fel, hogy van egy harang itt fent ami piros, sorry nem láttam.

Válaszoltam.

#888

2022.10.25 10:03 | Válasz: (#885) Ekstone (Common) hozzászólására

Én most eléggé gyűlöllek ám :D Három hónap volt? Mindjárt fejbelövöm magam.

Mindenesetre Gra... gra.. gratulálok! :)

Itt jobbra van a képcsarnok, oda szokták feltenni.

#889

2022.10.27 17:50

Köszönöm! (két hónap volt, augusztus végén kezdtem el létrázni :) )

De amúgy szerintem Neked is simán sikerülne ezzel (vagy bármelyik másik) tier 1-es meta paklival, szóval nem nagy szám (amúgy meg egy elég gagyi legend-et kaptam érte :| )

Na, akkor felszerencsétlenkedem valahogy azt a legend képet (bár azt se tudom jó képet lőttem-e :) )

Amúgy már kb. teljesen átszoktam a létráról az arénára és marhára élvezem azt a játékmódot!

Nincs sok időm játszani mostanában, úgyhogy a fenti első három run óta még csak két újabbat toltam le

  1. Shaman 7-3 (tempo)
  2. Hunter 8-3 (aggro)

Illetve egy Mage (midrange) run közepén (4-0) vagyok. És nagyon bírom a plusz adrenalint, ami a run-okkal jár, illetve azt is, hogy nem kell hozzá saját pakli (persze szerencse kell a draft-olásnál és a top deck-eléshez, de az mindenhova kell :) ) így teljes értékűen tudok játszani!

Mondjuk még igencsak van hova fejlődnöm, szal nem a skill-emre értettem a teljes értékűt :) A legnagyobb problémám jelenleg az, hogy nagyon sokszor égő kötélen táncolok, mert sajna nem ismerem kapásból a kártyákat így sokáig tartanak a döntéseim és sokszor az égő kötél végén kapkodva kell mindent leraknom (és sajna volt már olyan is, hogy emiatt bent ragadt mannám, mert játék szerint már nem időben dobtam le a kártyát és visszaadta a kezembe :| ) De gondolom ez idővel egyre jobb lesz (az agro druid-nál már rutinból hozom a döntéseket, de az egy rém egyszerű pakli és ugye az run-onként nem változik :) ).

Hmm, jól beszámoltam már megint itt a kezdő kérdések rovatban a HS kalandjaimról, gondolom nem kicsit off-topic, sorry :|

Nincs amúgy valami hely, ahova élménybeszámolókat (amolyan napló szerűen) tudnék írni és más Hearthstone játékosok olvashatnák/reagálhatnának rá? (és így akkor lett is egy ontopic kezdő kérdésem :D )

#890

2022.10.27 19:19

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Az ontopic kérdésre: csak hozz létre saját topikot itt a fórumon, vagy tölts fel képet (képernyőmentést, artot, valami borítónak valót...), és ugyanígy mehet alattuk kommentszekcióban minden személyes élménybeszámoló, naplózás. ;)

A Legenda eléréséhez pedig magam is gratulálok.

#891

2022.10.29 18:57 | Válasz: (#890) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Köszi VaBeZ a választ és a gratulációt is!

Na, létre is hoztam a saját privát HS naplómat, ahol HS kalandjaimat írom ki magamból és nem ide fogok eztán offtopic spam-elni (sorry again)

(aki akarja, itt követheti HS kalandjaim :) https://hearthstonehungary.hu/forum/general/ekstone-hearthstone-kalandozasai )

#892

2022.12.02 17:07

Hali, a mostani fireside gatheringben csak úgy tudok majd DK-tal játszani, feloldom a path of arthast? (ami nem tudom bent van é a játékban perpill)

Szerkesztve: 2022.12.02 17:08

#893

2022.12.02 20:38 | Válasz: (#892) Tabata (Golden Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Szia,

Nem hiszem, hogy lehet játszani előre a DK-val, esetleg egy Fireside-os Tavern Brawl folyamán (ha csináltak most olyat).

Csak annyit lehet csinálni, hogy előre ki tudod bontani az előrendelt kártyacsomagjaidat.

A Path of Arthas egyébként a fizetős szett. A DK-t december 6-án este 19:00-tól majd úgy lehet feloldani, ha teljesíted a "prológust" (ingyenes kaland, amiben a harcok során elmesélik Arthas történetét). Ha teljesítetted, onnantól játszhatsz a DK-val és megkapod a DK Core szett lapjait is (a Path of Arthas-t nem, mert az külön fizetős szett, illetve nyilván le is lehet kraftolni azokat a lapokat).

Hearthstone Hungary Admin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás