FórumÁltalánosScholomance Academy Nerf Jóslatok

Scholomance Academy Nerf Jóslatok

3

Beküldte: Mr. Gábor (Golden Rare)

Mr. Gábor profilképe

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

2020.08.07 16:18

Sziasztok!

Ide gyűjthetnénk azokat a lapokat, amiknek a betörésével érdemes lesz várni, mert túl erősek és ezért esélyesek egy nerfre.

#1

2020.08.07 17:01

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Természetesen még bőven kell idő ahhoz, hogy elég tiszta legyen az összkép. De:

Secret Passage, Glide, Lightning Bloom, Mindrender Illucia, Sneaky Delinquent, Steeldancer, Tour Guide,Troublemaker, Twilight Runner, Voracious Reader...

...igazából, szerintem szinte semmit sem érdemes betörni ebből a kiegből. Ugyanarra számítok, mint Outland-en: hullámonként fognak majd előbújni a legbetegebb kártyák árnyékában tengődő "kevésbé" beteg lapok. Mert jól látható mennyire megküldték ennek a kiegnek az erejét.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2020.08.08 22:25

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Ezek közül egyelőre a Twilight Runnert, a Secret Passaget és a Glide-ot tartom a legesélyesebbnek az első nerfre.

Később nefelhetik a Voracious Readert, a Troublemakert és a Lightning Bloom-ot, utóbbit ha a druida nagyon elszabadulna.

Szerkesztve: 2020.08.08 22:27

#3

2020.08.10 14:09

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Most, hogy játszottam velük én szinte biztos vagyok a Bloom és a Reader nerfjében. Teljesen elgurult a gyógyszer ezeknél a lapoknál. A Secret Passage viszont nem is olyan nagy szó mint ahogy gondoltam, persze még formálódnak a paklik. 

Szerkesztve: 2020.08.10 14:18

#4

2020.08.18 19:43

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

hullámonként fognak majd előbújni a legbetegebb kártyák árnyékában tengődő "kevésbé" beteg lapok

Ha ez lesz a továbbiakban az elv, akkor a kiegek megjelenése előtt lehetne csinálni "nerf bingókat". Mindrender Illucia pipa. :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#5

2020.09.01 15:10

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Darkglare szerintetek esélyes a nerfre? Wildban brutális a Darkglare Zoolock, standardban tudtommal annyira nem hasít, ezért lehet hogy hagyják, ahogy a Secret Maget hagyták a mai napig. De idővel megkapja szerintem a nerfet, ami lehet, hogy 5 manára drágítja, vagy marad ugyanazon a manköltségen, de csak 1 manakristályt ad 2 helyett.

Ti mit gondoltok róla? Mik a tapasztalataitok?

#6

2020.09.01 15:29 | Válasz: (#5) Mr. Gábor (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Én ma láttam először, hogy egyáltalán jatszák wildban. :D Mondjuk az elég durca volt, Kossza küldött be képet róla. Meg amennyit én játszom... de amíg standadban nem okoz gondot addig esélytelen, hogy hozzányúljanak.

#7

2020.09.01 18:42 | Válasz: (#5) Mr. Gábor (Golden Rare) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Valószínű, bár látom miért veszik jó páran a védelmükbe. Van hogy betegen kezd és nem lehet egyszerűen mit kezdeni vele, tény, de valahol tényleg kell hozzá matek. Meg ugyan nehéz fogást találni rajta, de akadnak azért ragadozói. Voltak kísérletek a standardosítására, de azt nem tudom hogy megy ott.

Ellenben a Highlander Priest egyre közelebb kerül a totális uralomhoz. Amire viszont már Raza visszaállításakor számítottam, hogy csak idők kérdése lesz, és Mindrender Illucia-val még jobban felgyorsult a folyamat.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#8

2020.09.01 20:20

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Most, hogy mondod, a Priestekkel én sem bírok. A Darkglare-nek egy adag természetes ellenfele van, köztük a Reno Priest, ami tényleg túl erős, ha eljut kb. a 9. körig, esélyes hogy nyert, mert addigra van nála minden IS (4 mana 12 heal, Raza, Anduin, et al.).

Szerkesztve: 2020.09.01 20:20

#9

2020.09.01 22:51 | Válasz: (#8) Mr. Gábor (Golden Rare) hozzászólására

Nekem a odd Warrior vált be a Raza Priest ellen. Annyi páncélt lehet vele gyűjteni, hogy nem bír vele, de jó az aggro paklik és secret Mage ellen is.

#10

2020.09.09 09:35

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Nagyon érdekes nerfek ezek a mostaniak:

Secret Passage

Nyilvánvaló volt, de nem ölték meg szerintem a kártyát. Annyira egysíkú viszont a stealth arche számomra, hogy betörtem mindkettőt. Nincs meg minden epic lap, de már nem vezsek goldért SA csomagot. Várom szeretettel a maradék epic-eket a jutalom csomagokban. Ha nagyon szükséges  visszagyártom, de mivel most nem használom így csukott szemmel dust. Ehhez nagyban hozzájárult a Best of 3 brawl-ban Preparation-Edwin VanCleef kombóval, így játékonként 3-7-szer kijátszva (2. kör 22/22 :) már az animációt is meguntam.

Darkglare

Nekem csak egy volt, sokat pörgettem zoo és Galakrond dekkekben, de nekem a Warlock már csak a vadonban megy. Ott a nerffel lehet, hogy megölték lehet hogy nem, mindenesetre az én vad dekkjeimben csak rontja a démon minőséget (Hand of Kanrethad). Törtem, mert nem volt kihasználva nálam. Szerintem így már elég nyögvenyelős megtartani a mana-print archetípust, talán jobb lett volna a manaköltségét vagy az életét befolyásolni.

Cabal Acolyte

1-et bontottam, nem nagyon sokat használtam, mert kevés Priest dekket építettem az utóbbi időben. A kombója nagyon vagány, a Wave of Apathy-val, de szituáció függő, ramdom is, meg 2 lap is kell hozzá (bár ezek egyenként is faszák). Egy szónak is száz a vége, ugyanaz a helyzet mint a Secret Passage-el. A lap penge maradt, csak most nem ezzel játszom.

Remélem sok arany lapotok volt ezekből!

Szerkesztve: 2020.09.09 10:00

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#11

2020.09.09 15:36

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Én is törtem mindent mert miért ne alapon. De sanszos, hogy a Titkos Járatot még visszacraftolom majd. Egészen brutalisan erős lap. Ugye ott volt a Myra's Unstable Element odd rugóba. Iszonyat durva lap, szerettem is. De ha használtad egy orosz rulettbe ugrottál bele a fatigue ellen. Itt meg semmilyen negatív hatás sincs. Na jó, nem is ragozom. Azon sem csodálkoznék ha tovább gyengítenék. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás