HS BlogokVadonbéli kalandjaim #2

HS Blog: Vadonbéli kalandjaim #2

2020.03.08 17:54
1193

Vadonbéli kalandjaim #2

Sziasztok!

Amióta elkeztem ezt a tartalmat gyártani, kizárólag vad csomagokat vásároltam. Egy nagyjából használható lap bázist sikerült összehoznom, sok új lapot, és mechanikát sikerült megismernem. Bontottam mémet is, aminek nem annyira örülök (Professor Putricide), de közben bontottam önmagában fun lapokat is (Ultimate Infestation), vagy olyan kasszikusokat, amiket simán betehetek majd a mostani paklijaimba. Nagyjából a fele paklim amúgyis a vadonban fog kikötni, nem bánom hogy egy-egy Sabotage szintű lapot is sikerült halásznom.

A második téma:

Whispers of the Old Gods

Az az igazság, hogy a C'Thun nevezetű kártya nem gyártható/törhető be. Akinek annak idején megvolt, annnak most is megvan. Emellett aki nem vett ebből a kieg-ből csomagokat, annak sosem volt lehetősége megszerezni ezt a lapot. Most jön a csavar:

C'Thun, és két darab Beckoner of Evil jár az első Whispers of the Old Gods csomaghoz, még akkor is, ha azt a csomagot wild-ként vetted meg.

Őszintén szólva pofán vágott ez a tény, emiatt azóta elszaladt velem a ló, és már a 8. csomagnál tartok. Egy használható C'Thun szettet össze tudok rakni minden kaszttal. Nem bántam meg a befektetést, mert egy ikon, és érdekes!


A történet szerinti személyes indíttatásomat itt találjátok:

Tess-a-Krond!

Az előzményt itt olvashatjátok:

Vadonbéli kalandjaim #1

A folytatást pedig az említett kiegészítő paklibontogatásából itt:

1. Eye of the Unspeakable

2. Skorput Warrior

A témák 1-2 hetente jönnek majd:

Vadonbéli kalandjaim #3


Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink