Mini-hírekZsoldosok Könyve 2. rész - ...

Mini-hír: Zsoldosok Könyve 2. rész - Hullóhamu Kurtrus

2021.04.21 13:44
101

Zsoldosok Könyve 2. rész - Hullóhamu Kurtrus

Egy dühös kitaszított, aki megtorlásra szomjazik...

Sok évig Kurtrus szerény életet élt, ellátott egy holdkutat (moonwell) és új családját. Aztán a Harmadik Háború alatt az iszonyatúr (dreadlord) Tichondrius, Gul'dan koponyáját felhasználva megrontotta Kurtrus derűs erdejét átváltoztatva azt az Ördögerdővé [Felwood (angol)/Teufelswald (német)]. Tichondrius testvére, Anetheron démon seregeket vezetett az erdőbe, hogy elpusztítsa a rontásnak ellenálló éjelfeket. Csak Kurtrus élte túl a mészárlást.

Illidan Kurtrushoz hasonló kitaszítottakat fogadott be és elit démonvadászaivá, az Illidarivá kovácsolta őket. Kurtrus mindent feláldozott, hogy csatlakozzon hozzájuk. De Kurtrusnak volt egy látomása. Látta Anetheront. Az iszonyatúr még mindig életben volt és az Örvénylő Ürességben (Twisting Nether) várta, hogy visszatérjen. Kurtrus egy boszorkánymestert (warlock) látott, aki elhatározta, hogy Azerothra idézi Anetheront.

Így Kurtrus elhagyta Illidant. Páncéljától és harci pallosaitól (warglaives) megfosztva, személyes bosszú által fűtve a Barrensre utazik, hogy megállítsa a boszorkánymestert mielőtt túl késő lesz...

Kurtrus Ashfallen egy 4 Manás 3 Támadással és 4 Élettel rendelkező Legendary, aki a Demon Hunter kaszt mellett harcol. Battlecry képességének köszönhetően a harcmezőre kihelyezve azonnal megtámadja a legbalrább és legjobbrább lévő ellenséges lényt. Amennyiben a kezünkben tartott lapok közül valamelyik szélről kerül kijátszásra (Outcast) Immunitást kap a körre.

"Kurtrus elmenekült a Fekete Templomból (Black Temple) hátat fordított Illidan ügyének, hogy bosszút álljon az iszonyatúr Anetheronon."

Korábbi történetek:

Rokara

Vissza a mini-hírekhez!

További híreink