Hírek6 éves a Hearthstone Hungary

6 éves a Hearthstone Hungary

Borovi Bence | 2019.09.22 18:00
1986

6 éves a Hearthstone Hungary

Egy újabb év telt el, és immár a 6. születésnapját ünnepelheti a Hearthstone Hungary, hiszen az oldal még 2013. szeptember 22-én indult el.

 

Köszönjük Nektek az elmúlt 6 évet!

2013.09.22.

2019.09.22. - A 6. évfordulós újítások

 • Erre a nagy napra is készültünk néhány újítással az oldalon, ezeket gyorsan megemlítenénk!
 • Új funkció: Csoportos beszélgetések! Regisztrált felhasználóink mostantól a Profil > Üzenetek oldalán belül csoportos beszélgetéseket is kezdeményezhetnek!
 • Galéria a fórum oldalakon is: Semmi etxra teendőtök nincsen. Mostantól, amikor feltöltötök/kiválasztotok egy képet, és beillesztitek egy fórum hozzászólásba, akkor abból automatikusan galéria készül, vagyis a képre kattintva lehet benne nagyítani, illetve lapozni a képek között.
 • Megújult kártyák oldalak: Ha megnéztek egy kártyát (pl.: https://hearthstonehungary.hu/card/2519/eydis-darkbane - örök kedvencem), akkor már új kinézetet láthattok az adott kiegészítő logójával, de ennél is fontosabb, hogy a diagramok már sokkal hasznosabb információkat mutatnak! Ez a változás már aktív egy-két hete. Például többé nem azt jelzi, hogy a játék kezdete óta hány pakliban szerepel, hanem azt, hogy a kártya megjelenése óta, ami sokkal hasznosabb. A Hall of Fame kártyáknál már azt is láthatjátok, hogy eredetileg melyik szettbe tartozott.
 • Többé nem számít a kis- és nagybetű ékezetes karakterekre valós keresésnél. Ez egy kezdetek óta fennálló hiba volt az oldalon, amit most sikerült javítani.
 • Ezeken túl sok-sok apróbb változtatás, és még annál is több hibajavítás is érkezett (akit érdekel, privát üzenetben megírhatom).

Hearthstone Hungary v15.0

További fontos újítások az elmúlt egy évből (csak a legfontosabbak):

 • Szeptember 12: Szuper gyors kártyák és paklik oldalak - Szintén most szeptemberben történt, hogy szuper gyorssá varázsoltuk a paklik, és a kártyák oldalakat is, illetve még több információval rendelkeznek. Erről itt írtunk részletesen mindössze 10 napja.
 • Augusztus folyamán a háttérben az oldal kódja erősen átírásra került, hogy sokkal hatékonyabb legyen, és az új kiegészítők hozzáadása is sokkal egyszerűbben működjön.
 • Június 23: Automatikus gyűjtemény importálás - Oh, igen! Ez is megvalósult végre, talán a legfontosabb újítás az elmúlt 6 évből!
 • Március 22: Megújult a főoldal, és minden gyűjtőoldal mobilokon - Mobilon a hírek képei a főoldalon a cím fölé kerültek, az alapjában teljesen átalakította a felhasználói élményt, de kattinthatóak is lettek. Minden felbontáson megszűnt a "beküldve: dátum, xy által" kiírás, és "Xy | dátum"-ra változott minden oldalon ahol, ez szerepelt, továbbá a betűméret is megnőtt. Megszűnt a szaggatott vonal, a "Megtekintés" szöveget egy kis szemecske váltotta fel. Ezen a napon még több, mint 200 egyéb változás is élesedett.
 • Február 23: Nerfelt lapok jelzése, gyors pakli készítő - Ezen a napon is sok hasznos változás történt. A pakli készítő is itt vált igazán szuperré, illetve a mobil menü is megújult.
 • Január 30: Új szerver, aréna készítő változások: - Új szerver, új adatbázis, új operációs rendszer. Ez is egy hatalmas nap volt számunkra. Az aréna készítő is végre használható állapotba került, és innentől kezdve a felhasználók által feltöltött képeket is tömörítjük.
 • 2018. december 21: Új éjjeli téma, képek értékelése, színes linkek új működése: - A színes linkek új működése talán nem is hangzik olyan nagy, és izgalmas dolognak, de mégis mobilt használók számára ez egy óriási előrelépés volt. Részletek, illetve további újítások aznapról itt olvashatóak.
 • 2018. november 27: Megújult kártyák oldal, 7400+ lecserélt kép, oldalsáv mindenütt - Megszűnt a wowhead, ezért új megoldást kellett keresni a kártyák beszerzésére, ez pedig a nem hivatalos Hearthstone API lett. Ha már a kártyákhoz kellett nyúlni, akkor teljes átalakítást kapott az az oldal is, persze itt is történt még sok más is.
 • 2018. október 20: Értesítések, és az imasarok: Megérkeztek végre az értesítések az oldalra, amik azóta sokat fejlődtek, és az imasarok is megnyitotta kapuit, azóta minden nap lehet imádkozni.

A korábbi 5 év változásait ebben a cikkben olvashatjátok: 5 éves a Hearthston Hungary!

Úgy hiszem nem is volt még olyan év, amikor ennyire sok fontos változás történt volna az oldalon. Bár 2015-ben, és 2017-ben is teljesen megújult az oldal, idén olyan régóta áhított, fontos funkciók váltak valóra (bár az oldal is valamelyest megváltozott azért március 22-én), hogy ilyenre még nem volt példa (ezek után én már nem is tudok további újítást elképzelni, bár ki tudja mit hoz a jövő).

Reméljük, hogy élveztétek az elmúlt 6 évet! Boldog Születésnapot a Hearthstone Hungary-nek! :)

hshu születésnap

További híreink