HírekA Coin

A Coin

Borovi Bence | 2013.09.22 14:08
849

A Coin

A hearthstone fejlesztése során nagyon sok előnye volt annak, aki kezdett. Az alphába aki megnyerte az érme dobást, tehát elsőként indult, 20%-kal nagyobb eséllyel nyert.

1. játékosnak lenni 2 előnye van:

  1. Elkölthetsz 3 manát mielőtt az ellenség (és 4-et és 5 -öt, stb). Ez azt jelenti, hogy az ellenség 2 manás kártyájára 3 manás kártyával válaszolhatsz, és a végén ez egy hatalmas előny lesz.
  2. Több total manád van, mint az ellenségnek

Tegyük fel, hogy a játék a 7. fordulóban ér véget.
Ha te kezdtél ez azt jelenti, hogy 1+2+3+4+5+6+7, tehát összesen 28 manád volt, mialatt az ellenségnek csak 21!
Már egy extra kártyát is adtunk a 2-es játékosnak, de a 20%-os előny még így is túl sok volt, a célunk 5-10%-os előny a kezdő játékosnak, mint a sakkban.
Sok próbálkozás után hozzáadtuk a játékhoz a "The Coin"-t, amivel egy 2 manás körben egy 3 manás kártyát is kijátszhat a második játékos.

Az új statisztikáink a Coin hozzáadása óta:

  • minden ligában: 4,4%-al jobb, ha te kezdesz
  • mester ligában 0,7% az előnye, ha te kezdesz

Sok visszajelzést kaptunk arról, hogy ez nagyobb előnyöket is adhat például rouge-oknak aktiválni a kombóikat, de egyelőre nem változtatunk, de figyeljük folyamatosan az eseményeket!
Még egy dolog:
A következő pachben hozzáadunk egy új animációt a Coinhoz és információt is, hogy a játékos miért kapja ezt a kártyát és hogyan használja.
Oh, és még egy dolog. Nagyon köszönjük a sok visszajelzést mindenről, ami eddig történt a Beta-ban. Még nagyon sok minden változni fog és nagyon sok mindenen dolgozunk és ezek a visszajelzések eredményei, szóval komolyan, nagyszerűek vagytok! Csak így tovább!

Vissza a főoldalra!

coin

További híreink