HírekA 16.0-ás patch hibái: Sathrovar...

A 16.0-ás patch hibái: Sathrovarr nem játszható, disenchant probléma, hiányzó lapok

Borovi Bence | 2019.12.07 17:00
1015

Sathrovarr

A legújabb hatalmas patch is hozott újabb hibákat, de a Blizzard már dolgozik a hibák kijavításán, viszont Sathrovarr már egyáltalán nem lesz játszható a kiegészítő megjelenéséig.

Sathrovarr: A csütörtök esti patch-csel Sathrovarr játszhatatlanná vált, de ez egyáltalán nem volt tervezett. A Blizzardnál már tudják, hogy mi okozta ezt, ezért egy javítást kell majd eszközölniük a Descent of Dragons megjelenésekor. Ebből következik, hogy Sathrovarr csak a kiegészítő megjelenésével együtt lesz ismét játszható.

Kártyák betörése (disenchantolása): Néhány kártya hibát jelez, ha be akarjátok törni őket. Ezt igyekeznek azonnal javítani (talán már javították is).

Battlegrounds - Rafaam Hero Powerje: Még előző este javítottak ki egy hibát. Rafaam Hero Powerje nem engedélyezte a triplázást, amíg nem vásároltál valamit abban a körben. Ez már megfelelően kell, hogy működjön.

Hiányzó kártyák / pakli kódok: Sok jelentést kaptak, hogy egyes kártyák nem működnek. Korábban jelezte a Blizzard, hogy a "Treasures from the Tomb" esemény végével azok a paklik nem fognak működni, amelyek az ideiglenes Wild lapokat tartalmazzák. Ha egy pakli kód nem működik, ez az első dolog, amit le kell ellenőrizni. Sathrovarr hibája további problémákat okozhat.

Arról is érkeztek jelentések, hogy egyes játékosok elvesztették azokat a lapjaikat, amelyek Standarddé váltak a "Treasures from the Tomb" esemény során úgy, hogy ők rendelkeztek eredetileg is azokkal a lapokkal - ezt vizsgálja a Blizzard csapata.

Ne feledjétek, hogy azt a 23 kátyát csak ideiglenesen kaptuk meg a Blizzardtól az esemény idejére, ha előtte nem rendelkeztél azokkal a lapokkal, akkor most már ismét nem rendelkezel velük.

Forrás: Reddit

Vissza a főoldalra!

patch hiba

További híreink