HírekA Blizzard levédette a Compete™-et

A Blizzard levédette a Compete™-et

Borovi Bence | 2015.08.06 18:00
2339

blizzard trademark compete

Ez számunkra azért érdekes, mert a bejegyzés alapján ez a 'Compete' nevű szolgáltatás egy eSport eszköz és versenyeket lehet majd vele létrehozni.

 

A Compete™ egy online, nem letölthető Internet alapú rendszer alkalmazás, amely olyan technológiát alkalmaz, amivel a felhasználók megszervezhetnek és hirdethetnek eSport versenyeket, létrehozhatnak és beállíthatják a játékok típusát és a játékosok számát, nyomonkövethetik a verseny folyamatát, fenntarthatnak a versennyel kapcsolatos statisztikákat és megadhatják az eredményeiket.

Tehát ez egy olyan program lesz, ami hasonló sok webes versenyes oldalhoz, mint például a mi HearthCup-unk vagy, mint a battlefy és a challonge. Úgy tűnik, hogy ezekre az oldalakra többé nem lesz szükség (legalábbis a Blizzard játékaihoz), amint a Blizzard ezt bevezeti. A program valószínűleg a Battle.Net Launcher-ből lesz elérhető és a Hearthstone-on kívül StarCraft II-t , Heroes of the Storm-ot és (később) Overwatch-ot is tartalmazhat.

Lehetséges, hogy a 'Compete'-et már ma (augusztus 7-én) bejelentik a Gamescom-on 18.00 után a Hearthstone-os eseményen, de az is előfordulhat, hogy még hónapokig nem hallunk róla semmit (például a BlizzCon-ig).

Forrás: uspto.gov - Compete Trademark

blizzard compete esport

További híreink