HírekA fogadós meséje: Egy rejtélyes ...

A fogadós meséje: Egy rejtélyes vendég

Borovi Bence | 2015.06.03 22:00
2276

a fogadós újabb meséje

Ez a személy egyáltalán nem magas, de kárpótolja vadsága. Meg tudod fejteni ki lehet ő?

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ez egy zsúfolt éjszaka volt, akárcsak a többi is, amint kalandorok és hősök csapatai összebújtak egy feszült Hearthstone meccs köré a fogadós közös helyiségében. Érezni lehetett a feszültséget a levegőben, amint a játék az utolsó körökbe ért, miközben mindkét játékos a kezét figyelte és erősen összpontosítottak. A nézők tördelték a kezüket izgalmukban és minden egyes megmozdulást visszafojtott lélegzettel figyeltek, remélvén, hogy a kedvelt játékosuk lesz a győztes.

Az epikus utolsó lépést követően mindkét játékos fellélegzett, amit kiadós tapsvihar kísért, majd izgatott beszélgetéseket és a nagy ünneplésben a korsók csörgését lehetett hallani. A győztes vígan hencegett az összegyűlt tömegben, miközben ellenfele mélyen töprengett a lépésein, hogy vajon mit ronthatott el. A fogadós rámosolygott, míg letakarította a bárt.

Ezen az estén is, ahogy minden korábbin, éppen egy újabb lelkesítő történet kezdett kialakulni, melyet ezek a vendégek később barátaiknak meséltek volna, hogy elámítsák őket.

Minden szem az ajtóra meredt, amint a fogadó ajtaja kitárult, a vendégek bólintottak a látogató üdvözléseképpen. Néhányan az ajtót bámulták és a fogadót beterítő izgatott beszélgetések zaja lassan átalakult halk suttogásba. A fogadós felnézett, hiszen kiváncsi volt, vajon mi csendesítette el az eddigi energiával teli levegőt.

rejtélyes vendég

Egy impozáns, széles vállú alak állt az ajtóban. A vendégek hunyorogtak, amint próbáltak alkalmazkodni az új fényekhez és igyekeztek kideríteni, hogy ki lehet az idegen. A hezitálással egy enyhe feszültség is kialakult, egy pillanatra senki sem mozdult vagy beszélt.

A fogadós szívélyes nevetésétől visszhangzott a helyiség, amint intett az idegennek, hogy lépjen be, ezzel megtörve a hirtelen kialakult csendet. A vendégek is nevetésben törtek ki, magasra emelték korsóikat és kihívások kiáltásait lehetett hallani.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: A fogadós meséje: Egy rejtélyes vendég

Vissza a főoldalra!

fogadós történet warrior

További híreink