HírekA Hakkar vírus kártya hátlapja m...

A Hakkar vírus kártya hátlapja majdnem az összes játékost megfertőzte 24 óra alatt

| 1241

Hakkar fertőzés

Február 5-én a Blizzard elindította a Hakkar vírust, és olyan sebességgel terjedt, amire még a készítők sem számítottak. A Forbes írása.

A Hearthstone univerzumában kevesebb, mint 24 óra alatt majdnem az összes játékost megfertőzött a kártya hátlap!

Az első 24 órában Los Angeles volt a legfertőzöttebb város, majd azt követte Toronto, Chicago, Montral, Houston, Seattle, Dallas, San Fransisco, Atlanta és New York (ebben a sorrendben). A legtöbb áldozatot szedő észak-amerikai játékos 63 másiknak adta át a fertőzést (a hátlapot), míg az EU-ban a rekordtartó 58 embert fertőzött meg.

A Blizzard eredetileg 200 játékosnak adta oda a hátlapot globálisan, egyenlő arányban elosztva a ranglétra alapján.

A Legenda rangon lévő játékosok 87%-a fertőzött lett mindössze 8 óra alatt!

Hakkar kitörés

Az ötlet a World of Warcraft hirhedt "Corrupted Blood" eseményéből született. A játékosok felfedezték, hogy a Hakkar the Soulflayer harc közben felszedett Corrupted Blood fertőzést ki lehet vinni a világba, Zul'Gurubon kívülre is (a troll város, ahol Hakkar található) és ott is lehet terjeszteni. Nagyjából egy héten keresztül Azeroth főbb térségei halálzónákká váltak, mert a fertőzés eszméletlen ütemben terjedt a játékosok között minden szerveren.

Később még a Centers for Disease Control (USA - Nemzeti Egészségvédelmi Ügynökség) is tanulmányozta a kitörést, a fertőzés átadásának példájaként.

Forrás: Forbes - A Hakkar vírus kártya hátlapja majdnem az összes játékost megfertőzte 24 óra alatt

Vissza a főoldalra!

hakkar hátlap wow

További híreink