HírekA következő Hearthstone kiegészí...

A következő Hearthstone kiegészítő Rastakhan-ról és a trollokról fog szólni?

| 2568

King Rastakhan

Több jel is arra utal, hogy a három nap múlva, a 2018-as BlizzConon bejelentésre kerülő új Hearthstone kiegészítő a trollokról fog szólni.

1. A Blizzard megvásárolta a rastakhan.com domaint

A Blizzard eddig minden Hearthstone kiegészítőhöz vásárolt egy domaint (például: ungoro.com, frozenthrone.com, vagy theboomsdayproject.com). A domainből a legtöbb esetben nem tudtuk meg a kiegészítő pontos nevét, csak annyit, hogy Un'Goro, de az már bőven elég volt ahhoz, hogy tudjuk milyen témájú kiegészítőre számíthatunk.

Ezúttal a rastakhan.com domaint vásárolta meg a Blizzard, bár éppen a World of Warcraft-ban is most vált fontos szereplővé Rastakhan, ezért az is elképzelhető lenne, hogy ez a World of Warcraft 8.2-es patch-éhez kapcsolódna, de  ezt két okból is meg tudjuk cáfolni.

Először is World of Warcraft patch-ekhez nem szokott a Blizzard domaineket vásárolni, másodszor pedig a Blizzard Korea hibázott.

2. A Blizzard Korea hibázott

A Blizzard koreai YouTube csatornájára véletlenül feltöltötték az új Hearthstone kiegészítő előzetesét, amit azonnal töröltek, de a címet azért így is sikerült észrevenni.

A koreai címet pedig úgy fordították angolra a Redditen, hogy "Brawl of Rastakhan", avagy "Rastakhan's Brawl". Természetesen ez csak egy nyersfordítás és én kétlem, hogy ez lenne az angol címe, mert nagyon rosszul hangzik egy kiegészítőnek. A "Battle of Rastakhan", az már jobban csengő cím.

Ki az a Rastakhan?

A Zandalari (Troll) Birodalom Uralkodója, King Rastakhan! Tehát a következő kiegészítőben trollokat várunk. A kiegészítő témája pedig tényleg egybevág a World of Warcraft jelenlegi történetével, íme egy videó:

A Hearthstone Hungary-vel semmiről sem maradsz le (leszámítva persze azt, hogy nem lehetsz ott a helyszínen személyesen, és nem duelezhetsz a fejlesztőkkel sem):

Vissza a főoldalra!

rastakhan kiegészítő

További híreink