HírekA legjobb és legnépszerűbb pakli...

A legjobb és legnépszerűbb paklik a Boomsday előtt

| 2299

Tess Greymane Witchwood

A mai napon új szezon vette kezdetét, de a kiegészítő érkezéséig még hét nap hátravan. Ha valaki gyorsan szeretné megmászni a létrát, akkor az alábbi paklikkal érdemes próbálkoznia.

Legjobb paklik

52%-os nyerési arány körül mozognak a jelenlegi legjobb (Tier 1-es) paklik.

5-ös rangtól lefelé a Void Ripper-es Odd Paladin áll az első helyen, míg magasabb rangokon (5-25) az Odd Rogue és a Token Druid foglalja el az első két helyet, és csak őket követi az Odd Paladin.

A Malygos Druid pedig a második legjobb pakli Legenda rangon, míg a többi rang esetében azért hátrébb szerepel, általában az 5. hely környékén.

A legjobb ötben helyet foglal még a Cube Hunter is Prince Keleseth-tel és a Void Ripper-rel együtt.

Odd Paladin 6680

Pakli megtekintése

Malygos Druid 11200

Pakli megtekintése

Token Druid 5880

Pakli megtekintése

Odd Rogue 8920

Pakli megtekintése

Cube Hunter 9320

Pakli megtekintése

Legnépszerűbb paklik

Kicsi az átfedés a legjobb és a legnépszerűbb paklik között. A legnépszerűbb négy pakli egyébként a játékok 40%-át teszi ki. Első helyen az összes rangot figyelembe véve a Zoolock áll (11,91%-kal), ezt követi a Shudderwock Shaman (9,07%-kal), azonban Legenda rangon a Shudderwock több, mint 13%-ban fordul elő, míg a Zoolock a meccsek 10,26%-án jön szembe. Ezt a két paklit követi az Even Warlock (7,69%-al) és az Odd Rogue (7,04%-kal), bár Legenda rangon az Odd Rogue kissé népszerűbb (8,29%-kal).

A többi pakli ezekhez képest már elenyésző számban fordul elő. Az összes rangot figyelembe véve az Odd Paladin áll legközelebb hozzájuk, de az is jócskán lemaradva az 5,7%-ával, majd a Big Spell Mage 4,79%-kal és a Cube Hunter 4,63%-kal. Legenda rangon a Cube Hunter ugyen eléggé jól áll a 6,38%-ával és a Malygos Druid követi 5,62%-al, de a többiek már 5% alatt járnak.

Tehát a legjobb paklik közül az Odd Rogue az, amelyik kifejezetten népszerű, míg az összes rangot nézve a Token és Malygos Druidok csak 3% környékén járnak népszerűségben.

Shudderwock Shaman 12280

Pakli megtekintése

Zoolock 4800

Pakli megtekintése

Even Warlock 9280

Pakli megtekintése

Odd Rogue 8920

Pakli megtekintése

Az adatok forrása a ViciousSyndicate századik reportja.

A Hearthstone Hungary-n az utóbbi időben sajnos nem készült sok jó pakli, - ezért sem volt "Legjobb paklik a Hearthstone Hungary-n" cikk jó ideje - de azért kettőt megemlítenék.

Két érdekes pakli, melyek nem jellemzőek a metában.

Az egyik egy Quest Paladin, (The Last Kaleidosaur) kombószerű pakli, sok buffoló lappal - bár ez a Quest miatt kötelező is. Nézzétek meg a pakli leírását is, mielőtt kipróbáljátok.

Kaleidosaurus 6320

Pakli megtekintése

A következő pedig egy szinén kifejezetten érdekes pakli, ezt azok próbálják ki, akik Wildban játszanak. Itt is a pakli leírását mindenképpen érdemes megtekinteni. Hadronox + N'Zoth, the Corruptor + Brann Bronzebeard + mill + Jade Idol. :)

Hadronox - N'Zoth Mill 9160

Pakli megtekintése

Sok sikert a játékhoz!

Vissza a főoldalra!

meta pakli

További híreink