HírekA szezon végi jutalmakra nem von...

A szezon végi jutalmakra nem vonatkozott a duplikáció védelem

Borovi Bence | 2020.05.05 10:00
2606

hibás jutalmak 2020. május elsején a Hearthstone-ban

Még március 26-án aktiválódott a duplikáció védelem, de sajnos elfelejtették a szezon végi jutalmakra is bevezetni ezt az újítást, de ne aggódjatok, a jövő hónapban már jó lesz.

 

Május elsején többeknek feltűnt, hogy olyan lapokat kaptak a szezon végi jutalmakból (az új rangrendszerről, és a jutalmakról itt írtunk), amelyekkel már rendelkeznek (közben lenne még olyan lap az adott szett adott minőségéből, amellyel nem rendelkeznek). Ennek a Blizzard utána is nézett, és valóban a véletlenszerű kártya jutalmakra nem volt érvényes az új szabály, csak a kártyacsomagokra.

Ezt most kijavítják, így június elsején már jó lesz. (Forrás: Reddit/r/Hearthstone)

A duplikáció védelemről már többször írtunk, de íme a lényeg ismét:

Minden alkalommal, amikor kinyitsz egy Common/Rare/Epic/Legendary-t, az egy olyan Common/Rare/Epic/Legendary lesz, amelyikből még NEM rendelkezel annyival, ahányszor használhatod pakliban - ez Legendary-knál 1 darabot jelent, a többi minőségnél 2-t. Tehát, ha egy Rare-ből már kettőt kinyitottál, akkor azt újra már garantáltan nem fogod.

  • Ha betöröd akkor SEM kaphatod ugyanazt!
  • Ha már az összes lappal rendelkezel az adott szetten belül az adott minőségből, akkor természetesen már nyithatod ismét ugyanazt, vagyis ha az összes Commont már kinyitottad, akkor a későbbi nyitásaidban már bármelyik Common lap jöhet.

ranked jutalom

További híreink