HírekA Warcraft film előzetese csak n...

A Warcraft film előzetese csak novemberben érkezik

Borovi Bence | 2015.07.12 08:00
4296

warcraft film

Sajnos a Warcraft előzetest mégsem mutatták be a San Diego-i Comic Con-on, azonban nagyjából 5-6 percnyi tartalmat láthattak a jelenlévők a Warcraft filmből, ami nem lesz nyilvános, de elolvashatjátok, hogy mit lehetett látni benne. A tovább után láthattok képeket is.

Az első nyilvános trailer megjelenése: 2015. November! @DuncanJones

 

[SPOILER] Az 5-6 perces bemutató tartalma:

Az alábbi leírás az io9-ről lett fordítva!

Az elején orkokat látni, ahogy egy elhagyatott pusztaságban élnek, ami haldoklik. Az orkok egy tűz körül ülnek, hisznek Gul'dan-ban és követni fogják őt. "A bolygónk haldoklik, élelemre és vízre van szükségünk." - Durotan.

Ezt követően Durotan és a várandós felesége, Draka látható, ahogy a földön fekszenek a kunyhójukban. A felesége már nevet adott a gyermeküknek, de Durotan azt mondja, hogy "akkor választok nevet, amikor találkozok vele". Draka elárulja, hogy fiú lesz és Durotan nagyon izgatottá válik. (a fiuk egyébként Thrall!)

Majd Gul'dan-t lehet látni egy hatalmas sziklán, mögötte a Dark Portal-lal. "Halott, élő, halott élő!" - lassan énekli Gul'dan. Elárulja, hogy 1000 katonának 1000 rabszolgára van szüksége - foglyok, nem holttestek - , hogy ellássák a Fel-t (az a bizonyos zöld dolog, amitől az orkok vérszomjasak lesznek).

Mutatnak néhány Szövetséges karaktert, akik Stormwind-ben sétálnak, majd visszatérnek az orkokra, "Nem vagyunk elég erősek, hogy legyőzzük őket", mondja egy ork a másiknak. "De lehetnénk" - válaszol a másik.

King Llane azt mondja: "Ők szörnyetegek, el kell pusztítani őket. Ha nem fogunk össze, hogy legyőzzük ezt az ellenfelet, akkor mi elveszünk."

Van egy emlékeztető Bravehearth-ra (a Mel Gibson-os film), ahogy a Szövetség rohan a bal oldalon, a jobb oldalt pedig a Horda, majd középen összecsapnak. Majd egy olyan jelenetet látni, ahol valaki leugrik egy szirtről rá egy griffonra.

A film nagyon CGI és green screen.

Olyat képzeljetek el, mint egy koszosabb, porosabb, visszafogottabb Avatar.

Sokan valószínűleg azért fognak panaszkodni, hogy túlságosan hamisnak tűnik, de mégis hogyan lehetne ezt másképp megcsinálni?

Képek a film szereplőiről:

Garona Halforcen

Garona Halforcen (Képekre kattintva nagyobbak lesznek!)

warcraft hősök

a warcraft film hősei

a warcraft film hősei

San Diego Comic-Con poszterek és képek:

 

King Llane Warcraft film poster Durotan Warcraft film poster

King Llane és Durotan

warcraft film alliance comic con warcraft film horde comic con

warcraft film royal ring és tőr comic con warcraft film alliance comic con warcraft film orgrim

A BlizzCon-os előzetesről itt írtam!

Vissza a főoldalra!

warcraft film előzetes

További híreink