HírekArany Classic kártya csomag a Tw...

Arany Classic kártya csomag a Twitch Prime-mal

Borovi Bence | 2017.10.07 07:00
5683

Golden pack

Folytatódnak a Twitch Prime jutalmak, hamarosan egy arany Classic kártya csomagot lehet majd kinyitni.

 

Az Oktoberbrawl során két hátlapot lehet megszerezni (egészen október 10-éig van erre lehetőség).

November 6-ától pedig egy arany Classic csomagot nyithatnak a Twitch Prime előfizetők egészen január 9-éig. A Golden Classic kártya csomag 5 Golden lapot tartalmaz.

Viszont nem lehet azt csinálni, hogy nyitsz 39 Classic kártya csomagot, majd ezt 40.-nek, hogy Legendary-t kapj, mert erre a kártya csomagra az ilyen szabályook nem vonatkoznak.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ha még nem veszel részt az Oktoberbrawlban, akkor itt az ideje! A Twitch Prime előfizetők már élvezik a két új hátlapot és azért harcolnak, hogy a kiválasztott csapatuk érjen el győzelmet!

Még több értékes zsákmány vár a Prime tagokra! November 8-ától január 9-éig a Twitch Prime tagokra egy Golden Classic kártya csomag* fog várni. Minden egyes kártya Golden lesz ebben a csomagban. Harth Stonebrew megőrül majd, amikor meglátja, hogy mit nyitsz ki.

Golden card pack

Ha még nincsen Twitch Prime előfizetésed (Amazon Prime is megfelel), akkor sem kell aggódnod, itt az ingyenes trial verzióra is jelentkezhetsz.

Természetesen más jutalmak is járnak a Twitch Prime-ért a többi Blizzard játékban is!

*Az ajánlat csak azokban a régiókban érvényes, ahol a Twitch Prime elérhető. Hearthstone szükséges a megszerzéséhez. A Golden kártya csomag Classic lapokat tartalmaz. Ez a kártya csomag is az új nyitási szabályokat alkalmazza, ami a duplikálás elleni védelmet jelenti, de egyébként teljesen különálló eséllyel rendelkezik a Common, Rare, Epic és Legendary kártyákat tekintve (tehát nem vonatkoznak rá olyan szabályok, mint például a garantált Legendary az első 10 nyitásban). Minden egyes Blizzard fiók csak egy kódot használhat fel.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Szerezz egy Golden kártya csomagot a Twitch Prime-mal

golden kártyacsomag twitch

További híreink