HírekAugusztus 24.-én érkezik a Grand...

Augusztus 24.-én érkezik a Grand Tournament!

Borovi Bence | 2015.08.19 19:00
3029

augusztus 24-én érkezik a grand tournament

Ugyan már biztosak voltunk az augusztus 24.-ei megjelenésben, de végre a Blizzard hivatalosan is bejelentette a kiegészítő megjelenési dátumát. A cikk fordítása alább olvasható.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Patkold meg a lovadat, fényezd a páncéljaidat és készülj fel, hogy elfoglald a helyedet a legvidámabb versenyen - A Grand Tournament-en, ami hivatalosan augusztus 24.-én érkezik. Ez egy olyan különleges ünnepség lesz, amiről semmiképpen sem szeretnél lemaradni, úgyhogy GYERTEK IDE!

132 lenyűgöző kártya Azeroth legjobb lovagjaival és bajnokaival, akik csak arra várnak, hogy lekraftold, megnyerd, vagy megvásárold őket. Érd el a győzelmet a lovagi tornával (Joust mechanizmus) a teljesen új harctéren, vagy vezesd lényeidet győzelemre az új mechanizmussal, az Inspire-el.

Bemutattuk az összes élvezetes témáját a Grand Tournament-nek, mint például a lovagi torna, az inspirálás és természetesen a részvétel egy ilyen hatalmas ünnepségen. Nézzétek meg őket! (magyar linkek, hiszen mindet lefordítottuk)

Hero Power-ek - Légy Inspirálva

Egy nagyszerű ünnepség! - Becsület! Bátorság! Lovagiasság! - A lovagi torna

A Grand Tournament kártyacsomagokat a játékon belüli Shop-ból augusztus 24.-étől lehet megvásárolni az amerikai és európai régiókban Windows-on, Mac-en,tgt előrendelési hátlap iOS-en, Android tableteken és mobil eszközökön, továbbá az előrendelt kártyacsomagokat is a hivatalos megjelenés pillanatától lehet majd kinyitni. Az ázsiai régióban augusztus 25.-én fogják felhúzni a Grand Tournament zászlóit.

Ne feledjétek! A Grand Tournament előrendelési időszak  akkor ér véget, amikor a kiegészítő megjelenik, szóval nehogy lemaradjatok erről a kedvezményes ajánlatról, ami mellé egy ünnepélyes kártya hátlapot is kaptok.

augusztus 24 a megjelenés napja

Csatlakozzatok hozzánk az ünnepségbe augusztus 24.-én a Grand Tournament megjelenésének alkalmából!

frozen

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Augusztus 24.-én érkezik a Grand Tournament kiegészítő!

Vissza a főoldalra!

grandtournament megjelenés

További híreink