HírekAutomatikus gyűjtemény importálá...

Automatikus gyűjtemény importálás frissítés - Signature lapok támogatása

Borovi Bence | 2023.08.05 09:00
859

Gyűjtemény importálás Hearthstone Hungary

Egy új frissítés érhető el az automatikus gyűjtemény importáló pluginunkhoz, ami így már támogatja a Signature lapokat is!

 

Ezeket az információkat mindig megtaláljátok az Egyéb > Automatikus gyűjtemény importálás menüpontban is, ami a jövőben is frissítve lesz, amennyiben új verzióra lenne szükség!

Ez a frissítés NEM kötelező, de a Signature lapok kezelése miatt ajánlott. A Signature lapokat Golden lapokként fogja a HSHU kezelni (ahogy a Diamond lapoknál is tesszük).

Hogyan frissítsek?

 • Indítsd el a Deck Trackert, kattints az "Options" gombra a program tetején, majd kattints a "Plugins"-ra, ott pedig a "Plugins folder" gombra, és a megnyíló mappából töröld ki a plugin korábbi verzióját (ez vagy a CsvHelper.dll, és az exportalas.dll lesz, VAGY pedig az "exportalas" nevű mappa). Majd zárd be a Deck Trackert.
 • Töltsd le az új plugint: https://hearthstonehungary.hu/documents/exportalas-uj.zip
 • Indítsd el a Deck Trackert, kattints az "Options" gombra a program tetején, majd kattints a "Plugins"-ra, a PLUGINS részre húzd be az új exportalas.zip fájlt, VAGY kattints a "Plugins folder" gombra és másold be oda (az sem gond, ha kicsomagoltad a zip fájlt, és a két .dll fájlt másolod be).
 • Ha megjelent a plugin "Gyűjtemény Exportálás 1.2.1", akkor engedélyezd a csúszkával.

Ha most telepíted először:

Töltsd le a Hearthstone Deck Trackert és telepítsd fel, ha eddig nem tetted. Link itt: https://hsreplay.net/downloads/ (A plugin csak Windows-on működik)

Töltsd le még ezt hozzá (ez a plugin):

Indítsd el a Deck Trackert, ha elindult, akkor a tetején kattints az "Options" gombra. Ha bejöttek a beállítások, akkor a Tracker részen belül kattints a Plugins részre.

Hearthstone Deck Tracker

Itt kétféleképpen is feltelepítheted a plugint:

 • A PLUGINS részre behúzod az előbb letöltött zip fájlt "fogd és vidd módszerrel".

VAGY

 • Kicsomagolod a zip fájlt, a "Plugins folder" gombra kattintasz, és a megnyíló mappába bemásolod az "exportalas" mappát, vagy a két .dll fájlt.

Ha a pluginok között megjelent a "Gyűjtemény Exportálás 1.2.1", akkor a csúszkára nyomva engedélyezheted, amennyiben nem jelent meg, akkor zárd be a Deck Trackert és indítsd el újra, majd menj vissza a Pluginok közé (ha most sincs ott, akkor nem másoltad be a szükséges fájlt, nézd meg a "Plugins foldert", egy exportalas mappának kell benne lennie).

Hearthstone Deck Tracker

Ha engedélyezted a plugint, akkor a beállítások menüpontot bezárhatod (Options melletti vissza nyíl).

Ezt a folyamatot csak egyszer kell megcsinálni (illetve akkor, ha kötelező frissítés van a pluginra)!

Fejlesztőknek: A forráskód elérhető ide kattintva a GitHubon!


A Deck Tracker menüjében láthatod a PLUGINS menüpontot, kattints rá, és ott találod a "Gyűjtemény exportálás" lehetőséget, arra is kattints rá, és elindul a plugin.

Hearthstone Deck Tracker exportálás

 1. Indítsd el a Hearthstone-t!
 2. Kattints az "Exportálás CSV fájlba" gombra! Az asztalon létrejön a gyujtemeny.csv fájl.
 3. A Hearthstone Hungary-n menj be a profil gyűjteményedbe!
 4. Töltsd fel a gyujtemeny.csv fájlt a Hearthstone Hungary-re! (Megjegyzés: A feltöltött fájlokat nem tároljuk az oldalon!)

Hearthstone Hungary gyűjtemény

Élvezd a gyűjteményedet a Hearthstone Hungary-n!

Változások:

 • Signature lapok támogatása! Mostantól Golden lapként számolva beimportálja a Signature lapokat is a HSHU gyűjteményetekbe!
 • Microsoft.Bcl.AsyncInterfaces 5.0.0-ról 7.0.0-ra frissítve.
 • x86-os CPU ajánlás helyett, már bármilyen (x86 és x64 is) CPU "ajánlott".

v1.2.1

hshu funkció design import

További híreink