HírekAz Ice Cream Citadel leereszkedi...

Az Ice Cream Citadel leereszkedik a San Diego Comic Con-ra!

Borovi Bence | 2017.07.20 18:00
1950

San Diego Comic Con Ice Cream Citadel Lich King

A Lich King ezúttal fagylaltozót nyitott, ami valóban elérhető a San Diego Comic-Conon július 20-ától július 23-áig.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Üdvözlet halandók!

Az átkozott Brode-nak újra bebizonyítom, hogy rendelkezek a szükséges tapasztalatokkal ahhoz, hogy vezessem a Hearthstone fejlesztői csapatát és úgy döntöttem erőfeszítéseimet kiterjesztem a halandó vállalkozások minden területére.

Először bosszúra gondoltam, de a teszteléseim alapján a legfőbb emberi sóvárgás a hideg, krémes, édesített iszap iránt jelentkezik. Ezért úgy döntöttem, hogy készítek fagyasztott cukorfolyam krémet, de olyat, amilyet még soha senki nem kóstolhatott. Vágyni fogsz rá.

Készüljetek fel az Ice Cream Citadel megnyitójára, a felfrissülés erődje lesz ebben a perzselő forróságban, mely ezt a helyet sújtja. Személyesen ott leszek, hogy segítsek legyőzni a forróságot ingyenes fagylalttal. Nem kell pénzt költenetek az erőm első kóstolásához.

Két végtelen íz közül választhattok:

Scourgeberry

Látogassatok el a Petco Park interaktív zónába San Diegoban, a San Diego Comic-Con® mellett:

Ice Cream Citadel San Diego Comic Con Hearthstone

Készíthettek rólam fotókat azonalli megtorlástól való félelem nélkül. Osszátok meg a fenséges fagylalt hódításaitokat a közösségi oldalakon a #icecreamcitadel "hashtag" használatával, bármit is jelentsen ez.

Ice Cream Citadel San Diego Comic Con Hearthstone

Az Ice Cream Citadel vár mindenkit július 20-tól július 22-éig 09:00-tól 21:00-ig, illetve július 23-án 09:00-tól 17:00-ig (PDT időzóna szerint).

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Az Ice Cream Citadel leereszkedik a San Diego Comic Con-ra!

Off-topic: Akik egyébként érdeklődnek a filmek és sorozatok iránt, azok mindenképpen kövessék a San Diego Comic-Cont. :)

frozenthrone lichking video comiccon

További híreink