HírekBattlegrounds fejlesztések: Új h...

Battlegrounds fejlesztések: Új hősök és lények, részletes statisztikák, komplexebb stratégiák

Borovi Bence | 2019.11.12 12:00
1276

Battlegrounds újítások

Már a jövő héten újabb lényekkel és hősökkel bővül a Battlegrounds játékmód, de további fejlesztések is érkeznek.

Az összes információ a Battlegrounds játékmódról szól.

Új hősök és lények

A jövő héten új hősök fognak érkezni a játékba (néhány új lény is csatlakozik hozzájuk). Néhányuk biztosan ismerős lesz.

Statisztikák

Részletes statisztikák is fognak érkezni a jövő heti frissítéssel. Olyan adatok lesznek elérhetőek, mint például a legjobb 5 hősöd győzelmek alapján, legtöbbet játszott hősök, hányszor végeztél első helyen, és sok más.

Több információ a játékosokról

Több információt fogunk megtudni az ellenfelekről, hogy jobb döntéseket hozhassunk, és komplexebb stratégiákat lehessen építeni. Az ellenfelek lény típusairól fog információt adni a játék (a harctér bal oldalán, ahol az ellenfelek ikonjai láthatóak). Például lehet majd látni, hogy az egyik ellenfelednek van 3 Murloc-ja, és két démonja.

Lények eladása

Szeretnék fejleszteni a lények eladását, olyan lehetőséget biztosítani, hogy a kezünkből is eladhassunk lényeket. Ez viszont csak a jövő év elején fog érkezni, további részletek később várhatóak.

Forrás: Hearthstone Reddit


Ne feledjétek ma este 19:00-kor mindenkinek elérhetővé válik a Battlegrounds játékmód, és érkeznek a Legendary Questek is!

Battlegrounds

Elérhetővé válik a Battlegrounds mindenkinek, és érkeznek a Legendary küldetések

November 12-én 19:00-tól mindenki számára elérhetővé fog válni a Battlegrounds játékmód, a Hearthstone legújabb "autochess" játékmódja. Emellé Legendary küldetések is érkeznek nagy jutalmakkal!

Vissza a főoldalra!

battlegrounds

További híreink