HírekElérhetővé válik a Battlegrounds...

Elérhetővé válik a Battlegrounds mindenkinek, és érkeznek a Legendary küldetések

Borovi Bence | 2019.11.11 11:00
2812

Hearthstone Battlegrounds

Holnap, vagyis november 12-én 19:00-tól mindenki számára elérhetővé fog válni a Battlegrounds játékmód, a Hearthstone legújabb "autochess" játékmódja. Emellé Legendary küldetések is érkeznek nagy jutalmakkal!

FONTOS: A Legendary küldetések automatikusan lecserélnek egy küldetést, ha nincs már több helyetek (3 küldetésetek van). Ezért érdemes előre mindig egy szabad helyet csinálni!

Arra figyeljetek, hogy november 12-én 19:00-kor biztosan legyen egy szabad küldetés helyetek!

A Legendary küldetések:

  • November 12. 19:00-tól: Battlemaster - Játssz két meccset a Battlegrounds-ban, hogy szerezz egy Descent of Dragons, Saviors of Uldum, és egy Rise of Shadows kártyacsomagot
  • November 13. 19:00-tól: Into the Fray - Játssz három meccset bármely módban (Battlegrounds is számít), hogy szerezz egy Descent of Dragons, Saviors of Uldum és Rise of Shadows kártyacsomagot
  • November 14. 19:00-tól: A Worthy Opponent - Játssz két meccset Play módban (Standard, Wild, vagy Casual), hogy szerezz egy Descent of Dragons, Saviors of Uldum, és egy Rise of Shadows kártyacsomagot

A Descent of Dragons kártyacsomagokat természetesen csak a kiegészítő megjelenésétől kezdve lehet majd kinyitni (december 10. 19:00).

Battlegrounds játékmód:

  • A játékmód röviden annyiból áll, hogy a játék elején választasz egy hőst (pl.: Lich King, King Mukla, stb. - tehát nem a szokásos hősök). Két hős közül választhatsz (feloldható, hogy később ez 3 legyen), egyébként összesen 24 hős van.
  • Ha ez megtörtént, akkor Bob kocsmájában lényeket rakhatsz a harcteredre (érméből vásárolhatsz lényeket (egy lény 3 érme).
    • Az érme igazából pont olyan, mint a mana, csak itt érmének hívjuk.
  • Ezt követően jöhet a harc fázis. Egy Battlegrounds meccset egyszerre 8 játékos játszik, szóval véletlenszerűen összekerülsz eggyel, és a lények automatikusan (balról jobbra haladva (taunt előnyt élvez)) elkezdik ütni egymást, itt semmi dolgod nincs.
  • Amelyik játékosnak maradt életben lénye, annak a hőse automatikusan rátámad az ellenfél hősére.
  • Ezt követően ismét a kocsma fázis következik, vagyis a lények toborzása. A kocsma egyébként fejleszthető szintén érmékért (ez elég drága, de minden kör után eggyel olcsóbb lesz). Megéri fejleszteni, mert jobb lényeket kapsz, és többet sebez a hősöd, ha te lényeid nyerik a csatát.

Bemutató videó egy Battlegrounds meccsről:

A Battlegrounds játékmódról részletesen is írtunk egy korábbi cikkünkben:

Battlegrounds

Részletek az új Battlegrounds játékmódról

Ki tudja hány év után, de végre érkezik egy új játékmód a Hearthstone-ba! Az "autochess" inspirálta Battlegrounds mód, ahol egyszerre 8 játékos csap össze, de Bob, és az ő Kocsmája is fontos helyszín lesz.

Vissza a főoldalra!

battlegrounds küldetés

További híreink