HírekBattlegrounds: Még nagyobb patch...

Battlegrounds: Még nagyobb patch-ek érkeznek majd, lehetséges jutalom rendszer

Borovi Bence | 2020.03.04 08:00
1476

Battle of the Aspects

A HearthPwn készített egy interjút Dean Ayalával még a Hearthstone csúcstalálkozón, és egy részletet már elárulhattak az ott elhangzottakból.

Az interjún természetesen másról is szó volt, de mindössze erről beszélhettek egyelőre:

  • A múlt heti Dragonos Battlegrounds patch úgy a 75-85%-a volt annak, mint amekkora Battlegrounds patch-eket tervez a Blizzard. Ezek a nagy frissítések úgy 3-4 havonta érkeznének, mint a kiegészítők, de köztük lesz csomó hős változtatás, kártya változtatás és hasonlók.
  • Létrehoznának egy 8 fős lobbit, hogy barátokkal együtt is lehessen játszani, illetve a versenyek szervezői, illetve közvetítői is beléphetnének ide, hogy könnyedén közvetítsék a meccset.
  • Később szeretnének egy jutalom / fejlődési rendszert (ilyen például a Ranked a sima játékmódban) is hozzáadni a játékmódhoz, hogy hosszabb távon is élvezhető maradjon ez a játékmód.
  • Ayala szerint a Battlegrounds játékmód talán kissé túl korán indult el, nem véletlen szerepel rajta még mindig a "beta" címke.

Ha valaki nem emlékezne, a Hearthstone csúcstalálkozóról itt írtunk:

Hearthstone csúcstalálkozó 2020

Hearthstone csúcstalálkozó 2020: "Még mindig nem tértem magamhoz"

Még mindig nem tértem magamhoz attól, ami a 2020-as Hearthstone-ban várható! A fejlesztők szenvedélyesebbek, mint valaha!

Vissza a főoldalra!

deanayala battlegrounds

További híreink