HírekHearthstone csúcstalálkozó 2020:...

Hearthstone csúcstalálkozó 2020: "Még mindig nem tértem magamhoz"

Borovi Bence | 2020.02.20 21:00
1352

Hearthstone csúcstalálkozó 2020

Ezen a héten tartotta a Blizzard a 2020-as Hearthstone terveket bemutató csúcstalálkozót, amire több híres streamert is meghívtak.

Tudomásunk szerint először tavaly tartottak ilyen csúcstalálkozót. Egy ilyen eseményen az ismert Hearthstone streamereknek elárulják, hogy milyen újítások várhatóak az új évben.

Ilyenkor egy titoktartási szerződést írnak alá, de ha a tavalyi évet figyelembe vesszük, akkor 1-2 héten belül nyilvánosan is bejelentik a 2020-as terveket.

Reakciók a 2020-as Hearthstone csúcstalálkozó után:

Még mindig nem tértem magamhoz attól, ami a 2020-as Hearthstone-ban várható! A fejlesztők szenvedélyesebbek, mint valaha! Még nem adták fel ezt a játékot, egyáltalán nem. Ha végre tudják hajtani ezeket a terveket, akkor az bebetonozza a Hearthstone-t a következő évtizedre az új, a visszatérő, és a veterán játékosok számára is. @Frodan

  • Kripparrian is nagyon élvezte a csúcstalálkozót.
  • DreadsGaming szerint is sok nagyszerű dolog érkezik a játékba.
  • Tiago Taparelli (HSReplay) is le volt nyűgözve a Hearthstone csapat prezentációjától.

Természetesen most lehet azt mondani, hogy "mi mást is mondhatnának", de én is úgy vélem, hogy a 2019-es év tényleg jobb volt, és végre újításokkal is próbálkoztak (Pl.: Wild lapok visszahozatala Standardbe, Battlegrounds, stb.).

Hamarosan úgyis kiderül!

Ti mit szeretnétek látni a Hearthstone-ban a 2020-as évben?

Vissza a főoldalra!

bejelentés

További híreink