Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Blizzard Store mostantól az EU-ban is

Beküldve: , által. Megtekintve:1330

EU store

Eddig csak Amerikából lehetett rendelni a Blizzard Store-ból, ami sok extra költséget jelenthetett, (áfa, vámkezelési díj, drágább szállítás) azonban most nyitottak egy EU-s üzletet is!

A gear.blizzard.com/eu/ oldalon érthető el a Blizzard Store EU-s változata! Itt nem kell számolni semmilyen többletköltséggel. Mindössze a termék árát és a szállítási díjat kell kifizetni. A szállítás Magyarországra 8 Euro körül van, ha valaki nyomkövetést is szeretne, akkor az 12 Euro körüli összegre számíthat.

Sajnos a legtöbb esetben az "1 Euro = 1 USD" elvet alkalmazzák, ami természetesen nem túl jó, hiszen nagyjából 50 Ft eltérés van az Euro és az amerikai dollár között. Ezért aki ~25 USD alatt akar vásárolni, az nyugodtan vásárolhat az amerikai Blizzard Store-ból is, mert előfordulhat, hogy olcsóbban jön ki. Viszont afölött mindenképpen érdemes az európaiból vásárolni, hiszen így nem kell áfát és vámkezelési díjat fizetni (egy 40 USD értékű terméknél nagyjából 8 000 Ft az ÁFA + vámkezelés - ez mind megspórolható az EU-s Store-ból való vásárlással).

Az EU-s Store nem feltétlen rendelkezik az amerikai Store összes termékével! Az EU-s Store-ból nem szállítanak az EU-n kívülre (Angliába szállítanak), viszont az amerikaiból igen!

Jó vásárlást! :)

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

store

Ezeket olvastad már?

További híreink